hoşgeldin tatlım.bencede elalemi düşünme,elalemin konuşması bitmez.düşünme,.nişanlının saat için söyledikleri çok çirkin,beğenmediyse bile size bir şey belli etmemesi gerekirdi sonuçta kayınpederi incelik gösterip hediye almış.nişanlın kendini ne sanıyorsa.şimdi böyle yapıyorsa bilemicem sonrasını,belkide bu saat beğenmeme ve kayınvalidenin evi ve eşyaları kendisinin eşya almak istemesi,belkide bunlar sana işarettir,iyi düşün canım ve asla,asla elalemi düşünmeden karar ver.
Foruma bugün üye oldum, bir derdim var bölümünü görünce yazmak istedim.
Öncelikle şunu söyleyim, herkesin derdi kendine büyüktür, kendine ağır gelir..
Belki benimkini dert olarak bile görmeyebilirsiniz o nedenle.. Hernyse..
5-6 aya evleniyorum, evleneceğim kişi aslında düzgün biri elbetteki hataları var. Yalnız beni rahatsız eden bir kaç şey var. Nişanlıımın üstünde çok söz hakkına sahip ailesi. 5-6 aya evlenecem düğün tarihim belli değil. Ortada oturacağımız ev yok ve ev bakmaya birlikte çıkmadık ailesi seçiyor. Ben ilk kez böyle birşeyle karşılaştım, kimsedede duymadım hani durumu olmaz ev alamaz o zaman erkek ne derse tamamdır belki ama durumu olupta böyle yapılması garip geliyor.. Kayınvaldem bana düşkün biri, fakat enteresan biri oda. Oturacağımız evi kendisi dizecek sanıyor aslında sanıyor değil öyle olmasını istiyor, ben bu güne kadar herşeye sahip olmuş biriyim yediğim önümde yemediğim arkamda oldu babam sayesinde tabi.. Şimdi onlar karşıma tamam siz dizin evi dersem ne çıkatacaklar bilmiyorum, demekte istemiyorum. Oturacağım eve yabancı bir eve gitmişim gibi gitmek istemiyorum. Ailemin bilmediği birşeyde var aslında kimseye söyleyemediğim, Söylersem ailem çok kırılır biliyorum. Nişanımda nişanlıma saat takıldı, akat nişanlım çok nadir nerdeyse hiç denecek kadar takmıyor saati. Hiçte sormadım ben söyledikten sonra takmasının bi manası yok benim için. Bi tartışmamız esnasında bu saat sence bana layık mı dedi? ve ben şok oldum ya karşında. yüzüğü suratına fırlatıp tokadı basmak istedim. Saat armaniden alınmıştı kötü bir saat değildi aslında nerden ne kadara alındığıda önemli değildi, sonuçta benim ailem onu sana layık görmüş ve almış bu ne cürret bu ne saygısızlık!!! çevresinde ki insanların saat için laf ettiğini söyledi, insanları anlamak ne kadar güç ya.. İçimde bişeylerin çok kırgınlığını yaşıyorum aslında.. Babam mutsuzsum bitirmemi istiyor, biliyorum bunu istediğini mutsuzsam yani.. ama biliyorum biterse beni mutlu edecek dahi olsa aslında bizimkileri çok mutsuz edecek.. Çünkü en başta elalemin lafı başlicak we böyle de sürecek.. Ne mutluyum, ne mutsuz.. DOğru olan ne, ne yapmalı gerçekten bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?