Taeşekkür ederimÖncelikle açıktan liseyi bitirin sonrasında üniversite sınavına hazırlanırsınız. Halkeğitimin kurslarına da katılabilirsiniz. Aynı zamanda istanbul işletme enstitüsü ücretsiz online kurslar veriyor sertifikalı onlara da katılabilirsiniz. İstedikten sonra yaparsınız.Kendi annemi mezun ettim okuldan bu yıl ben kendisi 50 yaşına girecek.
Daha çok heveslendiriyorsunuz beni Allah razı olsunkaderım bu deyıp razı geldıgınızı yazmak yerıne okuyup kendınızı kurtarmak ıstedıgınızı soyledınız ya
ben yapabılecegınıze ınanıyorum
açıktan lıseyı okuyun once
kolaylıklar dılıyorum
keske yapabılecegım bırsey olsaDaha çok heveslendiriyorsunuz beni Allah razı olsun
Çok çok teşekkür ederimkeske yapabılecegım bırsey olsa
ben lıseden 2004 yılında mezun oldum o zamankı bazı defterlerım matematık ve geometrıde ozellıkle puf noktalı bırkac defterım duruyor ama mufretat degıstı dıye bılıyorum ... sızın konuyu okuyunca sıze gonderebılecegım kıtaplar var mı dıye dusundum maalesef yok
ama youtube da cok guzel acıklayıcı vıdeolar var takıldıgınız yerlerde yazıp oradan ızleyebılırsınız
acık ogretım lısesının kendı yayınlarıda var dıye bılıyorum kendılerı kaynakda verıyor
elımızden bırsey gelırse ben desteklerım sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?