okuyup fikirlerinizi söyler misiniz kızlar

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar erkek arkadaşımın doğum günü bir ay sonra ve benim aklıma bir fikir geldi
fikirlerinizi merak ettim paylaşmak istedim
gerçi bunu bir kısmınız düşünüp yapmış olabilir... eğer deneyenler varsa arkadaşınız nasıl bir tepki verdi onu da merak ettim
şimdi erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde okuyoruz malesef en son 5 gün önce görüştük büyüh ihtimalle de doğum gününde gelir...
ben de o gittiği gündn başlayarak günlük gibi ama değil kısa kısa ona notlar yazıyorum...
her gün ne hissediyorsam onu yazıyorum yani...4-5 satırlık oluyor genelde. sonra onu yazıcıdan çıkartıp gün gün keseceğim ve böyle kalpli kutular falan var ya öyle bir şeyin içine koyacağım gün sırasına göre... hediyesini de ayrı vereceğim..
harçlığım az çünkü büyük birşey alamam :kedi: ... bunun yanına da ufak birşey alırım hoş olur...
hem kavga ettiğimiz zaman hissettiklerimi de böylece daha iyi anlar diyorum..hem de onun için de bir anı olur diyorum...
ne dersiniz kızlar nasıl fikir sizceboshayallersmile

çok güzel bir fikir. Çok güzel ... Çok şanslı bir erkekmiş .. Sende çok romantik bir bayansın.Allah mutluluğunuzu daim etsin..

çok güzel bir fikir. Çok güzel ... Çok şanslı bir erkekmiş .. Sende çok romantik bir bayansın.Allah mutluluğunuzu daim etsin..

çok teşekkür ederim çok utandım :kedi: beğenmenize de çok sevindim ayrıca boshayallersmile
napalım insan öğrenci olunca ve parası da yeterli olmayınca böyle yaratıcı oluyo işte kaydirigubbakcemile3

Gayet Güzel bi Fikir canım.
maddiyata pek önem vermez erkekler zaten. onun için iyi düşünmüşşsn.
ama çok kısa kısa yazma istersen okurken keyifle okusun.
Bizimkininde Haftaya Doğum günü.

wooow yap bence bende zamanında yapmıstım minik minik yada cok kızdıgımda sayfalarca yazıp biriktirmiştim okudugunda aglamıstı :dance: yap yap bnu yap

Gayet Güzel bi Fikir canım.
maddiyata pek önem vermez erkekler zaten. onun için iyi düşünmüşşsn.
ama çok kısa kısa yazma istersen okurken keyifle okusun.
Bizimkininde Haftaya Doğum günü.

ayy öyle mi diyosun canım biraz daha uzun mu olsun
bak bunu yazdım köşeye yapacağım boshayallersmile
sen ne yapacaksın tatlım birşeyler buldumn mu

wooow yap bence bende zamanında yapmıstım minik minik yada cok kızdıgımda sayfalarca yazıp biriktirmiştim okudugunda aglamıstı :dance: yap yap bnu yap

ayy gerçekten mi sende işe yaradı yanii tamam o zaman yapiciiimmmm :jeyyar:

bayan benim çok karışık.
5 duyu organımla seviyorum seni diye bi süpriz vardı belki yapan vardır.

1) Göz: Çerçeve içine ikimizin resmini yapıcam.
2) Kulak: Slayt Gösteri yapıcam.
3) Burun: Parfum alıcam.
4) Dokunma: Gömlek gibi bişey alırım yada daha basit.
5) Ağız: Pasta yada kutu içine şeker çikolata yapıcam.

Koli ile kargolarım.

akşamda beraber yemek yerz kutlarız. traş makinesi aldım.

Değişik fikrin var ise bende bekleirim yapıyım net anlatırım şimdi daha net değil bide küçük notlarım olacak

anladım tatlım harika fikir bence hiç duymamıştım daha önce boshayallersmile
zzaten ben şu an kukuman kuşu gibi düşünüp duruyorum eğer aklıma birşey gelirse buradan sana da yazarım canım
şunu söyleyeyim geçen sene harika bir saat almıştım sevincinden ağlayacaktı neredeyse ama o çok istediği ve beğendiği tarzda bir satti ben de bulunca kaçırmamıştım saat seviyorsa bunu da düşünebilirsin canım yerimseniben

Hediyelerim kesin Traş makinesine ihtiyacı var kaydirigubbakcemile3
aklına üzerinde değişiklik olarak bişey gelirse söylersin sempatiksalakcinni
Bizimki de saat seviyor ama daha nişanda aldık eee düğünde de alırsak almam daha olumunekankayizsmile

hmm o zaman iş değişir canım
anlaştık değişik bir fikir gelirse yazarım hemen buraya kaydirigubbakcemile5

okuyan arkadaşlarım birşey yazmadan çıkmayın lütfen vereceğiniz en ufak fikirler bile benim için çok önemli boshayallersmile

bunun benzerini ben yaptım. eşim (tabi o zaman sevgilim) askerdeydi ve doğumgününe 3-4 ay kala her gün kısa kısa not tuttum en son renkli kağıtlara tek tek tarihlerini de yazarak yazdım, 1 kutu çikolata aldım bazılarının ucundan azıcık ısırıp tekrar kutuya koydum:) tam doğumgününde izni bitti ben de gizlice hepsini valizine koydum gitti:) ertesi sabah valizi açınca şok olmuş okumaya kıyamıyordum bitmesin diye dedi. yani çok mutlu olmuştu eminim seninki de olur çünkü manevi hediyeler çok daha değerlidir

ben de öyle düşümdümm tatlım seninkisi de harika olmuş bu arada insan okumya kıyamaz ki boshayallersmile
bakalım bizimkisi ne tepki verecek :asigim:

kızlar sizce notlarımı yazıcıdan mı çıkarayım yoksa kendi ellerimle mi yazayım ne dersiniz yani yazdığım kağıdı falan nasıl süsleyebilirim başına kurdele falan yapsam olur mu el yazımla yazıp ??? boshayallersmile

kendin yazmalısın bence canım

tatlım bence sana o bunları yapsın, daha sonra kendilerini çok bişey zannediyorlar, ben eşime yapmıştım senin yaptıklarını, çok havalara girdim, yüzse duygun ellisini bilsin bence

tatlım bence sana o bunları yapsın, daha sonra kendilerini çok bişey zannediyorlar, ben eşime yapmıştım senin yaptıklarını, çok havalara girdim, yüzse duygun ellisini bilsin bence

canım ama üç sene olacak bizim yani bir de kavga falan ettiğimizde ne düşündüğümü bilsin istedim :kedi:
obana çok güzel şiirler yazar mesela ben hiç denemedim bvöyle birşey yapayım dedim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…