çok güzel bir fikir. Çok güzel ... Çok şanslı bir erkekmiş .. Sende çok romantik bir bayansın.Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Gayet Güzel bi Fikir canım.
maddiyata pek önem vermez erkekler zaten. onun için iyi düşünmüşşsn.
ama çok kısa kısa yazma istersen okurken keyifle okusun.
Bizimkininde Haftaya Doğum günü.
wooow yap bence bende zamanında yapmıstım minik minik yada cok kızdıgımda sayfalarca yazıp biriktirmiştim okudugunda aglamıstı :dance: yap yap bnu yap
bayan benim çok karışık.
5 duyu organımla seviyorum seni diye bi süpriz vardı belki yapan vardır.
1) Göz: Çerçeve içine ikimizin resmini yapıcam.
2) Kulak: Slayt Gösteri yapıcam.
3) Burun: Parfum alıcam.
4) Dokunma: Gömlek gibi bişey alırım yada daha basit.
5) Ağız: Pasta yada kutu içine şeker çikolata yapıcam.
Koli ile kargolarım.
akşamda beraber yemek yerz kutlarız. traş makinesi aldım.
Değişik fikrin var ise bende bekleirim yapıyım net anlatırım şimdi daha net değil bide küçük notlarım olacak
anladım tatlım harika fikir bence hiç duymamıştım daha önce boshayallersmile
zzaten ben şu an kukuman kuşu gibi düşünüp duruyorum eğer aklıma birşey gelirse buradan sana da yazarım canım
şunu söyleyeyim geçen sene harika bir saat almıştım sevincinden ağlayacaktı neredeyse ama o çok istediği ve beğendiği tarzda bir satti ben de bulunca kaçırmamıştım saat seviyorsa bunu da düşünebilirsin canım yerimseniben
Hediyelerim kesin Traş makinesine ihtiyacı var kaydirigubbakcemile3
aklına üzerinde değişiklik olarak bişey gelirse söylersin sempatiksalakcinni
Bizimki de saat seviyor ama daha nişanda aldık eee düğünde de alırsak almam daha olumunekankayizsmile
hmm o zaman iş değişir canım
anlaştık değişik bir fikir gelirse yazarım hemen buraya kaydirigubbakcemile5
Tamam canım sende çok düşünme Şeniz yine ilk aklında ne var ise o oluyor akannehir
Fikrin çok güzel bunun üzerine çalış yazmaya başla :lepi:
bunun benzerini ben yaptım. eşim (tabi o zaman sevgilim) askerdeydi ve doğumgününe 3-4 ay kala her gün kısa kısa not tuttum en son renkli kağıtlara tek tek tarihlerini de yazarak yazdım, 1 kutu çikolata aldım bazılarının ucundan azıcık ısırıp tekrar kutuya koydum:) tam doğumgününde izni bitti ben de gizlice hepsini valizine koydum gitti:) ertesi sabah valizi açınca şok olmuş okumaya kıyamıyordum bitmesin diye dedi. yani çok mutlu olmuştu eminim seninki de olur çünkü manevi hediyeler çok daha değerlidir
kızlar sizce notlarımı yazıcıdan mı çıkarayım yoksa kendi ellerimle mi yazayım ne dersiniz yani yazdığım kağıdı falan nasıl süsleyebilirim başına kurdele falan yapsam olur mu el yazımla yazıp ??? boshayallersmile
tatlım bence sana o bunları yapsın, daha sonra kendilerini çok bişey zannediyorlar, ben eşime yapmıştım senin yaptıklarını, çok havalara girdim, yüzse duygun ellisini bilsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?