öküz doğum günümü hatırlamadı

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
bugün doğum günüm. dün gece 12den sonra oturdum telefonun başına kim bilir ne kadar romantik bi konuşma beni bekliyo diye heycanlandım durdum kendi kendime ha aradı ha arıycak.. aramadı bugün sabahtan beri bekliyorum 2 defa konuştuk ikisinde de hatırlamadı. numara falan yapmıyo eminim unuttu. nasıl olur ya 2 buçuk yıl olcak nerdeyse birlikteyiz onun 2 kere doğum günü oldu yaptığım organizasyonları rüyasında bile göremezdi ben olmasam. o kadar kızgınımki öküze. acaba arayıp kızıp duygu sömürüsü falan mı yapsam yoksa yarın öbür gün kendisi hatırlamasını beklesem de utansa mı acaba ya da başka bişey mi yapıyım napıyım öküzlerin efendisi işte nolcak ya. bi iyiki doğdun demeyi çok gördü bana halbuki ben neler beklemiştim ağlıycam sinirden miğdeme kıramplar giriyor kızlar ya

bu arada bazı ınsanlar gerçekten unutabılıyor
bende erkek arkadaşımın doğum gününü unuttum sayılır geçen sene, ama benım ıçın yınede çok özel çok değerlıdır

belkı çok güzel bı süprız senı beklıyordur

yok yok adım gibi eminim hiç bi sürpriz beklemiyo beni. napsam kızsam mı acaba

Doğum günün kutlu olsun .Ama henüz vakit var bak seni sinir etmeyi başarmış bile daha saat 24 ü geçmedi eminim birşeyler yapacaktır.

yapmaz artık eminim. sinir olduğumla kalcam ben. tanıyorum onu yani valla yapmaz unuttu eminim

nice yıllara..
sen içinden gelmiş yapmışsın
kadınlarla erkekler aynı değil
üzme kendini çık gez o olmadanda eğlenebilirsin.
bir dahaki yaş gününüde sen unut

yok yok adım gibi eminim hiç bi sürpriz beklemiyo beni. napsam kızsam mı acaba

canım belkı vaktı olmamıştır veya özel bırşeyler ayarlamıştır
aynı şehırde mısınız yanı süprız yapabılme ıhtımalı var mı??
Bence gece 12ye kadar bekle, baktın kutlamıyor
bı mesaj atarsın
aşk olsun, doğum günümü kutlamadın dıye
bırak utansın uyuz herıf

söylersen o zaman aa süprizim vardı benim mahvettin falan der:)
bişeyler hazırlar yani unutmuşsa bile..
söyleme bence hem daha var belki cidden u:44:nutmamıştır

şuanda aynı şehirde değiliz canım malesef memleketinde o.

oncelıkle dogum gunun kutlu olsun .. bence de saat gece 12ye kadar bekle..

o saatten sonra hatırlamassa agzını ararsın.. baktı hatırlamıor..:18: yuzune sole bence

Son düzenleme:
bence kutlar en azından gece bır seyler yapar. bu arada dogum gunun kutlu olsun

oncelıkle dogum gunun kutlu olsun .. bence saat gece 12ye kadar bekle..

o saatten sonra hatırlamassa agzını ararsın.. baktı hatırlamıor..:18: yuzune sole bence

bencede. bi de duygu sömürüsü yapıyım kalakalsın öyle öküz

kesin unutmuştur, bu saatten sonra ne sürprizi hazırlayacak, o aramazsa sen de arama, ararsa da arkadaşlarımla doğum günümü kutluyorum bana sürpriz yapmışlar dersin.

kesin unutmuştur, bu saatten sonra ne sürprizi hazırlayacak, o aramazsa sen de arama, ararsa da arkadaşlarımla doğum günümü kutluyorum bana sürpriz yapmışlar dersin.

bu da olabilir yaa teşekkür ederim kendi kendini yesin bi için için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…