öküz doğum günümü hatırlamadı

az önce yine konuştum ama trip falan yapmadım gayet normal konuştum. yok gerçekten hatırlamıyo. yapcak bişey yok ama içime oturdu hakkaten. bilmiyom naparım bakalım

40 yıllık karı koca olsak içim yanmıycak. ben onun sevgilisiyim nasıl böyle bi öküzlük yapabilir ya değer vermiyomu bana

kendi kendini yiyeceğine. ara ve bugün benim doğumgünümdü, hatırlamadın, kutlamadın ve ben çok üzüldüm de.. kendi kendini yiyeceğine bırak o üzülsün

40 yıllık karı koca olsak içim yanmıycak. ben onun sevgilisiyim nasıl böyle bi öküzlük yapabilir ya değer vermiyomu bana

Değer vermediğinden değil de belkide böyle şeyleri sevmiyordur o yüzden üstüne düşmediği için hatırlamıyordur. Hemen kötü düşünme.

Not: Bu arada çaktırmayım dedim ama harbiden öküzmüş seninki d
e.

ya ben arayıp söylesem doğum günümü unuttun diye aynen şu olcak :
- aa çok özür dilerim aşkım ya nasıl böyle bi öküzlük yapabildim bilmiyom aşkım benim affet olurmu
diycek ben trip atmaya devam edersem de ama abartıyosun ya ne var unutmuşum işte bilerek mi yaptım unuttum diycek ben de suratına kapatcam ne halin varsa gör diyipte. iş çığırından çıkacak sonra. gerçekten bu sefer ben haklıyım abartılmıycak gibi mi ya allahaşkına

ben olsam derimki ben dısarı cıkıyorum arkadaslara gidiyorum dogum gunu hazırlamıslar bana gorusuruz byeeeeee...

aaa askım dogumgununmydu senin cartcurt yaparsa direkt olarak sagolsun sevenlerim varda unutmamıslar deyip kapatırdım teli

geceye kadar bekle kutlamazsa saat 12 den sonra mesaj at niye zahmet edip kutladin dogum gunumu filan de

benim çok romantik sevgilim yıldönümüzü unutmuştu
kolyem nasıl ayşe hediye etti dedim neden dedi yıldönümümüz ya seninki öküz unutmuştur dedi dedim o kutladı dedim
bu bir özürler yalvarmalar normalde çok dırdırcıyım ö değil dedim keyfim kaçtı hiç konuşmadım o konuşunca konuştum tüm gün resmen yalakalık yapmıştı
tabi arkadaşımda gümüşçüde çalışıyor tesadüfen kolye hediye etmişti

benim çok romantik sevgilim yıldönümüzü unutmuştu
kolyem nasıl ayşe hediye etti dedim neden dedi yıldönümümüz ya seninki öküz unutmuştur dedi dedim o kutladı dedim
bu bir özürler yalvarmalar normalde çok dırdırcıyım ö değil dedim keyfim kaçtı hiç konuşmadım o konuşunca konuştum tüm gün resmen yalakalık yapmıştı
tabi arkadaşımda gümüşçüde çalışıyor tesadüfen kolye hediye etmişti

diyorumya laf sokarsam da bana laf sokmaaa doğru düzgün konuş diye ona köpürür ağzımı açtırmaz üste çıkar valla ne zaman laf sokcak olsam öyle oluyo

diyorumya laf sokarsam da bana laf sokmaaa doğru düzgün konuş diye ona köpürür ağzımı açtırmaz üste çıkar valla ne zaman laf sokcak olsam öyle oluyo

Benim eski sevgilim de unutmuştu 2 sene beraberdik. Arkadaslarım bana parti yapmıştı gunün sonunda arkadaslarıma face üzerinden teşekkür ederken onun da duvarına

Dogum günümde yanımda olmayı geçtim hatırlayıp kutlama gereği bile duymadığın icin sana da ayrıca teşekkür ederim

Yazmıştım. Sonra zaten telafi icin atmadığı takla kalmamıştı.

bi gelişme olursa mutlaka yazarım buraya kızlar. 12den sonra yazmazsamda bilinki biz kavgaya tutuşmuşuzdur ben zırıl zırıl ağlıyorumdur o da çok umrundaymış gibi özür diliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…