öküz doğum günümü hatırlamadı

kızlar nedense anlamadım ya şuan konuda ikinci sayfaya geçemiyorum. bu sorun düzelir düzelmezz yazcam cevap veren herkese çok teşekkürler aklınıza gelen bişey olursa yazın

dogum günün kutlu olsun canım.gün bitimine kadar bekle bence çünkü benim başıma geldi bana unutmuş numarasıı yaptıı oysakii ne süprizler yatıyormuş altında,ben tabi dayanamadım agzıma geleni söyledim ama sonunda ben özür diledim :) sen bekle bence kesinlikle biseyler yapıcaktırr :)

hakedene yapacaksın.

bu saate kadar aklına gelmediyse bu saatten sonra gelmesin

hep kıyamadıklarımız kıymıyormu bize.

hemde nasıl kıyıyorlar

ya ben hala belkı bı umut süprız felan yapar dıyorum ama
ola kı unuttu, bence honeysuckle-ın dedığı gıbı yapmalısın
ama bıraz zaman geçsın, yoksa klasık unutmadım sana süprız hazırlıyordum der
kendımden bılıyorum bende öyle demıştım

bencede bekle hatırlamazsa yarın sabah msj atarsın 'doğum günümü hatırlayıp yaptığın süprizler için teşekkürler diye'

umarım güzel bir süpriz seni bekliyordur canım, sen arkadaslarında dediği gibi 12 ye dek bekle baktın ses yok o zaman bi güzel utandırırsın doğum günü kutlu olsun bu arada nice yaşlara

doğum günün kutlu olsun gypsy :))

belki süpriz yapar belli mi olur
hem bekle 12ye kadar gerçekten unuttuysa da süprizim vardı diye çamura yatamasın

doğum günün kutlu olsun.
hiç kızma sinirlenme aynısı arkadaşımın başına gelmişti sonra çocuk meğer sürpriz yapmış. bekle eğer gerçekten unutursa dersin ömrümde en çok senin sürprizin beni şaşırttı böylesini hiç beklemiyordum diye.

doğumgünün kutlu olsun ayrıcada geçmiş olsun..aynı durumu 3 senelik sevgilimden 3 kere yaşadım..artık 3.de dayanamadım ve ipleri kopardım..eğer gerçekten hayatında çok büyük bi problem yoksa hatırlamaması gerkçekten öküzlük..bişey yapıcak olsa da bu saate kadar yapardı..ama tabi arkadaşların dediği gibi sen bekle 12ye kadar..bende gece 12ye 10 kala yazmıştım doğumgünümü unuttun diye daha 12 olmadıki aşkım demişti..doğumgünün kutlu olsun demişti pişkin pişkin...o yüzden bekle yarında çirkefliğini yap..ama huyu böyleyse yapabileceğin birşey yok..

teşekkür ederim inş. dediğin gibi olur canım ama gerçekten olmaz öyle bişey. ha son anda aklına gelirse bilemem

Dogum gunun kutluolsuun:))) bunu yasayan tek insan olmadigini unutma:) ben de aynisni yasamistim maglesef ki hatta dogum gunumde aldatildim diyebilirm:) 12 den sonra sinirsiz tepki verme hakkina sahipsin. Bu bi sevgililer gunu va degil sonuçta dogum gunu.

dediğiniz mantıklı aslında. sizinkide daha kötü ya 3 yılda 3 kere bi de ben bu konuyu uzatırsam abarttın der valla abartılmıycak gibi mi ama

teşekkür ederimm bekliyom bakalım hala ama ben isterdimki ilk kutlayan o olsun. adamın umrundamı acaba

bencede bekle hatırlamazsa yarın sabah msj atarsın 'doğum günümü hatırlayıp yaptığın süprizler için teşekkürler diye'

ya böyle laf soktuğum zaman da ağzıma tükürmediği kalıyo bi. ne diyosan düzgünce söyle laf sokma bana diye

doğum günün kutlu olsun gypsy :))

belki süpriz yapar belli mi olur
hem bekle 12ye kadar gerçekten unuttuysa da süprizim vardı diye çamura yatamasın

teşekkür ederimm bekliyomda yapmaz benim öküz süpriz falan eminim

ya hiç tanımadığım insanlar bu kadar kutluyo da o unuttuya hakkaten öküz bu bildiğin halis mulis öküz yaa hepinize çok teşekkür ederim sevindirdiniz beni

Doğum günün kutlu olsun.

Bence hiç bir şey söyleme hatırlamasını bekle. Hatırlamazsa her aklına geldikçe hatırlat bunu. Başının etini yersen unutmayabilr.
Belkide güzel bir süprz yapacaktır ama yapmazsa dediğim gibi hiç üstüne gitme. Onun doğum günü olduğunda da sen unutmuş gibi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…