kıy ..
haketmiş
çık dışarı hatta mesaj at arkadaslar parti hazırlamış diye
vaaaaaaaayyy çok tehlıkelııı
yap yap kız gece 12de msj at arkadaşlar partı hazırlamış ordayım dıye
ne partısı derse
bugün benım doğum günümdü günaydın dersın
hakedene yapacaksın.
bu saate kadar aklına gelmediyse bu saatten sonra gelmesin
hep kıyamadıklarımız kıymıyormu bize.
dogum günün kutlu olsun canım.gün bitimine kadar bekle bence çünkü benim başıma geldi bana unutmuş numarasıı yaptıı oysakii ne süprizler yatıyormuş altında,ben tabi dayanamadım agzıma geleni söyledim ama sonunda ben özür diledim :) sen bekle bence kesinlikle biseyler yapıcaktırr :)
doğumgünün kutlu olsun ayrıcada geçmiş olsun..aynı durumu 3 senelik sevgilimden 3 kere yaşadım..artık 3.de dayanamadım ve ipleri kopardım..eğer gerçekten hayatında çok büyük bi problem yoksa hatırlamaması gerkçekten öküzlük..bişey yapıcak olsa da bu saate kadar yapardı..ama tabi arkadaşların dediği gibi sen bekle 12ye kadar..bende gece 12ye 10 kala yazmıştım doğumgünümü unuttun diye daha 12 olmadıki aşkım demişti..doğumgünün kutlu olsun demişti pişkin pişkin...o yüzden bekle yarında çirkefliğini yap..ama huyu böyleyse yapabileceğin birşey yok..
Dogum gunun kutluolsuun:))) bunu yasayan tek insan olmadigini unutma:) ben de aynisni yasamistim maglesef ki hatta dogum gunumde aldatildim diyebilirm:) 12 den sonra sinirsiz tepki verme hakkina sahipsin. Bu bi sevgililer gunu va degil sonuçta dogum gunu.
bencede bekle hatırlamazsa yarın sabah msj atarsın 'doğum günümü hatırlayıp yaptığın süprizler için teşekkürler diye'
doğum günün kutlu olsun gypsy :))
belki süpriz yapar belli mi olur
hem bekle 12ye kadar gerçekten unuttuysa da süprizim vardı diye çamura yatamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?