- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
çok fena oturdu içime. az önce konuştuk yine ağladım o da bağırdı geçmişi geri getiremem unutmuşum işte diye. utanmadan gel ağzıma tükür bi de diye bağırdım kapattım bende. ne hali varsa görsün ya umursamaz herif.
Canım bence fazla üstüne gitmemen lazımdı ertesi gün. Yani kırgınlığını belli etmekiçin konuşurken ağlamak ya da konuyu tekrar tekrar açmak yerine hiç açmazdım ben telefonumu senin yerinde olsam kırgınlığım geçene kadar. Hem buarada daha çok pişman olurdu. Erkekler birşeyler için üzülüp tepki vermeyi dırdır diye algılıyorlar algıları kısıtlı olduğu için. Nedense sessiz kalmak onları daha çok etkiliyor, cidden kırıldığını o zaman anlıyorlar. Tam olarak nasıl bir konuşma geçti aranızda bu sabah?
çok fena oturdu içime. az önce konuştuk yine ağladım o da bağırdı geçmişi geri getiremem unutmuşum işte diye. utanmadan gel ağzıma tükür bi de diye bağırdım kapattım bende. ne hali varsa görsün ya umursamaz herif.
tanıyorum onu. bunun peşinden akşama kadar falan konuşmayız. sonra arar bi kavga ederiz. sonra da düzelir de kimbilir ne zamana nasıl düzelir bilmiyom. çok kırgınım hiç beklemezdim ondan
madem çok kırgınsın ayrıl o zaman doğum gününü hatırlayacak birini bulsana yazık çocuğa buradan saydırıyorsun
tamam unutmuş kabalık etmiş ama sende fazla abartıyosun bence, bu kadar uzatmaya gerek yok kırgınlığını söyleyip konuyu kapatabilirdin
sizene acaba ayrılıp ayrılmamamdan babanızın oğlu mu saydırdığım size kadar dokunmuş
bana dokundu diye bişey yok
doğumgünü bu hatırlanmak zorunda değil
ya tamam öyle de neden ayrıl başkasını bul falan dediniz gerek yoktu yani
ona olan sevginin böyle küçük şeylere takılmamasını anlaman için böyle küçük şeyleri büyütürsen karşındaki anlamaz kırıldığını kendini yıpratırsın sadece erkekler böyle onlar için böyle şeyler önemli değil hatırlanmak zorunda değil ve sevgililerinin kırıldığını asla anlamazlar
anlasa bile umursamıyo bazen. kapanıp gitcek işte yapcak bişey yokki
anlasa bile umursamıyo bazen. kapanıp gitcek işte yapcak bişey yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?