Öküz Ehlileştirme Nasıl Yapılır?

life79life

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
32
9
13
40
Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?

ayyy aynı öküz bende de var ama Allahtan ben hissediyorum onun sevgisini çok şükür . hep ilgiliydi bana karşı ben biraz ilgisiz klıyorum ona göre ama sana şunu söylüycem biraz ona soğuk davran. yani diğer herşeyin çok güzel gitsin hayatında ama sanki onunla zorla konuşuyormuş gibi hissettir. özledim deme mesela o diyince de duymazdan gel. bir de bunları dene yine aklıma gelirse yazarım

Ilerde evlenme hayaliniz varsa bu arkadaşa yol verin gitsin.
Sizin sevginizden emin olduktan sonra değiştiyse , yüzüğü parmağınıza taktığınızda ne kadar değişir bir düşünün.

Sevgiliyken ne kadar ilgilense ilgilenmiyormuş gibi gelir insana.
Benimki mesajdan, konuşmadan hiç hazzetmezdi. Şimdi evliyiz, ütü yapmaya gitsem gitme yanımda dur boşver işi der
Sıkmayın erkekleri bu kadar. Bu işin sırrı bu maalesef kendilerini sürekli sorguya çekilmiş gibi hissetmeyi sevmiyorlar.

Aynisi bende de var canim tavlayana kadar modern adamdi simdi msj bile yazmaz cani isterse arar ama ben tepkimi gosterince canim isim cok yogun sen tatildesin vs der beraberken hic sorunumuz yok ama ben cok iyi tanidigim icin gercekten telefonla hasir nesir olmayi sevmedigini biliyorum eski ilgisini falan kazanacagini sanmiyorum alisirsin diyorum

Sevgisini ben de hissediyorum. Yanyanayken özellikle. Sesimin tonundan moralimi anlayabiliyor. Tavsiyelerinizi uygulayacağım. Bir nevi kısasa kısas.

Mesajına anında cvp verme.
Cok gec cvp ver.
Aramalarını bazen duyma
Yani kısaca biraz uzak durmaya bak.başka şeylerle ilgilen.
Kacan kovalanır hesabı

Tavsiyelerinizi kısmen uygulayabilirim. Kendisi hayli bencil de. Mesela o mesaj atmayı sevmez, bir kez 10 günlük bir ayrılığımız oldu. Barışma konuşmamızda bana "sen bana günaydın mesajlarını atmaya devam edeceksin ama benden cevap bekleme. Benim günaydın mesajlarımı elimden almaya hakkın yok" dedi. Sürekli pohpohlanmak istemesi bir yana, kendi deyimiyle şeytani bir gurur ve kibiri var. Aramalarını açmamam durumunda direk aramayı keser.

Ilerde evlenme hayaliniz varsa bu arkadaşa yol verin gitsin.
Sizin sevginizden emin olduktan sonra değiştiyse , yüzüğü parmağınıza taktığınızda ne kadar değişir bir düşünün.

Haklısınız. Fakat yazımda da dediğim gibi ben ondan vazgeçebilecek durumda hissetmiyorum şu an. Amacım kazanmak. Fakat tavsiyenizi aklımın bir köşesine yazdım. Teşekkür ederim.

Eger okuz olsaydi seni tavlayana kadar nazik ilgili olmazdi. Ozunde okuz degil yani sen ilgisini cekmiyorsun. Taniyana kadar ugrasmis taniyip elde edince degismis. Bu adama bi sey yapamazsin. Gercek okuzler hic incelik bilmez.

İlgisini çekmek için ne yapmalıyım öyleyse? Şu an bir takım sıkıntıları var. Ekonomik anlamda ve ailesinden yana problemleri var. Tüm bu sorunların içinde benim ona destek olmamı istiyor. Ben de elimden geldiğince destek oluyorum fakat neticede ruhumun da beslenmesi gerek.

İkimizde 30 yaşındayız. İletişimimiz aynen şöyle:
Ben sabah günaydın mesajı atıyorum.
Müsait olursa gün içinde o beni bir kere arıyor.
Fakat ne yazıkki bu aramaları tutarlı değil. Yeri geliyor 2 gün aramadığı oluyor.
Ben onu aradığımda ilk seferde telefon açılmıyor. En azından 1 kez meşgule atılıyor.
Bazen "unuttum" diyor dönüş yapmayı.
Son zamanda dikkatimi çeken ise şu: Genellikle haftasonları aramıyor.
Yüksek lisanstan arkadaşım, evli olmadığını biliyorum. Resmi bir kurumdan sorgulamasını da yaptırdım zaten, evli değil. Daha önce nişan atma durumu da olmamış.
Kendisi "yaşımızın olgunluğu" çerçevesinde ilişki yaşama taraftarı. Aynı şehirdeyiz fakat 15 günde bir görüşüyoruz. O da en fazla 1,5 saat...

bu konuyu direk takibe alıyorum çünkü burada yazılıcak olan tavsiyelere oldukça ihtiyacım var

Dilerim siz de ben de ehlileştirebiliriz.

Eşe / sevgiliye öküz vs. lakaplar takmak hoş gelmiyor bana. Bugün eşime sinirlendim bütün erkekler odun dedim ama pişman oldum. Bizler hayvan terbiyecisi ya da ormancı değiliz ki öküzle odunla uğraşalım. Böyle bir misyon edinip taktik işlerine girmek de tuhaf geliyor.

Alır karşınıza konuşursunuz hoşlanmadığınız huylarını söylersiniz yapmaya devam ederse siz de yolunuzu ona göre çizersiniz.

Benim durumum da çok benzer. Hatta kendisi çok çok eski bir model telefon kullanıyor. Siyasal Bilimler doktoru ve aktif siyasetin içinde. Akıllı cihazlar dinlenebildiği için kesinlikle akıllı cihaz kullanmıyor. Haliyle eski usul iletişim kurmaya çalışıyoruz. Dahası, beni aramaz, fakat 2 gün konuşmamış olalım "Hiç aramıyorsun beni halimi sormuyorsun" diye de sitem eder. Tam alıştım sanıyorum, birden yüreğim kendini hatırlatıyor 'ben buradayım, çarpıyorum ama azıcık güzel söz duymak da istiyorum' diyor adeta.

Allah rahmet eylesin. Çok güzel sözmüş. Dilerim sizin hayatınızdaki öküz de ehlileşir.
Az önce de dediğim gibi, kabullenmesine kabullendim. Fakat azıcık da beni görsün istiyorum.

Aynı şehirde 15 günde bir görüşmek... Ve diğer yazdıklarınız... Sevgisini hissediyorum yazmışsınız ama bu nasıl bir sevgidir böyle, anlaması güç...

Arpasını az vereceksin canım .
Fazla kaçmıştır bir müddet kes arpasını bak yola nasıl geliyor.
Baktın başka elden arpalanmak istemeye başladı kendini şanslı hisset hayatta her zaman şans sana gülmez.

Amin teşekkür ederim..
Öyle bir çaba içerisinde değilim çünkü onu öyle kabullendim öyle sevdim..
Sana tek tavsiyem senin görmesini onu görmezden gelerek sağlayabilirsin.
Çok üzerine düşme arama sorma ilgini bi süre belli etme ..
Baktın yine olmuyor yollarınızı ayırırsınız.

Taktikten ziyade deneyimlerin paylaşımı diyelim. Sevdiğim kişilere hayvansal lakaplar takmayı severim. Sıpa, eşek, ökkküz, tavşan gibi. Hayvanları çok sevdiğim için sanırım. Kesinlikle hakaretvari bir tavırla başlığı koymadım.

Bir defa yazdım. Dönüşü çok sert oldu. 3 gün yokmuşum gibi davrandı. O dönemde yükselme sınavı vardı. Ailesi ve en samimi arkadaşıyla arkadaşıyla da tartıştığı gün sonucun nasıl olduğunu tahmin edebilirsiniz. 10 gün kadar sıfır iletişim kurduk. Esasında "ayrıldık" diyebileceğimiz bir pozisyon vardı vardı fakat Soma faciası bizi tekrar birleştirdi. Ölüm var madem ve bu kadar yakın, biz bu hayatı birlikte yaşayalım. Ölüm nasılsa ayıracak dedik ve başladık.

Her defasında dürtmek istemiyorum. Sanırım çok net ve düz davrandığım için her tepkimi kestirebildiği için heyacanı kalmadı. O kıpırtıyı tekrar hissetsin istiyorum.

Dilerim eşinizle sorununuzu çözmüşsünüzdür. Teşekkür ederim.

Sevgisinden eminseniz onu böyle kabul edin. Tabii ki zor insan duygularını söylemek ve az da olsa karşılık görmek ister. Ama eldeki adam buysa bunla mücadele etmek savaşa girer. Yani benim düşüncem nacizane bu.

Aynı şehirde 15 günde bir görüşmek... Ve diğer yazdıklarınız... Sevgisini hissediyorum yazmışsınız ama bu nasıl bir sevgidir böyle, anlaması güç...

Evlerimiz aynı şehirde fakat 70 km mesafe var. :) Farklı kıtalardayız diyeyim. Bunun haricinde siyasetin içinde olduğu için sıkça seyahat ediyor. Ben ise hem çalışıyor hem okuyorum. Zamanımız kesişemiyor.
Evet kesinlikle sevgisinden yana şüphem yok. Biraz mesleki dejenarasyon, biraz da yetiştirilme tarzına bağlıyorum.

Teşekkürler. Güzel fikir. :)

Çok basit ilgilenme

Yorumların çoğunluğu bu doğrultuda. Bunca tecrübeli kadın yanılıyor olamaz. :) Teşekkürler.

Yolumun "çıkmaz sokak" olduğunu anlayana kadar açıkçası ayırmayı düşünmüyorum. Zaten kendisi de "ayrılık" kelimesini telaffuz etmemi dahi yasakladı. İkimiz de bu kelimeyi lugatimizden çıkardık. Tavsiyeni dinleyeceğim, teşekkürler, mutluluklar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…