- 20 Ağustos 2014
- 32
- 9
- 13
- 40
- Konu Sahibi life79life
-
Sevgisinden eminseniz onu böyle kabul edin. Tabii ki zor insan duygularını söylemek ve az da olsa karşılık görmek ister. Ama eldeki adam buysa bunla mücadele etmek savaşa girer. Yani benim düşüncem nacizane bu.
Valla zor zanaat, kolay gelsin
Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?
yakın bir zamanda buna benzer bir durumla karşı karşıya kaldım adam resmen bana hayrandı sevgili değildik ama olma yolundaydık bir nada geri çekti kendini ilgi manyağı yaptı beni öyle alışmıştım ki onun ilgisine epey bocaladım işlerim yoğun v.s gibi bahaneler sundu falan o kadar rahattı ki
sana tavsiyem ilgiyi azalt arayıp sorma bi süre düzelir
Gözden uzak, gönülden ırak diyorsunuz. Benim gönlüm dayanamıyorum amasevgiliniz bana benziyomuş..
bende yakınken çok sevecenimdir ayrı kalınca hiç hatırlamam bile..
biraz ilgisiz bırakın işe yarar bizim gibilerde....
Umursamıcaksın.
Açık ve net
Bırak o koşsun peşinde
Sabırla beklersen koşar da
Allah allah değişik geldi hemen ilgi azalması telefon açmamalar unuttum demeler haftasonu aramamalar
Başkası olmasın
Sizin yaşadığınız şu an sevgililik dönemi değil de erkek arkadaşınız keyfi ne zaman isterse dönemi gibi bir şey olmuş. Anlattıklarınızdan yola çıkarak erkek arkadaşınız bir işler karıştırıyor gibi geldi.
Ayrılcak bir durum yok. Kendin de söylemişsin en büyük hata aşık olduktan sonraki senin ilgin. O fazla işte. Arayana kadar arama, yazana kadar yazma %100 etkili :)
Konu başlığına baya güldüm:):) valla cnm hayat çok hızlı ip mip hesabını bırak seven kişi sevdiğini istismar edip ilgisini kesmez , kesmemeli hayatınızı monopoly veya scrabble oynar gibi strateji geliştirerek geçiremezsiniz ki, iyice düşünüp nasıl bir eş istediğini nasıl biri olmak istediğini nasıl bir yaşam istediğini ve bu yaşamı nasıl bir eşle paylaşmak istediğini düşün sonra'da karara var, Allah yardımcın olsun ne diyeyim .Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?
Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?
Bu şekilde kabul etmıyceksenız duzelcek diye beklemeyin bence. Bu kadarıyla ona razı mısınız bu onemli. Değişcek diye bir garanti yok çünkü.
öncelikle öküz severler derneğinin yeni üyesi olarak aramıza hoşgeldin. Ne yazık ki erkekler arasında yayılan bu virüsün henüz bir çaresi bulunabilmiş değilancak araştırmalarımıza devam ediyoruz
Gunde birkez Ariyor...
Siz aradiginizda mesgule aliyor ...
Sonrasinda unuttum aramayi diyor...
15. Gunde bir gorusuyorsunuz...
Ne bicim.bir iliski bu!!
Simdi okuzse evlenince cekilmez
Konu başlığına baya güldüm:):) valla cnm hayat çok hızlı ip mip hesabını bırak seven kişi sevdiğini istismar edip ilgisini kesmez , kesmemeli hayatınızı monopoly veya scrabble oynar gibi strateji geliştirerek geçiremezsiniz ki, iyice düşünüp nasıl bir eş istediğini nasıl biri olmak istediğini nasıl bir yaşam istediğini ve bu yaşamı nasıl bir eşle paylaşmak istediğini düşün sonra'da karara var, Allah yardımcın olsun ne diyeyim .
Odunsa yontarsinda okuzse zor.
Şaka bi yana genelde olan bi durum bu,sen ne ilksin nede son.
Daha demin dedim eşime nisanliyken güzel şeyler soylerdin şimdi demiyosun,verdiği cevap odunum biraz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?