Öküz Ehlileştirme Nasıl Yapılır?

Sevgisinden eminseniz onu böyle kabul edin. Tabii ki zor insan duygularını söylemek ve az da olsa karşılık görmek ister. Ama eldeki adam buysa bunla mücadele etmek savaşa girer. Yani benim düşüncem nacizane bu.

Ben duygularımı kolay ifade edebilen bir kişi değilim. Buna rağmen ruhunu okşayacak sevgi sözcükleri kullanmaya gayret ediyorum. İlişkimizin başlarında "seni seviyorum" cümlesini aylarca o kullandı, benim ağzımdan çıkamadı. Şimdi de kullanmıyor. Belki de o bu tarz sevgi sözcüklerine karşı olduğumu düşünüyordur kimbilir. Oysa ben de sevdiğimi, özlediğimi dile getiriyorum. Hatta o artık beni duymazdan geliyor. Karanlıkta yumruk savuran kişi olmayı ben de istemem açıkçası. Teşekkürler tekrar.

yakın bir zamanda buna benzer bir durumla karşı karşıya kaldım adam resmen bana hayrandı sevgili değildik ama olma yolundaydık bir nada geri çekti kendini ilgi manyağı yaptı beni öyle alışmıştım ki onun ilgisine epey bocaladım işlerim yoğun v.s gibi bahaneler sundu falan o kadar rahattı ki
sana tavsiyem ilgiyi azalt arayıp sorma bi süre düzelir

sevgiliniz bana benziyomuş..
bende yakınken çok sevecenimdir ayrı kalınca hiç hatırlamam bile..
biraz ilgisiz bırakın işe yarar bizim gibilerde....

İlişkiyi başlatana kadar 1 yıl uğraştı. Başladıktan 1 ay sonra da ilgiyi sıfıra yakın hale getirdi. Ortak kanı bu doğrultuda. Kesinlikle ilgimi azaltıyorum. Hatta ilk adımı attım, bugünkü aramalarıma yanıt vermedi, ben de ona sormadan haftasonu programımı yaptım. Bundan sonra da buluşur muyuz diye düşünmeden yapacağım programı.
Cevap için teşekkürler. :)

sevgiliniz bana benziyomuş..
bende yakınken çok sevecenimdir ayrı kalınca hiç hatırlamam bile..
biraz ilgisiz bırakın işe yarar bizim gibilerde....
Gözden uzak, gönülden ırak diyorsunuz. Benim gönlüm dayanamıyorum ama Çok teşekkürler bunca kadın bunu söylüyorsa kesinlikle işe yaracaktır. :)

Umursamıcaksın.
Açık ve net
Bırak o koşsun peşinde
Sabırla beklersen koşar da

tamamdır. teşekkür ederim.

Sizin yaşadığınız şu an sevgililik dönemi değil de erkek arkadaşınız keyfi ne zaman isterse dönemi gibi bir şey olmuş. Anlattıklarınızdan yola çıkarak erkek arkadaşınız bir işler karıştırıyor gibi geldi.

Allah allah değişik geldi hemen ilgi azalması telefon açmamalar unuttum demeler haftasonu aramamalar
Başkası olmasın

Bana davrandığı gibi davranıyorsa "başkası"na, sanmıyorum ki başka kadın bu tripleri çeksin.
He varsa da Allah hemen karşıma çıkarsın.
Açıkçası bu konuda hiç "başkası" olmasına ihtimal vermedim.

Aynen dediğiniz gibi. paşa gönül kriterlerine göre iletişimdeyiz. Konuşurken hiç etraftan kadın sesi gelmiyor fakat erkek arkadaşlarının sesini duyuyorum. Bir de buluştuğumuzda telefonu hiç saklamaz masanın ortasında durur. Arayan olursa da açar. Hiç açmadığı bir çağrı olmadı. Önceliğini işinden yana kullanıyor gibi geliyor bana.

Ayrılcak bir durum yok. Kendin de söylemişsin en büyük hata aşık olduktan sonraki senin ilgin. O fazla işte. Arayana kadar arama, yazana kadar yazma %100 etkili :)

Ayrılcak bir durum yok. Kendin de söylemişsin en büyük hata aşık olduktan sonraki senin ilgin. O fazla işte. Arayana kadar arama, yazana kadar yazma %100 etkili :)

Aynen onun ilgi ve alakası da kalır sandım. Sanırım biraz da 20'li yaşlarda yaşamam gereken şeyleri şimdi tecrübe ettiğim için bu başıma gelen. Bilsem hep çemkirir dururdum. :) Dediğini yapacağım, teşekkür ederim.

öncelikle öküz severler derneğinin yeni üyesi olarak aramıza hoşgeldin. Ne yazık ki erkekler arasında yayılan bu virüsün henüz bir çaresi bulunabilmiş değil ancak araştırmalarımıza devam ediyoruz

Konu başlığına baya güldüm:):) valla cnm hayat çok hızlı ip mip hesabını bırak seven kişi sevdiğini istismar edip ilgisini kesmez , kesmemeli hayatınızı monopoly veya scrabble oynar gibi strateji geliştirerek geçiremezsiniz ki, iyice düşünüp nasıl bir eş istediğini nasıl biri olmak istediğini nasıl bir yaşam istediğini ve bu yaşamı nasıl bir eşle paylaşmak istediğini düşün sonra'da karara var, Allah yardımcın olsun ne diyeyim .

Odunsa yontarsinda okuzse zor.
Şaka bi yana genelde olan bi durum bu,sen ne ilksin nede son.
Daha demin dedim eşime nisanliyken güzel şeyler soylerdin şimdi demiyosun,verdiği cevap odunum biraz galiba :)

Aşık edince öküze bağladı..
Bu bana saçma geliyor çünkü benim sevgilim aylarca uğraştı benim için şimdi bende ona aşığım.
Ama adam elde ettim diye boşvermedi daha da bağlandık.
Sevgisinden şüphe edin bence, gerçi kimsenin sevgisinden emin olamayız ama neyse..

Bu şekilde kabul etmıyceksenız duzelcek diye beklemeyin bence. Bu kadarıyla ona razı mısınız bu onemli. Değişcek diye bir garanti yok çünkü.

Sürekli onunla meşgul olacak, mesai harcayacak durumum yok elbette. Neticede çalışıyorum, diğer yandan doktora yapıyorum. Ne bileyim, ilk aradığımda ulaşabileyim bana kafi sanırım.

Hoşbuldum, teşekkürler. Hayli kalabalıkmışız :) Araştırmamıza birlikte devam edelim. Acaba doktora tez konumda bunu mu irdelesem. Anket çalışmam için geniş bir saham da olur.

Gunde birkez Ariyor...
Siz aradiginizda mesgule aliyor ...
Sonrasinda unuttum aramayi diyor...
15. Gunde bir gorusuyorsunuz...

Ne bicim.bir iliski bu!!

Yanındayken telefon çaldığında arayan arkadaşlarına (bazıları benim de yüksek lisans arkadaşım) şu an life79life ile birlikteyim ya da sevgilimle beraberim, acilse dinlerim diyor. Yani beni arkadaşlarına duyuruyor. Yanındaki arkadaşlarının adını söylüyor vs. Güven sıkıntım yok. Sıkıntım "cepte" görülmek.

Simdi okuzse evlenince cekilmez

Evlenince işin için cinsellik de gireceği için belki ehlileştirmek kolay olur.

Yanımda her şey mükemmel olduğu için evlendiğimizde neticede eve geleceği için benim hasretim depreşmez. Tabi serde öküzlük olunca ne tarz yenilikler sergiler bilemeyeceğim. Teşekkür ederim.

Odunsa yontarsinda okuzse zor.
Şaka bi yana genelde olan bi durum bu,sen ne ilksin nede son.
Daha demin dedim eşime nisanliyken güzel şeyler soylerdin şimdi demiyosun,verdiği cevap odunum biraz galiba :)

Valla ehlileştiremezsem kesip sucuk yaptırırım ne diyeyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…