- 20 Ağustos 2014
- 32
- 9
- 13
- 40
- Konu Sahibi life79life
-
Aşık edince öküze bağladı..
Bu bana saçma geliyor çünkü benim sevgilim aylarca uğraştı benim için şimdi bende ona aşığım.
Ama adam elde ettim diye boşvermedi daha da bağlandık.
Sevgisinden şüphe edin bence, gerçi kimsenin sevgisinden emin olamayız ama neyse..
bnm canım kocacımda öyleydi :) ne evlenme teklifi aldım, ne bir küçük jest( pardon hakkını yemiyeyim sadece hamile olduğumu öğrendiğimde görevdeydi, görev dönüşü çiçek yaptırmış ilk ve son sanırım :)
ama gel gelelim çok seviyoruz birbirimizi !! zerre kadar da sorun yapmıyorum.. sevgisinden emin olduktan sonra varsın zırt pırt aramasın, incelikler yapmasın..
ehlilleştirmeye gerek yok bence onlar öyle mutlu çünkü :)
Gönlümü kazanmak için zamanında uzun süre uğraşan, ilgili davranan, bana kendimi çok iyi hissettiren, ama ben aşık olup da onun üzerine düşmeye başladıktan bir süre sonra öküze bağlayan bir sevgilim var. Sevgisinden kesinlikle şüphe etmiyorum. Yanındayken sevgisini sonuna kadar hissediyorum, ama uzaktayken ilgisiz ve rahat davranıyor bana karşı. Çok sık görüşemiyoruz imkanlarımızdan dolayı, telefondan da çok sık görüşemiyoruz çünkü mesaj yazmayı sevmiyor. Ses tonumdan canımın sıkkınlığını anlıyor fakat kendi üzerine alınmıyor da neyin var diyor. Konuşma esnasında geçen İs, okul vs her ne ise konuya cevap yazıp, ona özel yazdığım ne bileyim "özledim biraz da ondan" gibi mesajları es geçiyor. Yapısında da odunluk var biraz. Erkekler kazanmaya çalışırken uğraşıyorlar ama karşılarındakini aşık edince gevşiyorlar. Bu durumla karşı karşıya kalınca ne yapmak lazım? Öyle çat diye ayrılabilecek kadar hakim olamıyorum duygularıma. Hissettiğim sevgi çok yoğun. Direk silip atmak değil de eski ilgisini kazanmak, daha doğrusu kıymetimi anlamasını sağlamak istiyorum. Kısacası, zamanla eline verdiğim ipleri nasıl geri alabilirim?
Ya ben kendi kocama şükredeceğim aklıma gelmezdi.. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an..
Maşallah diyelim şu ana kadar isnisnalardan birisiniz.Genel kanı benzer yönde, yani gönül kaçanı kovalar. Dümdüz bir insan olduğum için, tahmin edilebilir biri olduğum için merak etmemesine hak verdim. Artık şaşırtacağım.
Canım benim yapım gereği hep kaçan taraftayım ondan sanırım
Sevgilim hala çabalama modunda erkeklere değerli olduğunu çok hissettirmemek gerekiyor.
Başlar da hep derdim bak kendine aşık edene kadar bu kadar çaba diye.
Şimdi onun önünde bir hedef var benimle yaşlanana kadar bu çaba sürecekmiş.
Beyfendinin ağzı iyi laf yapıyor yani
Yok canim valla cinsellikle bi adamin okuzlugu duzelmiyor belki daha bi okuzlestirebilir :) buyuk beklentiler icine girme derim ben
Herşey bir tarafa 15 günde bir görüşmek, 2 gün hiç konuşmamak normal geliyorsa devam ettirin derim ama bence hiç normal değil.İkimizde 30 yaşındayız. İletişimimiz aynen şöyle:
Ben sabah günaydın mesajı atıyorum.
Müsait olursa gün içinde o beni bir kere arıyor.
Fakat ne yazıkki bu aramaları tutarlı değil. Yeri geliyor 2 gün aramadığı oluyor.
Ben onu aradığımda ilk seferde telefon açılmıyor. En azından 1 kez meşgule atılıyor.
Bazen "unuttum" diyor dönüş yapmayı.
Son zamanda dikkatimi çeken ise şu: Genellikle haftasonları aramıyor.
Yüksek lisanstan arkadaşım, evli olmadığını biliyorum. Resmi bir kurumdan sorgulamasını da yaptırdım zaten, evli değil. Daha önce nişan atma durumu da olmamış.
Kendisi "yaşımızın olgunluğu" çerçevesinde ilişki yaşama taraftarı. Aynı şehirdeyiz fakat 15 günde bir görüşüyoruz. O da en fazla 1,5 saat...
Ona kaybetme korkusu yaşatman lazım. Taktik her zaman işe yarar.
E siz taktiği biliyormuşsunuz da hep uyguluyormuşsunuz ondan.Allah ona verdiği sözü tutmayı, size de o sözü tuttuğunu görmeyi nasip etsin. Etsin ki tecrübelerinizi paylaşabilin.
Çok güzel dilekler bunlar sağol canım
Sen de biraz kendini geri çek adam elde ettim havalarına girmiş.
Bu pskoloji herkes te olur.
Seni kaybedebileceğini görmeli.
Kaybetme korkusu olmadan ilişki olmaz bence.
Herşey bir tarafa 15 günde bir görüşmek, 2 gün hiç konuşmamak normal geliyorsa devam ettirin derim ama bence hiç normal değil.
Sizin ilişkiniz haybeden devam ediyor kusura bakmayın ama
Tek bir cümlem var size, çoğu kişi de söylemiştir bunu: Kaçan kovalanır. Dikkat ederseniz size bu taktiği uyguluyor, sz de ona uygulayın.Sizin onu sevmediğinizi düşündürün demiyorum ama ona muhtaç olduğunuzu,buluşmak konuşmak için fırsat kolladığınızı düşünmesin yeter.Yani o olmasa da mutlusunuz imajı verin. Allaha şükür mutlu bir ailesi olan birkadın olarak vereceğim en önemli taktik bu canım:)
Boğa erkekleri zordur çalışmayıda çok severler ben sizi sevmedigini düşünmüyorum iki haftada bir görüşmenizde normal uzakmışsınız ve ikinizinde çalışma hayatı var sadece arkadaşların dedigi gibi biraz geri durmanız gerekiyor cepte gibi görmesin mutluluklarBoğa burcu.
Ben de aslan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?