Öküz Ehlileştirme Nasıl Yapılır?

Maşallah diyelim şu ana kadar isnisnalardan birisiniz. Genel kanı benzer yönde, yani gönül kaçanı kovalar. Dümdüz bir insan olduğum için, tahmin edilebilir biri olduğum için merak etmemesine hak verdim. Artık şaşırtacağım.

bnm canım kocacımda öyleydi :) ne evlenme teklifi aldım, ne bir küçük jest( pardon hakkını yemiyeyim sadece hamile olduğumu öğrendiğimde görevdeydi, görev dönüşü çiçek yaptırmış ilk ve son sanırım :)
ama gel gelelim çok seviyoruz birbirimizi !! zerre kadar da sorun yapmıyorum.. sevgisinden emin olduktan sonra varsın zırt pırt aramasın, incelikler yapmasın..
ehlilleştirmeye gerek yok bence onlar öyle mutlu çünkü :)

Sevgilimi okudum sanki. Çakıl taşı almışlığı yok. Bir yandan cimri mi diye düşünyorum fakat hiçbir buluşmada cebimden 5 kuruş çıkarıp ödettirmez. Teklifimi de çok sert geri çevirir. Esasında bu durumdan da rahatsızım. İyi bir gelirim var ve sadece onun ödeme yapması beni mahçup ediyor. Buna gerek de yok.

Sizinkine benzer bir evliliğimiz olacağından şüphem yok. :)

Ya ben kendi kocama şükredeceğim aklıma gelmezdi.. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an..

Canım benim yapım gereği hep kaçan taraftayım ondan sanırım
Sevgilim hala çabalama modunda erkeklere değerli olduğunu çok hissettirmemek gerekiyor.
Başlar da hep derdim bak kendine aşık edene kadar bu kadar çaba diye.
Şimdi onun önünde bir hedef var benimle yaşlanana kadar bu çaba sürecekmiş.
Beyfendinin ağzı iyi laf yapıyor yani

Yok canim valla cinsellikle bi adamin okuzlugu duzelmiyor belki daha bi okuzlestirebilir :) buyuk beklentiler icine girme derim ben

E siz taktiği biliyormuşsunuz da hep uyguluyormuşsunuz ondan. Allah ona verdiği sözü tutmayı, size de o sözü tuttuğunu görmeyi nasip etsin. Etsin ki tecrübelerinizi paylaşabilin.

Yok canim valla cinsellikle bi adamin okuzlugu duzelmiyor belki daha bi okuzlestirebilir :) buyuk beklentiler icine girme derim ben

Öyleyse benimki sucuk olma yolunda ilerliyor.

Herşey bir tarafa 15 günde bir görüşmek, 2 gün hiç konuşmamak normal geliyorsa devam ettirin derim ama bence hiç normal değil.
Sizin ilişkiniz haybeden devam ediyor kusura bakmayın ama

Ona kaybetme korkusu yaşatman lazım. Taktik her zaman işe yarar.

Bunu nasıl yaşatabilirim bilmiyorum. İlk aşama olarak bugün günaydın mesajımı atmadım. Sebebini sorduğunda da "ayy ben de ne unuttum diye düşüşünüyordum" diyeceğim. Kendisi bu mesaja takık çünkü. Benim asli görevlerimden biri ona göre. O mesaj atmayı sevmiyormuş ama ona attığım günaydın mesajlarından onu mahrum edemezmişim. Böyle buyuruyor beyimiz.

Herşey bir tarafa 15 günde bir görüşmek, 2 gün hiç konuşmamak normal geliyorsa devam ettirin derim ama bence hiç normal değil.
Sizin ilişkiniz haybeden devam ediyor kusura bakmayın ama

Görüşmemek için haklı sebeplerimiz var. İletişim sıkıntımızın asıl kaynağı, siyasetin içinde olması. Malum yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri derken şimdi başkanlık yeminine kadar bir yoğunluğu söz konusu. Sözümona Eylül ve sonrası rahatlayacakmışız. Sonraki süreçte de benzer tavır sergilerse "haybeden devam etmesi" kısmına katılabilirim sanırım. Teşekkür ederim.

Tek bir cümlem var size, çoğu kişi de söylemiştir bunu: Kaçan kovalanır. Dikkat ederseniz size bu taktiği uyguluyor, sz de ona uygulayın.Sizin onu sevmediğinizi düşündürün demiyorum ama ona muhtaç olduğunuzu,buluşmak konuşmak için fırsat kolladığınızı düşünmesin yeter.Yani o olmasa da mutlusunuz imajı verin. Allaha şükür mutlu bir ailesi olan birkadın olarak vereceğim en önemli taktik bu canım:)

Çok teşekkür ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :)
Haftasonu için ona danışmadan programımı yaptım. Kendisi şehir dışında. Gelirse dahil olur. Ya da kendi bilir. Fakat ilk kez onunla konuşmadan kendi programımı yaptım.
Sevgi konusunda ayran gönüllü olmadığımı bilir zaten. Şüpheye düşeceğini sanmam. Zaten bakışlarım kendini ele veriyormuş. :)

Boğa burcu.
Ben de aslan.
Boğa erkekleri zordur çalışmayıda çok severler ben sizi sevmedigini düşünmüyorum iki haftada bir görüşmenizde normal uzakmışsınız ve ikinizinde çalışma hayatı var sadece arkadaşların dedigi gibi biraz geri durmanız gerekiyor cepte gibi görmesin mutluluklar

kaçan kovalanır taktiği..
biraz kendini çekmen işe yarayabilir...
özel mesajlar atma...
çok duygusal muhabbetlere girme...
çok sık arama...
o arayınca çabuk kapat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…