- 21 Temmuz 2021
- 60
- 20
- 3
- 35
Kızlar merhaba sizinle paylaşmak istedim başka kimsem yok eşim ile ilgili bugün pazar saat ikiye kadar uyuyor bıraksam akşama kadar uyuyacak komşularımin eşlerine bakıyorum balkonda sohbet edenmi dersin eşini çocuğunu alıp çıkan mı dersin şimdi diceksiniz başkalarının hayatları herkes bir değil evet doğru ama Bir yerde insan bunaliyo iki gündür rahatsızım üsüttum biraz neyin var biseye ihtiyacın var mı diye gelip sormadı annesi hasta olunca bizde gelip kalmıştı iki gün gece belki beş defa kalkıp annesine baktı annesidir tabiki bakicak sorun o değil ben nerede hata yapıyorum herşey ile ilgilenmekten yoruldum hiç mutlu değilim şeyinin derdine düşmüş adet donemimden hemen sonra rahatsızlandim beni bunun için suçluyor gibi asik surat ile geziyor evde nasıl oldun dahi demedi o hasta olunca nane limon çorba vs herşey yaparım napsam kizlar nasıl anlatsam nasıl içimi döksem konuya nasıl girdim nasıl anlattım bilmiyorum yöntemi olan var mı yada benim gibi aynı şeyleri yaşayan her zaman böyle çok ruhsuz bir adam bayramda acillik oldum kendisi evde uyudu hastaneden geldiğim de sonuç ne diye bile sormadı çocuklar kapıda kalmış ben acildeyim eve geldim çocuklar üstü başı berbat kapıda kalmışlar kendi içerde uyuyor du napicam bir akıl verin cinsellik olunca işin ucunda melek iki gün yanına yatmasam evde surat asık bir şekilde gezer