Öküz patronumun terbiyesizliği!

Maha

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
141
141
18
Okadar doldum ki hırsımı alamadım hemen yaptıklarını anlatmaya geçiyorum.

Öncelikle bu herif beni evlendirme görevini üstlendirmiş gibi sürekli işyerine birilerini getirir beni görücüye çıkarır. Defalarca sert çıktım kötü bir şey mi yapıyorum diye kendini savundu hep.

Bir iki kilo almıştım. En fazla 53e çıktım. Bana göbeğin çıkmış dedi. Bende beni seven göbeğimle sever dedim. Oda göbek seven bir serdar ortaçı tanıyorum oda göbekten üzüm yiyor dedi.

Alakasız yerde bana temizlik yapar mısın parasız kalsan dedi. Bende ayaklarımın üstünde durmak için yaparım dedim. Verdiği cevap tam evlenilicek kızsın.

Eşinden bahsederken gerizekalı karı dedi. Bende gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim. Ben öyle dedikten sonra biraz ayara gelmişti aradan zaman geçince tekrar başladı.

Son olayı anlatıyorum. Şakasına karı beni boşicak gibi bir şey söyledi. Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim. Niye beni çok mu istiyorsun dedi. Dondum kaldım basiretim bağlandı sanki. Ağzımı bile açamadım. Çantamı aldım çıkarken yanından geçtim haliyle söylediği şeyi söylüyorum "sshhhhh etrafımda fazla dolanma" elinide öyle bir iğrenç hareket yaptıki.

Okadar yıldır çalışıyorum böyle iğrenç bir şey yaşamamıştım. 3 gündür işe gitmiyorum belki yüz defa aradı açmadım. Dünden beridirde hattım boşta ulaşamıyor. Faceden falan yazmış okumadım paramda içerde kaldı benim emeğim sonuçta. Ne yapıyım bir akıl verin lütfen.

Siz yumuşak davranmışsınız o da yüz bulmuş. Arayın isteyin paranızı. Paranızı almaya giderken de tek gitmeyin.

sizin patronunuza olan tavrınız yuzunden boyle olmasın sakın
gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim. Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim...
bu iki cumleye bakılırsa sizden cesaret almıs

"hiyar", "gerizekali kari", "etrafimda fazla dolanma"... Aranizdaki bu usluptan sonra adam ne yapsa da sizin alinmamaniz gerekir. Alinacak karakterde olsaniz simdiye o is yerinden coktan ayrilmistiniz zaten...
Karakterimi yargılama hakkını kimden aldınız?
O gerizekalı karı olayından sonra tabiki paramı alıyımda hemen çıkıyım diye düşündüm nerden bilebilirdim ki bu kadar sapıtıcağını. Arada da en fazla 5 6 gün var
Etrafımda dolanmayıda ben o lafından sonra orayı terkederken söyledi.

Adam net olarak sana yazıyor, kart horoz ne olacak!
Aman uzak dur, tazminatı falan da batsın. Bir daha yanına yanaşma, kademe kademe yükselmiş herif, bir şey falan yapar da aman diyeyim.
Bir de sen de adama rahat rahat hakaret edebiliyorsun. Biraz yüz göz mü olmuşsunuz ne?
Daha hiçbir patronumla böyle muhabbetlere girmedim ben, ne karısıyla sorununu ne de karısına hakaretini dinledim. Hele hele sen de hıyarsın minvalinde bir şey dedim.
İlginç bir iletişim şekliniz var.

Pardon ama mesleğiniz ne? Patronunuza nasıl bu kadar yüz göz oldunuz, nasıl ve neden? 3 gündür işe gitmiyorsanız başka iş arayın.
İşletme mezunuyum ama geçici olarak bir dükkanda çalışmaya başlamıştım. Benim karakter yapımda soğukluk var ben muhattap olmuyordum onunla. Kendi gelir konuşurda konuşur araya da böyle laflar sıkıştırırdı. Tabiki ilk terbiyesizliğinde paramı alıp ayrılmayı düşündüm bilemezdim bu kadar ileri gidiceğini

7 yıldır çalışıyorum mesleğimde var. Buraya geçici olarak girmiştim. Tabiki asla böyle bir diyolog yaşamadım bende insanın basireti bağlanıyor. Karısına hakaret edince yüz bulmasın diye aklıma onu söylemek geldi. O anda karar vermiştim ayrılmaya tabi ama paramı almayı bekledim. Burdakilerde beni suçlamış kim ister ki böyle bir şeyi yaşamayı

Tavsiye veremedim niyeyse durdu beynim böyle çalışan patron ilişkisi olamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…