Karakterimi yargılama hakkını kimden aldınız?"hiyar", "gerizekali kari", "etrafimda fazla dolanma"... Aranizdaki bu usluptan sonra adam ne yapsa da sizin alinmamaniz gerekir. Alinacak karakterde olsaniz simdiye o is yerinden coktan ayrilmistiniz zaten...
İşletme mezunuyum ama geçici olarak bir dükkanda çalışmaya başlamıştım. Benim karakter yapımda soğukluk var ben muhattap olmuyordum onunla. Kendi gelir konuşurda konuşur araya da böyle laflar sıkıştırırdı. Tabiki ilk terbiyesizliğinde paramı alıp ayrılmayı düşündüm bilemezdim bu kadar ileri gidiceğiniPardon ama mesleğiniz ne? Patronunuza nasıl bu kadar yüz göz oldunuz, nasıl ve neden? 3 gündür işe gitmiyorsanız başka iş arayın.
7 yıldır çalışıyorum mesleğimde var. Buraya geçici olarak girmiştim. Tabiki asla böyle bir diyolog yaşamadım bende insanın basireti bağlanıyor. Karısına hakaret edince yüz bulmasın diye aklıma onu söylemek geldi. O anda karar vermiştim ayrılmaya tabi ama paramı almayı bekledim. Burdakilerde beni suçlamış kim ister ki böyle bir şeyi yaşamayıAdam net olarak sana yazıyor, kart horoz ne olacak!
Aman uzak dur, tazminatı falan da batsın. Bir daha yanına yanaşma, kademe kademe yükselmiş herif, bir şey falan yapar da aman diyeyim.
Bir de sen de adama rahat rahat hakaret edebiliyorsun. Biraz yüz göz mü olmuşsunuz ne?
Daha hiçbir patronumla böyle muhabbetlere girmedim ben, ne karısıyla sorununu ne de karısına hakaretini dinledim. Hele hele sen de hıyarsın minvalinde bir şey dedim.
İlginç bir iletişim şekliniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?