Silebilirsin.c unku gerçekten buna sen izin vermissin.yani bence sana görücü getirmesi büyük terbiyesizlik.hiyar miyar demek son raddede ben beni seven gobegimle sevsin lafina takildim.ona boyle birst demek zorunda değildin.dersen onun soylediklerinede katlanacaksin.İşletme mezunuyum ama geçici olarak bir dükkanda çalışmaya başlamıştım. Benim karakter yapımda soğukluk var ben muhattap olmuyordum onunla. Kendi gelir konuşurda konuşur araya da böyle laflar sıkıştırırdı. Tabiki ilk terbiyesizliğinde paramı alıp ayrılmayı düşündüm bilemezdim bu kadar ileri gidiceğini
Bende gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim.
Hiç tepki vermeseydiniz, sohbet eder gibi karşılık vermeseydiniz daha iyi olurdu.7 yıldır çalışıyorum mesleğimde var. Buraya geçici olarak girmiştim. Tabiki asla böyle bir diyolog yaşamadım bende insanın basireti bağlanıyor. Karısına hakaret edince yüz bulmasın diye aklıma onu söylemek geldi. O anda karar vermiştim ayrılmaya tabi ama paramı almayı bekledim. Burdakilerde beni suçlamış kim ister ki böyle bir şeyi yaşamayı
BEnde aynen dediğiniz yaptım ki artık vazgeçsin sussun diye. Eşinide anlatmıyordu normalde gerizekalı karı diyebaika bir şey ankatırken söyledi ben yinede izin vermek istemediğim için öyle dedim. Herkes hazır cevap olamıyor.Hiç tepki vermeseydiniz, sohbet eder gibi karşılık vermeseydiniz daha iyi olurdu.
Ben konuşmak istemediğim zaman boş boş bakarım mesela.
Ağzımı açmaya değmeyecek insanlar oluyor, tıpkı senin patronun gibi.
Ya da eşinizle alakalı meselelerinizi bana yansıtmayınız, aile meseleleri bunlar diyebilirdiniz.
Üç kuruş için gidip yanında çalışıcak değilim. Ama gelin görün ki emeğimi o adama yedirmek istemem. Burda nasıl alabiiliceğimi sormuştum sadeceParayı boşver herifin gözüde göz değil adamda değil ama sınırınızı korunmadınız bilin artık sizde sert net kararlı olun sizi bizi kaldırmayın
Şimdi bazı manyaklar var ki hakaretten hoşlanır. Bunu samimiyet işareti olarak alır, sonra aynı yoldan yürümeye devam eder.BEnde aynen dediğiniz yaptım ki artık vazgeçsin sussun diye. Eşinide anlatmıyordu normalde gerizekalı karı diyebaika bir şey ankatırken söyledi ben yinede izin vermek istemediğim için öyle dedim. Herkes hazır cevap olamıyor.
Gevşeklikle ne alakası var. Sevgilim geliceK göbeğimi sevicek anlamında mı. Seven olursa göbeğimi görmez anlamında dedim. Bu kadar fesat düşüneceği aklıma bile gelmediİyi de sen niye muhattap oluyorsun ki sen de biraz gevşek konuşmuşsun seven göbeğimle sever bilmem ne.. ne gerek var?
Var boyle laubali tipler.ama sizde adama aynen akrsilik vermissiniz.kariyi bosayacagim dediginde yorum yapmaniza gerek yoktu.Okadar doldum ki hırsımı alamadım hemen yaptıklarını anlatmaya geçiyorum.
Öncelikle bu herif beni evlendirme görevini üstlendirmiş gibi sürekli işyerine birilerini getirir beni görücüye çıkarır. Defalarca sert çıktım kötü bir şey mi yapıyorum diye kendini savundu hep.
Bir iki kilo almıştım. En fazla 53e çıktım. Bana göbeğin çıkmış dedi. Bende beni seven göbeğimle sever dedim. Oda göbek seven bir serdar ortaçı tanıyorum oda göbekten üzüm yiyor dedi.
Alakasız yerde bana temizlik yapar mısın parasız kalsan dedi. Bende ayaklarımın üstünde durmak için yaparım dedim. Verdiği cevap tam evlenilicek kızsın.
Eşinden bahsederken gerizekalı karı dedi. Bende gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim. Ben öyle dedikten sonra biraz ayara gelmişti aradan zaman geçince tekrar başladı.
Son olayı anlatıyorum. Şakasına karıyı boşicam gibi bir şey söyledi. Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim. Niye beni çok mu istiyorsun dedi. Dondum kaldım basiretim bağlandı sanki. Ağzımı bile açamadım. Çantamı aldım çıkarken yanından geçtim haliyle söylediği şeyi söylüyorum "sshhhhh etrafımda fazla dolanma" elinide öyle bir iğrenç hareket yaptıki.
Okadar yıldır çalışıyorum böyle iğrenç bir şey yaşamamıştım. 3 gündür işe gitmiyorum belki yüz defa aradı açmadım. Dünden beridirde hattım boşta ulaşamıyor. Faceden falan yazmış okumadım paramda içerde kaldı benim emeğim sonuçta. Ne yapıyım bir akıl verin lütfen.
Elestirilmek hosunuza gitmiyorsa konu da acmamaniz gerekirdi neyse...Karakterimi yargılama hakkını kimden aldınız?
O gerizekalı karı olayından sonra tabiki paramı alıyımda hemen çıkıyım diye düşündüm nerden bilebilirdim ki bu kadar sapıtıcağını. Arada da en fazla 5 6 gün var
Etrafımda dolanmayıda ben o lafından sonra orayı terkederken söyledi.
35 40 olabilir bilmiyorum. Burdaki yorumlara ayrıca üzüldüm. Şimdiye kadar seviyeli yerlerde seviyeli insanlarla çalıştım. Haliyle bu noktaya geliceği bu kadar alçak olucağını düşünmedim. Bilerek bir şey yapsam gelip konu açmazdım ya da anında orayı terketmezdimŞimdi bazı manyaklar var ki hakaretten hoşlanır. Bunu samimiyet işareti olarak alır, sonra aynı yoldan yürümeye devam eder.
Kaç yaşında bu adam peki?
Sende de suç var valla. Ya da çok safsın. Senin gibi hıyarla evlenmez falan, çok cıvık geldi bana muhabbetinizGevşeklikle ne alakası var. Sevgilim geliceK göbeğimi sevicek anlamında mı. Seven olursa göbeğimi görmez anlamında dedim. Bu kadar fesat düşüneceği aklıma bile gelmedi
Demeki tek fesat dusunen biz degilmisiz patronunuzda fesat dusunmus aklin yolu bir.Gevşeklikle ne alakası var. Sevgilim geliceK göbeğimi sevicek anlamında mı. Seven olursa göbeğimi görmez anlamında dedim. Bu kadar fesat düşüneceği aklıma bile gelmedi
Eleştirmek ayrı karakteri yargılamak ayrıElestirilmek hosunuza gitmiyorsa konu da acmamaniz gerekirdi neyse...
Telefonlarini acmamak profesyonelce olmamis. Konusun, isten cikacaksiniz bunun aciklamasini yapin, cikmayacaksaniz mesafenizi koyun oyleyse.
Üç kuruş için gidip yanında çalışıcak değilim. Ama gelin görün ki emeğimi o adama yedirmek istemem. Burda nasıl alabiiliceğimi sormuştum sadece
Canım alınma ama sende de yanlış var. Tamam adam çamur, sıçrayacak belli ama sen de işini kolaylaştırmışsın biraz.35 40 olabilir bilmiyorum. Burdaki yorumlara ayrıca üzüldüm. Şimdiye kadar seviyeli yerlerde seviyeli insanlarla çalıştım. Haliyle bu noktaya geliceği bu kadar alçak olucağını düşünmedim. Bilerek bir şey yapsam gelip konu açmazdım ya da anında orayı terketmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?