Öküz patronumun terbiyesizliği!

Silebilirsin.c unku gerçekten buna sen izin vermissin.yani bence sana görücü getirmesi büyük terbiyesizlik.hiyar miyar demek son raddede ben beni seven gobegimle sevsin lafina takildim.ona boyle birst demek zorunda değildin.dersen onun soylediklerinede katlanacaksin.

Parayı boşver herifin gözüde göz değil adamda değil ama sınırınızı korunmadınız bilin artık sizde sert net kararlı olun sizi bizi kaldırmayın

Hiç tepki vermeseydiniz, sohbet eder gibi karşılık vermeseydiniz daha iyi olurdu.
Ben konuşmak istemediğim zaman boş boş bakarım mesela.
Ağzımı açmaya değmeyecek insanlar oluyor, tıpkı senin patronun gibi.
Ya da eşinizle alakalı meselelerinizi bana yansıtmayınız, aile meseleleri bunlar diyebilirdiniz.

BEnde aynen dediğiniz yaptım ki artık vazgeçsin sussun diye. Eşinide anlatmıyordu normalde gerizekalı karı diyebaika bir şey ankatırken söyledi ben yinede izin vermek istemediğim için öyle dedim. Herkes hazır cevap olamıyor.

Parayı boşver herifin gözüde göz değil adamda değil ama sınırınızı korunmadınız bilin artık sizde sert net kararlı olun sizi bizi kaldırmayın
Üç kuruş için gidip yanında çalışıcak değilim. Ama gelin görün ki emeğimi o adama yedirmek istemem. Burda nasıl alabiiliceğimi sormuştum sadece

Şimdi bazı manyaklar var ki hakaretten hoşlanır. Bunu samimiyet işareti olarak alır, sonra aynı yoldan yürümeye devam eder.
Kaç yaşında bu adam peki?

İyi de sen niye muhattap oluyorsun ki sen de biraz gevşek konuşmuşsun seven göbeğimle sever bilmem ne.. ne gerek var?
Gevşeklikle ne alakası var. Sevgilim geliceK göbeğimi sevicek anlamında mı. Seven olursa göbeğimi görmez anlamında dedim. Bu kadar fesat düşüneceği aklıma bile gelmedi

Var boyle laubali tipler.ama sizde adama aynen akrsilik vermissiniz.kariyi bosayacagim dediginde yorum yapmaniza gerek yoktu.
Araya siniri cizememissiniz.isi birakin bir sinraki is yerindede kimseyle laubali olmayin

Mesafe kadar guzel birsey yok kardesim. Denemenizi tavsiye ederim. Bu tarz soylemlere cevap vermekte zorlaniyorsaniz susmanizi oneririm. Ise yaradigini goreceksiniz.

Elestirilmek hosunuza gitmiyorsa konu da acmamaniz gerekirdi neyse...
Telefonlarini acmamak profesyonelce olmamis. Konusun, isten cikacaksiniz bunun aciklamasini yapin, cikmayacaksaniz mesafenizi koyun oyleyse.

Şimdi bazı manyaklar var ki hakaretten hoşlanır. Bunu samimiyet işareti olarak alır, sonra aynı yoldan yürümeye devam eder.
Kaç yaşında bu adam peki?
35 40 olabilir bilmiyorum. Burdaki yorumlara ayrıca üzüldüm. Şimdiye kadar seviyeli yerlerde seviyeli insanlarla çalıştım. Haliyle bu noktaya geliceği bu kadar alçak olucağını düşünmedim. Bilerek bir şey yapsam gelip konu açmazdım ya da anında orayı terketmezdim

Gevşeklikle ne alakası var. Sevgilim geliceK göbeğimi sevicek anlamında mı. Seven olursa göbeğimi görmez anlamında dedim. Bu kadar fesat düşüneceği aklıma bile gelmedi
Sende de suç var valla. Ya da çok safsın. Senin gibi hıyarla evlenmez falan, çok cıvık geldi bana muhabbetiniz

Demeki tek fesat dusunen biz degilmisiz patronunuzda fesat dusunmus aklin yolu bir.
Adama siz vermissiniz cesareti hiyar yok bisarsan masaya cikar oynarim kusura bkmyin ama adam sizden yuzbulmus sevye yerlerde

Elestirilmek hosunuza gitmiyorsa konu da acmamaniz gerekirdi neyse...
Telefonlarini acmamak profesyonelce olmamis. Konusun, isten cikacaksiniz bunun aciklamasini yapin, cikmayacaksaniz mesafenizi koyun oyleyse.
Eleştirmek ayrı karakteri yargılamak ayrı

Üç kuruş için gidip yanında çalışıcak değilim. Ama gelin görün ki emeğimi o adama yedirmek istemem. Burda nasıl alabiiliceğimi sormuştum sadece

Pis bir adam geldi bana vermez gibi.Abi,babanızı gönderin onlar istesin.

Canım alınma ama sende de yanlış var. Tamam adam çamur, sıçrayacak belli ama sen de işini kolaylaştırmışsın biraz.
Diyorum ya sen hıyar deyince o aklından dedi ki vay be bana kızabiliyor hıyar bile dedi, demek ki yakınız diye anladı o. Çünkü adam ağır sapık, dikkatli davranmak gerekir böylelerine. Her şeye yeşillenirler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…