bence bunun fesat dusunmeklede alakası yok ya patron ve calısanı arasında mesafe olur hatta arkadasımızla bile boyle muhabbet icine girmeyiz..hadi bir oldu iki oldu ama kac defa yasanmıs birde en son olarak senden kurtulsa dugununde bende masanın ustune cıkıp oynarım cumlesi hic hos degilki susup gecilmesi lazımDemeki tek fesat dusunen biz degilmisiz patronunuzda fesat dusunmus aklin yolu bir.
Adama siz vermissiniz cesareti hiyar yok bisarsan masaya cikar oynarim kusura bkmyin ama adam sizden yuzbulmus sevye yerlerde
Valla ilk mesajinizda anlattiklarinizdan sonra patronunuza alinmayacaginizi ya da mesafe koyamayan bir karakteriniz oldugunu dusundum. Haksiz oldugumu da sanmiyorum ki hakaret etmedim, tespit yaptim.Eleştirmek ayrı karakteri yargılamak ayrı
Ben adam olan utanırda karısı hakkında hakaret etmez diye öyle söyledim. Hiç ama hiç aklıma gelmedi. Benim tek hatam o gerizekalı karı dediğinde işi bırakmamak oldu. Sonunun böyle olucağını bilsem zaten en başından bırakırdım.Canım alınma ama sende de yanlış var. Tamam adam çamur, sıçrayacak belli ama sen de işini kolaylaştırmışsın biraz.
Diyorum ya sen hıyar deyince o aklından dedi ki vay be bana kızabiliyor hıyar bile dedi, demek ki yakınız diye anladı o. Çünkü adam ağır sapık, dikkatli davranmak gerekir böylelerine. Her şeye yeşillenirler işte.
Bu ne be ikinizde bir birinizden betersinizOkadar doldum ki hırsımı alamadım hemen yaptıklarını anlatmaya geçiyorum.
Öncelikle bu herif beni evlendirme görevini üstlendirmiş gibi sürekli işyerine birilerini getirir beni görücüye çıkarır. Defalarca sert çıktım kötü bir şey mi yapıyorum diye kendini savundu hep.
Bir iki kilo almıştım. En fazla 53e çıktım. Bana göbeğin çıkmış dedi. Bende beni seven göbeğimle sever dedim. Oda göbek seven bir serdar ortaçı tanıyorum oda göbekten üzüm yiyor dedi.
Alakasız yerde bana temizlik yapar mısın parasız kalsan dedi. Bende ayaklarımın üstünde durmak için yaparım dedim. Verdiği cevap tam evlenilicek kızsın.
Eşinden bahsederken gerizekalı karı dedi. Bende gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim. Ben öyle dedikten sonra biraz ayara gelmişti aradan zaman geçince tekrar başladı.
Son olayı anlatıyorum. Şakasına karıyı boşicam gibi bir şey söyledi. Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim. Niye beni çok mu istiyorsun dedi. Dondum kaldım basiretim bağlandı sanki. Ağzımı bile açamadım. Çantamı aldım çıkarken yanından geçtim haliyle söylediği şeyi söylüyorum "sshhhhh etrafımda fazla dolanma" elinide öyle bir iğrenç hareket yaptıki.
Okadar yıldır çalışıyorum böyle iğrenç bir şey yaşamamıştım. 3 gündür işe gitmiyorum belki yüz defa aradı açmadım. Dünden beridirde hattım boşta ulaşamıyor. Faceden falan yazmış okumadım paramda içerde kaldı benim emeğim sonuçta. Ne yapıyım bir akıl verin lütfen.
Sizin kadar eLit Olmasamda istanbul üniversitesi mezunuyum mesleğim var. Buraya geçici olarak başlamıştım. Lise bitiminden beri hep çalıştım hiç böyle bir şey yaşamadım. Böyle olucağınıda bilemedim. Kınayanlar önce bir düşünsün benceBu nasıl iş ahlakı böyle
Siz ne iş yapıyorsunuz? Meslek nedir?
Ben o hakaretin üzerine dersini vermek için söyledim ama hata yapmışım. Bunun farkına varabiliyorum. Keşke bu kadar kırıcı olmasanızne yapcağınızı adama hıyar derken düşümseydiniz keşke.
patron mu kahve arkadaşı mı belli değil..
Kendimce terledim işte ama yanlış olmuş. Şimdi olsa tabiki başka bir şey söylerdim. Parayı istiyorum ama gidip almak istemiyorum. Belki hukuki bir yol vardır diye konu açmıştım. Bazısıda profesyonelce değil açıp konuşsaydın demiş. Konuşup sapıklık yaptın bıraktım mı dicektimGöbeğin çıkmış demesi bile seviyesizce, bunu nasıl anlayıp da terslemedinizki..
Sonrasında olanlar tam bir fiyasko.
Parayı filan boşverin, lanet olsun deyin gitmeyin bir daha.. Adam sapıtmış valla Allah korusun sıkıştırır filan, hiç gerek yok
Ben o hakaretin üzerine dersini vermek için söyledim ama hata yapmışım. Bunun farkına varabiliyorum. Keşke bu kadar kırıcı olmasanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?