Öküz patronumun terbiyesizliği!

Demeki tek fesat dusunen biz degilmisiz patronunuzda fesat dusunmus aklin yolu bir.
Adama siz vermissiniz cesareti hiyar yok bisarsan masaya cikar oynarim kusura bkmyin ama adam sizden yuzbulmus sevye yerlerde
bence bunun fesat dusunmeklede alakası yok ya patron ve calısanı arasında mesafe olur hatta arkadasımızla bile boyle muhabbet icine girmeyiz..hadi bir oldu iki oldu ama kac defa yasanmıs birde en son olarak senden kurtulsa dugununde bende masanın ustune cıkıp oynarım cumlesi hic hos degilki susup gecilmesi lazım

Eleştirmek ayrı karakteri yargılamak ayrı
Valla ilk mesajinizda anlattiklarinizdan sonra patronunuza alinmayacaginizi ya da mesafe koyamayan bir karakteriniz oldugunu dusundum. Haksiz oldugumu da sanmiyorum ki hakaret etmedim, tespit yaptim.

Sorun paranizi almaksa asla taviz vermeyin, hatta yalniz gitmeyin ki emeginizin karsiligini vermeden geri cevirme olasiligi olamasin.

Kesinlikle sizden almış cesareti. Paranızı isterken de yüz göz olmayın

Ben adam olan utanırda karısı hakkında hakaret etmez diye öyle söyledim. Hiç ama hiç aklıma gelmedi. Benim tek hatam o gerizekalı karı dediğinde işi bırakmamak oldu. Sonunun böyle olucağını bilsem zaten en başından bırakırdım.

Bu ne be ikinizde bir birinizden betersiniz

Bu nasıl iş ahlakı böyle
Siz ne iş yapıyorsunuz? Meslek nedir?
Sizin kadar eLit Olmasamda istanbul üniversitesi mezunuyum mesleğim var. Buraya geçici olarak başlamıştım. Lise bitiminden beri hep çalıştım hiç böyle bir şey yaşamadım. Böyle olucağınıda bilemedim. Kınayanlar önce bir düşünsün bence

ne yapcağınızı adama hıyar derken düşümseydiniz keşke.

patron mu kahve arkadaşı mı belli değil..
Ben o hakaretin üzerine dersini vermek için söyledim ama hata yapmışım. Bunun farkına varabiliyorum. Keşke bu kadar kırıcı olmasanız

Mesafeliyim mutluyum huzurluyum...
Bence siz de baya laçkaymışsınız ki adam yüz bulmuş.
Önce şirketten arayıp maaşınız bankaya yatıyorsa hesabınızın kesilmesini isteyin. Bankaya yatmıyorsa gelip alacağınızı söyleyin.

Son düzenleme:
Göbeğin çıkmış demesi bile seviyesizce, bunu nasıl anlayıp da terslemedinizki..
Sonrasında olanlar tam bir fiyasko.
Parayı filan boşverin, lanet olsun deyin gitmeyin bir daha.. Adam sapıtmış valla Allah korusun sıkıştırır filan, hiç gerek yok

Sana ilk terbiyesizce konuştuğu zaman ''Benimle bu şekilde konuşamazsınız '' gibi sert bir çıkış yapmalıydın sert ama aynı zamanda seviyeli...
Baktın devam ediyor o zaman da alır çantanı çıkardın ...

Patronun çok kaba ve hadsizmiş ama senin de öğreneceğin bir uslub var .

patronunuz seviyesiz ama sizde de var hata.

Kendimce terledim işte ama yanlış olmuş. Şimdi olsa tabiki başka bir şey söylerdim. Parayı istiyorum ama gidip almak istemiyorum. Belki hukuki bir yol vardır diye konu açmıştım. Bazısıda profesyonelce değil açıp konuşsaydın demiş. Konuşup sapıklık yaptın bıraktım mı dicektim

Ben o hakaretin üzerine dersini vermek için söyledim ama hata yapmışım. Bunun farkına varabiliyorum. Keşke bu kadar kırıcı olmasanız

ama sadece bir laf değil ki ettiğiniz..
masaya çıkar oynarım falan..
patronla değil iş arkadaşıyla bile sohbet konusu olamayacak laflar etmişsiniz..

kırıcı olmak için yazmadım ama dışardan nasıl göründüğünü ve o adamın da zaten sizin tavrınızdan cesaret aldığını farkedin..
bir daha ki işinizde mesafeyi koruyun..

Siz tavır yapacağınıza onun anladığı dilden cevap vermişsiniz adam da ruh eşimi buldum diye görücü göndermeyi bırakıp direk kendi talip omaya karar vermiş anlaşılan..

İnsan patronuyla nasıl böyle muhabbetlere dahil olabilir? Suç sizde demekki adama o kadar çok samimiyetle yaklaşmışsınız ki o da bunları söylemekle hiç çekinmemiş.

Siz zaten karşılıklı olarak birbirinizle olmaması gereken şekilde konuşuyomuşsunuz
Gerçekten bu durumdan hoşnut değilseniz ayrılın işten aramaya devam ederse gidin şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…