Öküz patronumun terbiyesizliği!

Terbiyesiz herif... sizin gobeginizden ona neymis. Temizlikten falan. Evlenilecek kizmis. Size bildiginiz göz koymuş, sizi tepkinizi olcmek ve karisi kotulemek içinde gerizekali kari demis. En sinir oldugum noktada bu oldu. Bir insan evlendigi karisina nasıl böyle der yahu. Verdiğiniz cevap evet is ortamina uygun degil kesinlikle. Ama haketmis. Ben is ortaminda değilde disarida olsaydi ayni tepkiyi verirdim.

İşten gerekli parayi almaniz icin bir avukat ile görüşün derim. Ne kadar suredir calisiyorsunuz bilmiyorum ama tazminatiniz varsa onuda alirsiniz. Ama bu süreçte kesinlikle istifa ettiginizi belirtip yazmayin. İstifa bütün haklardan vazgeçmek anlamina giriyor çünkü.

Malesef...
Bir aylık kadar var. Göndermezse dediğin şekilde isterim. Biriyle bile olsa karşılaşmak istemiyorum. Başımın gözümün kurtulduğumun sadakası olur

Malesef...
Bir aylık kadar var. Göndermezse dediğin şekilde isterim. Biriyle bile olsa karşılaşmak istemiyorum. Başımın gözümün kurtulduğumun sadakası olur
Bakın istifa etmeyin bir avukatla konuşun önerisi geldi bir arkadaştan, tazminat da alabilmek için ama sanırım bir yıldan uzun süre çalışmak lazım tazminat hakkı için. Uzun ise istifa demeden bir avukattan yardım alın derim.

Benimde en sinir olduğum nokta bu oldu. Öyle dememin sebebi de karıma hakaret ettim bir şey demediğine göre... diye düşünmesin diyeydi. Ama daha kötüsü oldu işte. Patron çalışan ilişkisi değilmiş diyen bile olmuş. Ben şimdiye kadarki patronlarımın eşleri hep bana abla gibi oldu bayramlarda evlerine bile çağırıyorlardı. İnsanın kalbi kirli olmasın işte...

Değicek bir işyeri değil geçici olarak girmiştim zaten. Parayıda vermezse sadakam olsun

Okadar olmadı. Dava açsam taciz davası açardım

İlk mesajı bu Mune

Abla konuyu silmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…