- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Tabiki hatamı gördüm pişmanda oldum. Şimdiki aklım terslemezdim bile çeker giderdim. Herkes burdakiler kadar öngörülü olamıyor.Neyse tatlim pisman olmussun hatalarini da gorursun zamanla. Onemli olan ben terslemek istemistim o oyle anlamamis demek yerine terslemek gibi terslemek. Bundan sonra oyle yaparsin. Kendini uzme cok. Pislik heryerde ve sebin kalbini herkes anlamiyor maalesef. Sozlerin de kalbini yansitir azicik dikkat. Gecmis olsun.
İçerik silmek yasak. Ceza geliyor hazır olun".................
Evet dünyanın sonu geliyormuş bu kadar pislik içindeİçerik silmek yasak. Ceza geliyor hazır olun
Evet dünyanın sonu geliyormuş bu kadar pislik içinde
Cevaplarımı okumadın galiba. Zaten hatamı anladığımı bin kere yazmıştım
KoMedi
Sizden önce haber verdim ben zaten
Örtminim
büyük bir heyecanla konuyu açıyorum orada ....".................
Cevaplarımı okumadın galiba. Zaten hatamı anladığımı bin kere yazmıştım
Evet canım böyle sapıklarla taciz içi "ömö hököttön" diyenler evlensede körler sağırlar birbirini ağırlasaYa bazı erkekler niyeyse böyle iğrenç laubali konuşabiliyor senin nasıl davrandığınla alakası yok. Şimdi hatırladım bi misafir gelmişti bize daha ilk defa görüyorum hoşgeldiniz dediğimde bu arada eşide var hoşbulduk güzelim canımlı cicim li konuşmalar misafir bide ne yapsam bilememiştim
Zihniyetinizde boğulun inşallah!!!
Mini giyindi haketti, kendini koruyamadı haketti, elin adamının yanında çalıştı haketti...
Hiçbir şey yapmasa kesin kuyruk sallamıştır neden durduk yere yapsın. Değil mi?
İnşallah Allah başına verir de tükürdüğünü yalarsın. Ordan nasıl korkarak çıktığımı ben biliyorum.
Radyolog musun nesin kendi kendine konuşuyorsun sana cevap veren bile yok neyin tribindesin?
Özet geçiyim ortada bir tacizen uğrayan var birde hakettin diyenbüyük bir heyecanla konuyu açıyorum orada ....silin bari konuyu tümden bu ne
Okuyorum anliyorum neden insanlarla polemik yarisina girdigini anlamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?