Öküz patronumun terbiyesizliği!

Tabiki hatamı gördüm pişmanda oldum. Şimdiki aklım terslemezdim bile çeker giderdim. Herkes burdakiler kadar öngörülü olamıyor.
Çok tşk ederim sizden başka kimse geçmiş olsun demedi.
Orda tecavüze uğrasaydım haketmişsin sende ama dicek zihniyette birçoğu. Allah beni böylelerinden ve bunların yetiştiriceği çocuklardan korusun

Ya bazı erkekler niyeyse böyle iğrenç laubali konuşabiliyor senin nasıl davrandığınla alakası yok. Şimdi hatırladım bi misafir gelmişti bize daha ilk defa görüyorum hoşgeldiniz dediğimde bu arada eşide var hoşbulduk güzelim canımlı cicim li konuşmalar misafir bide ne yapsam bilememiştim

Evet canım böyle sapıklarla taciz içi "ömö hököttön" diyenler evlensede körler sağırlar birbirini ağırlasa

Radyolog musun nesin kendi kendine konuşuyorsun sana cevap veren bile yok neyin tribindesin?

Sanırım yaranız var ki olumsuz eleştirilerde bulunan herkese kusmuşsunuz resmen. Ne diyeyim az yapmis o zaman bu laubali tavra. Seviyesiz oldugun da insallah allah sana da verir demenden belli. Patronun yaptiklari az gelmis sana :)

Radyolog musun nesin kendi kendine konuşuyorsun sana cevap veren bile yok neyin tribindesin?

Cevap veriyorsun iste :) :) neyse patronunla olan diyaloglarindan ifade ettin kendini ne kadar saygin hanimefendiyim desende üslup ele veriyor ve ben senin seviyene üzgünüm inemem daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…