- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
Tatile falan git,serin sulara at kendini..Sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor biri çağırmadıkça harekete geçemiyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile falan git,serin sulara at kendini..Sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor biri çağırmadıkça harekete geçemiyorum ben![]()
Önümüzdeki hafta gideceğim inşallahTatile falan git,serin sulara at kendini..![]()
Oh yüz yüz benim için de yüz..Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah![]()
ben hiç sevmiyorum
benim tatil anlayışım böyle doğal turistik yerleri falan gezmek
kurbanda Kapadokyaya gidicem ama bak onun için heyecanlıyım![]()
Niye sıkılıyorsunuz arkadaşlar sonsuza kadar tatil olsa sıkılmam ben..![]()
Sıcakta zaten bir yere çıkılmıyor biri çağırmadıkça harekete geçemiyorum ben![]()
Biz de gidicez bayramda ve ben de çok hevesliyim just![]()
hııı çok,spora gittim ben bugün bi kere.:s:s:ssen tembelsin de ondan![]()
hııı çok,spora gittim ben bugün bi kere.:s:s:s
kızım teknik olarak hamile kalmam imkansız eğer 4aylık hamile değilsem..bebişine bişey olur çok şeyapmasaydın :S
kızım teknik olarak hamile kalmam imkansız eğer 4aylık hamile değilsem..![]()
olanlı olmuşa çare yok,bak sen kocana bebeğim hamileyim dediğinde olacaklarla ilgili bir gif paylaştım geyikte,sonun o..yine ben zarardayım 1 aylık falan olur benim tövbe ya dedirtme![]()
ben kapadokyadayken balonla yere çakılmıştım,haberlere bile çıktık..
ben kapadokyadayken balonla yere çakılmıştım,haberlere bile çıktık..![]()
5metre daha yukardan düşsem tahtalıköye balonla seyahat eden ilk kişi oluyordum..anca senden beklerim böyle bir şeyi zaten![]()
5metre daha yukardan düşsem tahtalıköye balonla seyahat eden ilk kişi oluyordum..
aynen cennet garantiydi,geyiğe gelsene ya senin yüzünden ban yicem.çok şaşaali bir girişin olurdu vipden alırlardı direkt![]()
aynen cennet garantiydi,geyiğe gelsene ya senin yüzünden ban yicem.![]()
Ben de calismak istiyorum artik yaa tatil bi yerden sonra hakkaten sıkıyorrrr :/