• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

Yeniden Merhaba
Gelişmeyi merak edenler için yazıyorum şu alışveriş için görüştüğüm malum kızımızın yakın arkadaşına ulaştım. Tabi konuya direk girmedim birkaç gün muhabbet kurmaya çalıştım sonra alışveriş bahanesiyle bir arkadaşımla dün yanına gittim. Evet ölen bir sevgili var ve evet nasıl bir tesadüfse bu kızın yaşamı onun kopyası. Zaten beyefendi bu yüzden bu kızın peşine düşüyor hatta bu benim görüştüğüm arkadaşından yardım istiyor aralarını yapması için. Bu kadında olayları bildiği için kıza anlatıyor tabi kız böyle bir ilişkiyi kabul etmiyor. Ve bu görüştüğüm bayanla da araları bu yüzden bozuluyor. Yani bu benim gördüğüm kızla aralarında hiçbir şey yaşanmamış ama benim ki kızın peşinden çok koşmuş. Bahsettiğim bayan 40 yaşına yakın, Allah korkusu olan biri zaten bana yalan söylese eline ne geçecek. Baktım ne desem cevabı geliyor ölen kızı sordum biz bu olaydan 4 yıl sonra tanıştık ölüm olayının ayrıntılarını bilmiyorum kaza olduğunu biliyorum sadece ama o zamanlar çok alkol alırdı kızı saatlerce anlatırdı dedi. Kızı bir kez fotoğrafta görmüş hayal meyal hatırlıyorum aslında fiziksel olarak arkadaşımla çok benzedikleri söylenemez dedi. Arkadaşınızla tanışmaları nasıl oldu dedim benim sayemde olmadı firmadan başka bir ortak arkadaşları sayesinde karşılaşmışlar hatta benimle arkadaşlık kurma sebebi bile ona yakınlaşmak diye düşünüyorum çünkü ara buluculuk yapmayınca benimle görüşmeyi kesti dedi. Yani bu bayanın söylediklerine göre gerçekten bu kızın benzemesi büyük bir tesadüf aklım hala almıyor ama. İlişkinizi biliyorum zaten bunları sana bu yüzden anlattım hem onun görüştüğü biri var evlilik düşünüyorlar için rahat olsun ondan sana zarar gelecek olsa peşinde o kadar koşulduğu zaman kabul ederdi dedi. Kadın o kadar olgun ki sağolsun beni fazla yormadan anladı derdimi. Adı,yaşı,işi nasıl bu kadar benzer dedim bende öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama sırf bu benzerlik için peşinden 3yıl koştu dedi. Malum şahısla da bu olaydan sonra hiç konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum. Şunları film yapsak rekorlara oynarız böyle karmakarışık bi hayat benim gibi sakin biri için çok fazla.

Ayrıca arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama bu sanki sizden yalvar yakar tavsiye istemişimde siz tavsiye vermek için uğraşmış çabalamışsınız ben uygulamamışım gibi davranıyorsunuz ? Okuyun baştan isterseniz ‘’ Ne yapmalıyım ? Nasıl yapmalıyım? Ne zaman yapmalıyım? ‘’ gibi sorular sordum mu ben ? Yardım istediğim zaman zaten söylüyorum değil mi ? Ama bu sefer o an ki sinirle derdimi paylaştım sağ olun sizde görüşlerinizi paylaştınız benimle ama bu dayatma neyin nesi ? Söylüyoruz yapmıyorsun senin bir şey yapmaya gönlün yok vb. bir sürü yorum gelmiş. Ben bu konuda onunla konuşmaya bile gerek duymuyorum illa çıngar mı çıkarmalıyım ? Bir kadına yakışan bu mudur ? İnsan hala umutlu olduğu şeyler için harcar nefesini bu bana göre böyledir. O gün sustum ve sonsuza kadar bitti. Konuşmaya gerek var mıydı yoktu!
Hepinizin görüşlerine tavsiyelerine yine saygım var ve destek olanlara minnettarım gün gelir başka bir konu da ne yapmalıyım diye sorarım önceden sorduğum ama bu konuda sormadığım gibi! Lütfen sizinde bana saygınız olsun ‘’ biz yap dedik yapmadın etmedin ‘’ bu nedir ya ? Ben olsam yapardım demek ayrı ben söyledim sen yapmadın demek apayrı. Lütfen öncelilikle konu sahibi dertleşmek mi istiyor yoksa tavsiye mi bekliyor bunu ayırt edin! Ben yorumlara açıksam sizde konu sahibinin düşüncelerine açık olmalısınız yoksa yorum yapmadan geçersiniz olur biter! Benim hepinize ayrı ayrı saygım sonsuz lütfen birazda sizin olsun. Tekrar hepinize teşekkür ederim.

Ben ce ya sen çok Türk filmi seyrettin ya çok Agatha Christie okudun.

Kimse kusura bakmasın, ben konu sahibine artık inanmıyorum. Bu nasıl bir senaryo ? Yani saçına , o çok kullanılmayan ismine,okuluna ve yaşına kadar tutacak öyle mi? Ya lütfen.
Bir de ille çıngar çıkarmak gerekmez. Oturup karşına alırsın konuşursun merak ettiğin için.
Sevgilin olan kişi adam ama sen sürekli başkalarıyla konuşuyorsun ne oldu,bitti diye...
Böyle bir güvensizlikle ilişki zaten yürümez.

Son düzenleme:
Evet ölen bir sevgili var ve evet nasıl bir tesadüfse bu kızın yaşamı onun kopyası.

Senaryo üzerine senaryo...
Diziler bitmesin diye konu kalmayınca lastik gibi uzatırlar.
Eski sevgiliyi hortlatırlar veya maziden birini çıkarıp getirirler.
Aynen onlara benziyor.

Baştan sona hiçbir makul açıklama yok.
Bunların doğru olduğunu varsayarsak bu kez de adamın normal olmadığı sonucu çıkıyor.
İkilem şu şekilde : Aldatan adam mı,ruh hastası adam mı ?
Cevap : Hiçbiri.

Ben ce ya sen çok Türk filmi seyrettin ya çok Agatha Christie okudun.

İsteyen istediğini düşünür. Ne sizi inandırmak zorundayım ne de eğlendirmek için gelip burada size hikayeler anlatıyorum. Hayal gücünüz fazla geniş keşke siz bir senaryo yazıp sunsaydınız öğrenmek için ayırdığım zaman verdiğim yol parası ettiğim masraflar cebime kalırdı.

Kimse kusura bakmasın, ben konu sahibine artık inanmıyorum. Bu nasıl bir senaryo ? Yani saçına , o çok kullanılmayan ismine,okuluna ve yaşına kadar tutacak öyle mi? Ya lütfen.
Bir de ille çıngar çıkarmak gerekmez. Oturup karşına alırsın konuşursun merak ettiğin için.
Sevgilin olan kişi adam ama sen sürekli başkalarıyla konuşuyorsun ne oldu,bitti diye...
Böyle bir güvensizlikle ilişki zaten yürümez.

Bu da sizin görüşünüz saygı duyarım. Dediğim gibi kimseyi inandırmak zorunda değilim. Oturup karşısına konuşulacak bir adam yok karşımda zaten olan güvenim bitmişti bende ki sadece meraktı. Merak ettiğimde yeni yalanlar duymak değildi. Doğru ya da değil bana anlatabilecek insana sordum yalan söyleme ihtimali daha az bir insana! çıkan sonuç bu. Dediğim gibi istediğinizi düşünebilirsiniz. Belki de ben ruh hastasıyım işim gücüm yok gelip sizlere böyle uydurup uydurup yazıyorum. Bu yargıya varmak hepiniz için daha kolay.

Hikayenizde o kadar çok satır arası var ki hangisinden tutayım bilemedim. :26:
Mutluluklar dileyip çıkayım en iyisi mi :31::6:

Aynen. Zaten fikir sormak için konu açmamış. Bize düşen pek bir şey yok..Hadi size mutluluklar :80:

Özellikle rica ediyorum sahte olduğunu düşünenler zahmet edip kendilerini yormak yerine yorum yapmamayı tercih etsinler sonuçta buraya hikaye dinlemeye gelmiyorsunuz değil mi ? O değerli vaktinizi sahte olduğunu düşündüğünüz bir konuya yorum yaparak harcamayın. Zira ben de vaktimi derdimi anlatıp tiye alınayım diye harcamak istemiyorum.

:) Konuyu okuduğum ilk günden bu yana samimi gelmemişti hiç bir şekilde ve hep gülümseyerek okumuştum yapılan yorumları.

Nihayet farkına varılmış :81:

O kadar mantıksız şeyler var ki insanların inanmaması gayet normal..ne yapcam ne etcem diye konuyu açmamışsın zaten,açmaktaki amaç nedir ki..bu durumda en garip olan ne biliyomusun 1 yıldır sevgilim dedğin kişiyle açık açık konuşmaman,hiç mi seni arayıp sormuyor yani konuşmadan bitti mi ilişkiniz nedir yani hani çok seviyordu..çok saçma şeyler var bunun gibi..
İlişkinizi bitirmek isteme sebebin seni aldatmış olması değil mi,eee konuştun mu bu çocuk seni arıyo mu allah aşkına nasıl bir ilişki bu ben anlayamadım..yani madem ilişkini zaten bitirecektin neden ona buna soruyorsun ki sevgiline sorarsın çatır çatır ne varsa içinde söylersin biter..samimi gelmiyorsun artık gerçekten..kimse senin hikayeni okumak zorunda değil evet ama pek çok arkadaş benim gibi üzülmüş olabilir ilk başta..

İsteyen istediğini düşünür. Ne sizi inandırmak zorundayım ne de eğlendirmek için gelip burada size hikayeler anlatıyorum. Hayal gücünüz fazla geniş keşke siz bir senaryo yazıp sunsaydınız öğrenmek için ayırdığım zaman verdiğim yol parası ettiğim masraflar cebime kalırdı.

Valla ben de inanmak zorunda değilim zaten de,senin kadar geniş hayal gücü hiçbirimizde olmaz.Eğer bu anlattıkların doğru olsa bile,sevgilin şu an başka bir kızın peşinde koşuyor ve sen hala ona birşey söyleme gereği duymadın bugüne dek.Sabrına hayranım.

O kadar mantıksız şeyler var ki insanların inanmaması gayet normal..ne yapcam ne etcem diye konuyu açmamışsın zaten,açmaktaki amaç nedir ki..bu durumda en garip olan ne biliyomusun 1 yıldır sevgilim dedğin kişiyle açık açık konuşmaman,hiç mi seni arayıp sormuyor yani konuşmadan bitti mi ilişkiniz nedir yani hani çok seviyordu..çok saçma şeyler var bunun gibi..
İlişkinizi bitirmek isteme sebebin seni aldatmış olması değil mi,eee konuştun mu bu çocuk seni arıyo mu allah aşkına nasıl bir ilişki bu ben anlayamadım..yani madem ilişkini zaten bitirecektin neden ona buna soruyorsun ki sevgiline sorarsın çatır çatır ne varsa içinde söylersin biter..samimi gelmiyorsun artık gerçekten..kimse senin hikayeni okumak zorunda değil evet ama pek çok arkadaş benim gibi üzülmüş olabilir ilk başta..

''Tamam ama senin bundan kesin olarak emin olman lazım canım birilerine danışmalısın kesinleşince sevgilinin yüzüne çarpıp terketmelisin''

Bunu bana siz söylediniz şimdi ise bilen birine danışmama tepki gösteriyorsunuz. Defalarca kez açıkladım ilişkimin son durumunu hala bana çok normal bir ilişkim varmış gibi davranıyorsunuz. Adam bana gerçeği söylemeyecek ki bu adam beni aldatmış aramızda tek şey kalmış o da annesi hakkında konuşmalarımız. İşte hepinizin takıldığı nokta burası adam yaptıklarını açıklayamamış bile o zaman kopmuş bizde ki bağlar siz hala aramıyor mu diyorsunuz evet aramıyor çünkü yüzü yok. Zaten bitirecektin diye bir şey yok zaten bitmiş bir ilişki var. Üzülenler ve destek olanlar oldu haklısınız siz de üzüldünüz ama içiniz rahat olsun duygularınızla oynanmadı duygularıyla oynanan biri varsa o benim. İnanmakta bile güçlük çektiğiniz şeyleri ben bizzat yaşıyorum. Kim ne derse desin Allah biliyor neyin ne olduğunu. Alay edip günahıma giren insanlarla da elbet karşılaşırız kimse ölümsüz değil o zaman da açıklamaları ‘’dedektifçilik oynarken bir kulun hakkına girdik insanların hayatları hakkında hiçbir bilgimiz yokken şurada okuduklarımızla yalancılıkla itham ettik’’ mi olacak acaba. Yani ben kendimden eminim yalan olan varsa benim anlattıklarım hissettiklerim değil bana yaşatılanlar. Son olarak içiniz gerçekten rahat etsin bunları yaşayan birine göre konuşmalarım çok bile mantıklı yani ne deliyim ne yalancı sadece çoğu insan gibi kendime oyun aramıyorum o kadar.

Valla ben de inanmak zorunda değilim zaten de,senin kadar geniş hayal gücü hiçbirimizde olmaz.Eğer bu anlattıkların doğru olsa bile,sevgilin şu an başka bir kızın peşinde koşuyor ve sen hala ona birşey söyleme gereği duymadın bugüne dek.Sabrına hayranım.

Sadece şunu anlayın bu adam bu olay olduğunda zaten benim sevgilim değildi o iş bir hafta öncesi bitmişti yani olmayan bir ilişkiyi tutup tutup önüme sürüyorsunuz bu kısmı anlasanız zaten neden böyle davrandığımı anlayacaksınız ama anlamamakta neden bu kadar ısrarlısınız bir anlam veremiyorum.

Valla yalan diyemem çok inanılması güç tesadüfler gördüm sana tek diyebileceğim o saplantılı adamdan kurtul, adını bile anma.

sevgili ölüyor, ağla sızla, sonra ona benzeyenin peşine düş, o olmasın başkasıyla çık öbürünü takip et. ne b.ktan iş ya

''Tamam ama senin bundan kesin olarak emin olman lazım canım birilerine danışmalısın kesinleşince sevgilinin yüzüne çarpıp terketmelisin''

Bunu bana siz söylediniz şimdi ise bilen birine danışmama tepki gösteriyorsunuz. Defalarca kez açıkladım ilişkimin son durumunu hala bana çok normal bir ilişkim varmış gibi davranıyorsunuz. Adam bana gerçeği söylemeyecek ki bu adam beni aldatmış aramızda tek şey kalmış o da annesi hakkında konuşmalarımız. İşte hepinizin takıldığı nokta burası adam yaptıklarını açıklayamamış bile o zaman kopmuş bizde ki bağlar siz hala aramıyor mu diyorsunuz evet aramıyor çünkü yüzü yok. Zaten bitirecektin diye bir şey yok zaten bitmiş bir ilişki var. Üzülenler ve destek olanlar oldu haklısınız siz de üzüldünüz ama içiniz rahat olsun duygularınızla oynanmadı duygularıyla oynanan biri varsa o benim. İnanmakta bile güçlük çektiğiniz şeyleri ben bizzat yaşıyorum. Kim ne derse desin Allah biliyor neyin ne olduğunu. Alay edip günahıma giren insanlarla da elbet karşılaşırız kimse ölümsüz değil o zaman da açıklamaları ‘’dedektifçilik oynarken bir kulun hakkına girdik insanların hayatları hakkında hiçbir bilgimiz yokken şurada okuduklarımızla yalancılıkla itham ettik’’ mi olacak acaba. Yani ben kendimden eminim yalan olan varsa benim anlattıklarım hissettiklerim değil bana yaşatılanlar. Son olarak içiniz gerçekten rahat etsin bunları yaşayan birine göre konuşmalarım çok bile mantıklı yani ne deliyim ne yalancı sadece çoğu insan gibi kendime oyun aramıyorum o kadar.

Bak canım sana kızdım kırdıysam kusura bakma,benden önce pek çok kişi sana erkek arkadaşınla konuşmanı defalarca söylemişler sen onu kabul etmemiştin ama sen öğrendiklerinden emindin,ben de o nedenle sana bunu söyledim,oysa ilk yapman gereken sevgilinle konuşmaktı değil mi...bence sizin aldatma öncesinde araya soğukluğun girdiği bitmek üzere olduğu bir ilişkiniz varmış gibi geldi,neden dersen çoğu erkek bu aldatma olaylarında yakalandığında mutlaka sevgilisinin peşinde koşuyor,kendini affettirmeye çalışıyor,en azından kaybetmemek adında bişeyler yapıyor,

onu geçtim bu benzer kız olayı filan seni yıprattı ve o sevgilin denecek insanın bildiklerinden senin canının ne kadar yandığından haberi bile olmadı..kızdım çünkü karşı taraf senin kadar düşünceli değil ve eminim senin kadar üzülmüyor,keşke içinde bir şey kalmadan söyleseydin de şu an üzülen o olsaydı..

Son düzenleme:
Bak canım sana kızdım kırdıysam kusura bakma,benden önce pek çok kişi sana erkek arkadaşınla konuşmanı defalarca söylemişler sen onu kabul etmemiştin ama sen öğrendiklerinden emindin,ben de o nedenle sana bunu söyledim,oysa ilk yapman gereken sevgilinle konuşmaktı değil mi...bence sizin aldatma öncesinde araya soğukluğun girdiği bitmek üzere olduğu bir ilişkiniz varmış gibi geldi,neden dersen çoğu erkek bu aldatma olaylarında yakalandığında mutlaka sevgilisinin peşinde koşuyor,kendini affettirmeye çalışıyor,en azından kaybetmemek adında bişeyler yapıyor,

onu geçtim bu benzer kız olayı filan seni yıprattı ve o sevgilin denecek insanın bildiklerinden senin canının ne kadar yandığından haberi bile olmadı..kızdım çünkü karşı taraf senin kadar düşünceli değil ve eminim senin kadar üzülmüyor,keşke içinde bir şey kalmadan söyleseydin de şu an üzülen o olsaydı..

Herkes söyledi konuşmamı ben de söyledim zaten ilişkim normal seyrindeyken bunlar olsaydı bende çıkar hesap sorardım diye. Ben öncekinin açıklamasını bile duymadım ki o günden sonra sesini bile duymadım birkaç mesaj o kadar. O öyle aldattım aman değerli bir takı alayım bir buket çiçek peşinden koşup af dileyeyim diyemez. Ama bu aldatma olayından sonra ben her gün ağladım her gün yavaş yavaş düştü gözümden ki bir de bu olay çıktı üstüne içimde kalan bir şey varsa o da bitti. Konuşsam yine canım yanacaktı ve bir arkadaşın söylediği gibi belki beni kandırıp gözümü boyayacak farklı bir yalanın içine daha çekecekti. Haklısınız hepiniz ben bile şaşırıyorum yıllar önce babam için ilaç aldığım bir kadına böyle bir zamanda işim düşecek ve mesaj yazmak isterken ben orda o kızı göreceğim. Ya bunun neresini kurgulayabilirsin. Resmen saf bir şekilde aaa işte bu saç diye atladım kızın profiline. 1 saat sonrasını zaten sizler biliyorsunuz. Ya ben buradan kalkıp başka bir şehre gittim şu dar günümde bir dünya masraf ettim .İşimden izin aldım, arkadaşımdan yalvar yakar yardım istedim vs. Ben bilmiyor muydum kolayca hesap ver demeyi biliyordum ama duyacaklarıma yine inanmayacaktım ki . Ha bu aldatma olayı olmamış olsa bu hala benim sevdiğim güvendiğim adam olsa elbette ilk soracağım insan olacaktı çünkü ben ona inanacaktım. Yine mi yalan söyler deyip şüphe duymayacaktım. Diyorum ya bu kısmı anlasanız beni zaten anlayacaksınız.Siz karşımdakini sevdiğim ölüp bittiğim büyük aşk ve mükemmel bir ilişki yaşadığım adam olarak düşünmeyin. Ben bu dağılmış halimle o adamın karşısına çıksaydım inanın şu an gelinlik modellerine bakıyor olurdum yine kandırırdı. Gün gelir çıkarım diyorum ama hesap sormak için değil kendimi toplamış ona karşı zaaflarımı yenmiş olarak bak bana hiçbir şey yapamadın demek için. Bir de o üzülmeliydi demişsiniz ya üzülecek adam zaten bunları yapmazdı onu üzecek tek şey var onunda farkına yıllar sonra varacak ama çoktan kaybetmiş olacak.

Herkes söyledi konuşmamı ben de söyledim zaten ilişkim normal seyrindeyken bunlar olsaydı bende çıkar hesap sorardım diye. Ben öncekinin açıklamasını bile duymadım ki o günden sonra sesini bile duymadım birkaç mesaj o kadar. O öyle aldattım aman değerli bir takı alayım bir buket çiçek peşinden koşup af dileyeyim diyemez. Ama bu aldatma olayından sonra ben her gün ağladım her gün yavaş yavaş düştü gözümden ki bir de bu olay çıktı üstüne içimde kalan bir şey varsa o da bitti. Konuşsam yine canım yanacaktı ve bir arkadaşın söylediği gibi belki beni kandırıp gözümü boyayacak farklı bir yalanın içine daha çekecekti. Haklısınız hepiniz ben bile şaşırıyorum yıllar önce babam için ilaç aldığım bir kadına böyle bir zamanda işim düşecek ve mesaj yazmak isterken ben orda o kızı göreceğim. Ya bunun neresini kurgulayabilirsin. Resmen saf bir şekilde aaa işte bu saç diye atladım kızın profiline. 1 saat sonrasını zaten sizler biliyorsunuz. Ya ben buradan kalkıp başka bir şehre gittim şu dar günümde bir dünya masraf ettim .İşimden izin aldım, arkadaşımdan yalvar yakar yardım istedim vs. Ben bilmiyor muydum kolayca hesap ver demeyi biliyordum ama duyacaklarıma yine inanmayacaktım ki . Ha bu aldatma olayı olmamış olsa bu hala benim sevdiğim güvendiğim adam olsa elbette ilk soracağım insan olacaktı çünkü ben ona inanacaktım. Yine mi yalan söyler deyip şüphe duymayacaktım. Diyorum ya bu kısmı anlasanız beni zaten anlayacaksınız.Siz karşımdakini sevdiğim ölüp bittiğim büyük aşk ve mükemmel bir ilişki yaşadığım adam olarak düşünmeyin. Ben bu dağılmış halimle o adamın karşısına çıksaydım inanın şu an gelinlik modellerine bakıyor olurdum yine kandırırdı. Gün gelir çıkarım diyorum ama hesap sormak için değil kendimi toplamış ona karşı zaaflarımı yenmiş olarak bak bana hiçbir şey yapamadın demek için. Bir de o üzülmeliydi demişsiniz ya üzülecek adam zaten bunları yapmazdı onu üzecek tek şey var onunda farkına yıllar sonra varacak ama çoktan kaybetmiş olacak.

Bak canım,kaç yaşındasın bilmiyorum.Ama sana birşey söyliyim mi,şu alıntı yaptığım yazından hiçbirşey anlamadım.Üüzlmüyorsun,bırakmışsın,ama masraf yapıp hesap sormak yerine bi yerlere gidiyorsun ,hesap sorarsan inanırsın gelinlik bakarsın.BAK GÜZELİM SEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ NEYE İNANDIĞINI NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN.KARŞINDAKİ SENLE OYNUYOR.Sen de ona olan zaafını bildiğin için gerçeklerle yüzleşmeye bile cesaret edemediğin için hesap dahi soramıyorsun.Ölen eski sevgili,yok ölmemiş bir başkası ona benziyor,sana benziyor,aldatmış.Ya güzelim kapat bu konuyu kafanda hayatına bak kimsenin seni hırpalamasına da izin verme.Saçma sapan inanılması güç bir al almış bu ilişkin.

Bak canım,kaç yaşındasın bilmiyorum.Ama sana birşey söyliyim mi,şu alıntı yaptığım yazından hiçbirşey anlamadım.Üüzlmüyorsun,bırakmışsın,ama masraf yapıp hesap sormak yerine bi yerlere gidiyorsun ,hesap sorarsan inanırsın gelinlik bakarsın.BAK GÜZELİM SEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ NEYE İNANDIĞINI NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN.KARŞINDAKİ SENLE OYNUYOR.Sen de ona olan zaafını bildiğin için gerçeklerle yüzleşmeye bile cesaret edemediğin için hesap dahi soramıyorsun.Ölen eski sevgili,yok ölmemiş bir başkası ona benziyor,sana benziyor,aldatmış.Ya güzelim kapat bu konuyu kafanda hayatına bak kimsenin seni hırpalamasına da izin verme.Saçma sapan inanılması güç bir al almış bu ilişkin.

Burada bana deli muamelesi yapıyorsunuz ya hani bu olayda farklı bir yol izleseydim işte o zaman gerçekten aklımı yitirebilirdim. Şu an çok şükür akli dengem yerinde bitmiş bir ilişki ama ardında kalmış bir merak vardı bu şekilde o da çözüldü. Yani beni ona bağlayan bir merak bile kalmadı. ''SEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ NEYE İNANDIĞINI NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN.'' kimse isteyerek kendini bu hale düşürmez ancak düşürülebilir buna da zaaflar neden olur. Evet zaaflarım var kabul ediyorum ama bu sefer zaaflarımı onun kullanmasına izin vermedim ve vermeyeceğim.

Önceki konunu okumuştum neredeyse ölen kızı kıskandığını falan söylemiştin, şimdi hayattaymış demek bu adam psikolojik vaka, seni başkasına hele eski kız arkadaşına benzetmesi sen nasıl toparlanacaksın kendini düşün bu çocuk batmış gidiyor.

Back
X