olabilir mi bilgisi olanlar ???

Akıllı mantıklı.. Çocuk yapmaya karar verecek ınsan o ilişkiden sonra olabileceğinide olmayabileceğinide bilir. Burda konu açması komık oluyor biz ne bılelım? Olur desek olmazsa hayal kırıklığına uğrar. Olmaz desek olunca sizler yalancısınız der.

Konu açmasından belli ama zaten garip hisler yaşadığı.

E hiç yorum yapmayıp geçme şansı varken dalga geçmek de çok acımasızca bence.

Bir liste yapın bize bundan sonra ona göre cevap veririz. Ya da ne yazıp yazmayacağımızı size sorarız. Buraya soracağına gidip bir eczaneden test alması daha mantıklı. Biz ne bilelim hamile mi değil mi? Acaba ile, ihtimalerle olmuyor bu iş.

Olabilirde olmayabilirde psikolojikte olabilir geçen ayda ben aynen bu moda sokmuştum kendimi ay iştahım açıldı hamilemim,ay göğüslerim ağrıyo hamilemiyim,kasıklarım,midem,karnım,başım derken 3 gün gecikmeyle regl oldum:) 10 gün falan geçtiyse reglin hamilesindir ama daha senin gecikme bile yok eğer çok merak ediyosan bence kan testi yaptır rahatla

Aranan cevap buydu herhalde. Teşekkür ederim bahsettiğim nezaketin mümkün olduğunu gösterdiğiniz için:)

Bütün yorumlara baktım kmse ağır bı yorum yapmamış ..

bir kk geleneği olarak çoğu yorumda dalga geçilmiş,sonuçta heyecanlı bir anne adayı ,sorusu saçma geldiyse yorum yazılmayabilir,illa insanın hevesini kursağında bırakacak yorumlar yapılıyor.

bir kk geleneği olarak çoğu yorumda dalga geçilmiş,sonuçta heyecanlı bir anne adayı ,sorusu saçma geldiyse yorum yazılmayabilir,illa insanın hevesini kursağında bırakacak yorumlar yapılıyor.
Tamam ohalde bundan sonra bıze bıldırın ne yorum yapılcağını ona göre yorum yapalım biz uygun mu?

Belirtilerin görülmesi için erken gibi sanki. Psikolojik olarak öyle gibi mi hissediyorsunuz acaba ya da kendinizi çok kontrol etmeye mi başladınız?
En güzeli biraz dişinizi sıkıp beklemeniz. Kan testi ne zaman yani kaçıncı günde sonuç verir bilmiyorum ancak test sonucu çıkmadığı sürece tüm yorumlar farazi olur.

Gebelik testi yapmadan gebe olabilir miyimcilerle begenmiyorsaniz cevap yazmayincilar bi arada yine. Care gebe olup olmadiginin cevabini burada aramak yerine gidip test yapmalari. Bu konularin acilmasinin engellenmesi gerek bence. Bebegimin cinsiyeti kiz mi erkek mi sizce sormak gibi.

Üye bir soru sormuş 99 türlü cevap almış, beni muayene edin demiyor, gebelik belirtilerinde benim yaşadığım halsizlik vb var mı diyor.
İlk gebelikte acemi olabilir insan.

Konu sahibesi, regl döneminiz geçtiyse kan testi yaptırın, geçmediyse bekleyin veya bir doktora görünün.
Bu ara ishal, halsizlik vb belirtileri olan bir salgın var.

İshalde hamilelik belirtisi bende adet dönemine 4 gün kala başladı aşırı karın agrısı ve günlerce geçneyen ishal ve sonuç hamileyim

Herkes dalga geçmiş konu sahibiyle.Birkaç kişi dışında mantıklı cevap veren olmamış.Kan testi yaptırması için regil döneminin geçmesine gerek yok eger hamileyse regliye 4 gün kala test yaptırsada çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…