- 15 Aralık 2015
- 31
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Akıllı mantıklı.. Çocuk yapmaya karar verecek ınsan o ilişkiden sonra olabileceğinide olmayabileceğinide bilir. Burda konu açması komık oluyor biz ne bılelım? Olur desek olmazsa hayal kırıklığına uğrar. Olmaz desek olunca sizler yalancısınız der.Sanki var ya bi bakın bakalım dedi. Olabilir mi diye soruyo sizce diyo bu şartlarda bu ihtimal var mı.
Hamilelik insanın kolay kolay her dakika yaşadığı bişey değil ki. Belli ki şuanki belirtirleri yadırgamış gelmiş sormuş.
Çok seviyoruz geyiğe döndürmeyi.
Konu açmasından belli ama zaten garip hisler yaşadığı.Akıllı mantıklı.. Çocuk yapmaya karar verecek ınsan o ilişkiden sonra olabileceğinide olmayabileceğinide bilir. Burda konu açması komık oluyor biz ne bılelım? Olur desek olmazsa hayal kırıklığına uğrar. Olmaz desek olunca sizler yalancısınız der.
Bütün yorumlara baktım kmse ağır bı yorum yapmamış ..Konu açmasından belli ama zaten garip hisler yaşadığı.
E hiç yorum yapmayıp geçme şansı varken dalga geçmek de çok acımasızca bence.
Sanki var ya bi bakın bakalım dedi. Olabilir mi diye soruyo sizce diyo bu şartlarda bu ihtimal var mı.
Hamilelik insanın kolay kolay her dakika yaşadığı bişey değil ki. Belli ki şuanki belirtirleri yadırgamış gelmiş sormuş.
Çok seviyoruz geyiğe döndürmeyi.
TamamBir liste yapın bize bundan sonra ona göre cevap veririz. Ya da ne yazıp yazmayacağımızı size sorarız. Buraya soracağına gidip bir eczaneden test alması daha mantıklı. Biz ne bilelim hamile mi değil mi? Acaba ile, ihtimalerle olmuyor bu iş.
Aranan cevap buydu herhalde. Teşekkür ederim bahsettiğim nezaketin mümkün olduğunu gösterdiğiniz için:)Olabilirde olmayabilirde psikolojikte olabilir geçen ayda ben aynen bu moda sokmuştum kendimi ay iştahım açıldı hamilemim,ay göğüslerim ağrıyo hamilemiyim,kasıklarım,midem,karnım,başım derken 3 gün gecikmeyle regl oldum:) 10 gün falan geçtiyse reglin hamilesindir ama daha senin gecikme bile yok eğer çok merak ediyosan bence kan testi yaptır rahatla
Bütün yorumlara baktım kmse ağır bı yorum yapmamış ..
Tamam ohalde bundan sonra bıze bıldırın ne yorum yapılcağını ona göre yorum yapalım biz uygun mu?bir kk geleneği olarak çoğu yorumda dalga geçilmiş,sonuçta heyecanlı bir anne adayı ,sorusu saçma geldiyse yorum yazılmayabilir,illa insanın hevesini kursağında bırakacak yorumlar yapılıyor.
Tamam ohalde bundan sonra bıze bıldırın ne yorum yapılcağını ona göre yorum yapalım biz uygun mu?
Rica ederim ve bende teşekkür ederim insanların durumlarına bu denli sahip çıktığınız içinAranan cevap buydu herhalde. Teşekkür ederim bahsettiğim nezaketin mümkün olduğunu gösterdiğiniz için:)
Yaaa evet biraz avukatlığa soyunabiliyorumRica ederim ve bende teşekkür ederim insanların durumlarına bu denli sahip çıktığınız için
Peki. Bu günkü vicdan dersimiz sonuna geldik. Hepinize iyi günlerrrbana sormanıza gerek yok,vicdanınıza sorun alay ederek yorum yazsam mı yazmasam mı acaba diye
İshalde hamilelik belirtisi bende adet dönemine 4 gün kala başladı aşırı karın agrısı ve günlerce geçneyen ishal ve sonuç hamileyimÜye bir soru sormuş 99 türlü cevap almış, beni muayene edin demiyor, gebelik belirtilerinde benim yaşadığım halsizlik vb var mı diyor.
İlk gebelikte acemi olabilir insan.
Konu sahibesi, regl döneminiz geçtiyse kan testi yaptırın, geçmediyse bekleyin veya bir doktora görünün.
Bu ara ishal, halsizlik vb belirtileri olan bir salgın var.
Herkes dalga geçmiş konu sahibiyle.Birkaç kişi dışında mantıklı cevap veren olmamış.Kan testi yaptırması için regil döneminin geçmesine gerek yok eger hamileyse regliye 4 gün kala test yaptırsada çıkarÜye bir soru sormuş 99 türlü cevap almış, beni muayene edin demiyor, gebelik belirtilerinde benim yaşadığım halsizlik vb var mı diyor.
İlk gebelikte acemi olabilir insan.
Konu sahibesi, regl döneminiz geçtiyse kan testi yaptırın, geçmediyse bekleyin veya bir doktora görünün.
Bu ara ishal, halsizlik vb belirtileri olan bir salgın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?