olabilir mi bilgisi olanlar ???

Bu belirtileri yasadim aynen ben de canim. Goguslerime dokunamiyordum ozellikle :) sabahlari kalkamiyordum birde atesim cikiyodu

Bende ishal olurum gebe yken çoğu ga biz olurken benim avantajı oluyor gebelik .Konu Sahibi Allah gönlüne göre versin hayırlısı gelsin bebisini inş. Adete 3 _4 gün kala kan testiyle ogrenebilirsin

Ne kadar acımasızsınız ya da ne kadar dalga geçmeyi seviyorsunuz diyeyim sadece hiçbir bilgim olmayan konuda bi soru sordum çünkü bir çok kişi zaten buna benzer sormuş tek hatam yanlış yere açmak kaldı ki sorsam bile bu şekilde alay etmeniz bütün hevesmi kırdı yanımda bi arkadaşım sorabileceğim yakında annem olsaydı burdan medet ummazdım hamileyim veya değilim merakım kalmadı sayenize burda herkesin Yardımlaşmalarına imrenerek yazmıştım yanlış yapmışım başka birilerine de böyle yazmayın cevap vermeyecekseniz görmeyin kimse bu şekilde rencide olmayı hak etmiyor hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…