Olabilir mi?

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar telefonumu uzaktan takip edebilirler mi? Birisi bunun bi programla mumkun oldugunu soyledi sanirim programin adi da mspymis olabilir mi boyle bisey?

programı bilmiyorum ama akıllı telefonlarda varmış öyle birşey...ama bunun için sürekli internete giriyor olman lazım.yani karşı tarafın seni takip edebilmesi için.

İphone telefonlarda böyle bir uygulama varmış. Size hediye mi kurulumlarını kim yaptı?

telefonun isletim sistemi yoksa bu tarz programlar yüklenemiyor, telefonunuz isletim sistemi olan bir cihazsa format atin. hala şüphe varsa yeni telefon yeni hat alın..

Aa kizlarr beni rahatsiz eden biri vardi.bir kac kez aradi ve adimi soyadimi soyluyor ,benim dedim,ve pat kapatiyor.neyse esimesoyledim.gece de aradii...ay bende esim kiskaniyor diye bir hava bir havaa..

Neyse arkadaslarim ariyor beni,ya seni ariyoz esin cikiyor diyorlar.bir iki gunboyleee,acaba esimi ki aradiniz dedim,yook diyorlar.sonra esimi tanimayan bir arkadasim aradi,ya seni ariyorumesin cimti diyince jeton dustuuuu.yonkendirme yapmisss....aradimhene,evet otelefondakini yakalamak icin yaptim dedi...ayy sok oldummm.
Neyse bir gece aradi sapik,esim actiii,sapik adimi soyadimi soyluyor esimde evet benim esim diyor.o da yok abi benimaradigim bekar diyor.kusura bakmayin ozur dilerimfalan dediiiben kac aydir bu isimdeki kisiyi ariyorum,bilinmeyenno.bunumarayi verdiler dedi...bir sapigim bilem yooookkk...

Neyi takip ediyorlar ki mesajları falan mı yoksa o an nerde olduğumuzu falan mı çok tırstım şuan Kimin ne hakkı var yaa

Telefonun marka modeline göre değişir. Apple'larda öyle bişey mümkün değil mesela.
Bide takip derken yani?

Mesajla ozel link falan geldimi ? Ya da hediye mi telefonun ?

Takip derken yer anlamindami yoksa msj arama mail whatsapp vb seylermiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…