• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi ?

Birine aşıkken başkasından etkilenilebilir evet.

İki adamı farklı biçimlerde sevmek mümkün.

Woody allen ın bir filminde bununla ilgili bir şey vardı..sanırım midnight in pariste. Carla Bruni diyordu ki "iki kişiyi aynı anda sevmek mümkün. Farklı biçimlerde sevebilirsin"

Arabesklige gerek yok. Gerçek bu. Mumkun.

Önemli olan bu durumda ne yapacağın...

Bence olur. Ama buda suna kanittirki egerki ikinciye asik olduysan birincisi sadece hoslantiydi. Yoksa gozun gormezdi ikincisini.
Mesela ben biriisne asik oldugumu dusunurken, ruyalrimda onla evlenicegimi dusunurken( aileside cok yakistirirdi bizi) ben baska birine asik oldum.
Sonra o baska biri dedigimle ayrildim bazi sebeplerden dolayi.
Simdi o zamaninda asik oldgum sandigim ilk kisiye ailesiyle birlikte kiz arayisindayiz, bende destek veriyorum( bi tanidiklar)
Su an onla evlilik frlan olasi bisey aklimin ucundan gecmiyor. Farkettimki benim sadece o siralar begenilmek hosuma gidiyordu. Asik felan degildim yani.

Woody allen ın bir filminde bununla ilgili bir şey vardı..sanırım midnight in pariste. Carla Bruni diyordu ki "iki kişiyi aynı anda sevmek mümkün. Farklı biçimlerde sevebilirsin"

Evettt iki kişiyi aynı anda sevebilirsin....
Ama aynı anda Aşk Olmaz...

ilkine karsı duygu degısımlerın var bnce yoksa ıkıncı olayı hıc olmazdı

Senin duygularının yoğunluğunu sen bilirsin. Oldu diyosan olur yani. Keskin çizgiler olmaz ki bu işlerde. Diğer aşık olduğunu söylediğin kişiyle herhangi bir iletişimim yoksa çok da aşk denmez ona. Aşk paylaşımdır çünkü.

İnsan birine aşıkken başkasından etkilenebilir mi ? Aşık olduğu kişi tamamen imkansız.

Bir kere aşık olduğu kişi tamamen imkansız diyorsan, burada bir ümit kırıklığı var demektir. Bu şartlarda diğerlerine de algın açıktır. Hoşlantı - hayranlık vb. olabilir. Yanlış mı anladım, sen bu kişiye aşıksın ama onunla bir ilişkin yok, platonik gibi bir şey mi?

Bi de yaşamadığın ilişkideki adamın neyine aşıksın? Muhtemelen sen kafanda oluşturduğun adama aşıksın :)
Bu yüzden aynı anda 3-4 kişiye aşıkmış gibi hissedebilirsin.
Ancak kafandaki adamı değil, karşındaki adamı yaşayarak bir ilişki paylaştığında, aynı anda 2 kişiye aşık olunmayacağını görürsün. Ya diğeri basit bir hoşlantıdır, ya da mevcut aşkın alışkanlığa dönmüştür de farkında değilsindir.

Tabi bu benim algım.

Ayran gönüllülük de vardır yani şimdi o da ayrı bi şey, bilemeyeceğim :)

Konu sahibi de zaten aynı anda aşk olur mu dememiş.

Asikken etkilenilir mi demiş

Ayyyy canım zaten biz kendi kendimize yorum yapıyoruz...
Konu sahibemiz bir açıklama yapsa da anlasak.
Şu durumda herkesin yorumu doğru ve mantıklı kendince...

Son düzenleme:
Aynı şeyi bende yaşıyorum çoook kararsızım iki erkeğide aynı anda seviyorum ve ikisindende vazgeçemiyorum napmalıyım

e

Back
X