merhaba canım benimde 10 şubat kasıklarımsa ne göğslerimde ağrı varya kızlar benim adetim 10 şubat fakat bazı belirtilerim var.
*karnımda,kasığımda,midemde garip bir ağrı var adet sancısınada benziyor ve bir haftadır hergün ara ara geliyor bu sancı ve ağrılar
*tuvalet sorunum var (kabız yani)
*başdönmeleride var
*göğüslerimda ağrı var ve bazen uçlarıda acıyor.
* ve akıntımda var
canlarım sizce bunlar belirtimi????sanki bu ay olacakmış gibi geliyor.fakat geçen 3 aya nazaran bu ay daha rahatım..
ya kızlar benim adetim 10 şubat fakat bazı belirtilerim var.
*karnımda,kasığımda,midemde garip bir ağrı var adet sancısınada benziyor ve bir haftadır hergün ara ara geliyor bu sancı ve ağrılar
*tuvalet sorunum var (kabız yani)
*başdönmeleride var
*göğüslerimda ağrı var ve bazen uçlarıda acıyor.
* ve akıntımda var
canlarım sizce bunlar belirtimi????sanki bu ay olacakmış gibi geliyor.fakat geçen 3 aya nazaran bu ay daha rahatım..
hamileliğin normalmi yoksa tedavi ile mi
guldeniz meraba benimde goguslerimde bu ay fazlasiyla agri acima oldu nedir acaba
Ranagül canım benim göğüslerim normalden fazla şişti ve çok açıyordu kasık ağrısı da vardı.Benimki öğle olmuştu.Şimdi 12 haftalık hamileyim:dance:Allah sizede nasip eder inş.Kan testi kesin sonuç veriyor test yaptırın inş hayırlısıyla hamişsinizdir.a.s.
ben 2.5 senelik evliyim ilk önce bende pkos vardı o bitti sonra gene istedik eşim varikosel ameliyatı (erkekte kısırlık sebebi) oldu temmuzda sonra istedik gene olmadı yumurtlama tembeliymişim son 1 aydır iğneyle yumurta oluşturuldu geçen gün çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum adetim 10 şubat ama hiç ümitli değilim çünkü sinirlerimiz öyle yıprandıki kavga etmekten beraber olamadık sadece 1 hafta beraber olamamız gerekiyor toplam 4 kere. döllenme için ama biz 1 de kaldık
teşekkür ederim bence bu hafta sorunsuz atlatılmalıydı ama olmadı Allahtan ümit kesilmez artık bebeğim olma şansım şu an sadece %20 civarı gene sonraki aya kaldık sanırımah canim benim ya bende yasadim ayni seyleri once adat duzensizligi sonra kistler sonra yumurta tembelligi vs hangisini anlatayimki her ay baska bir problem soyluyordu doktor ve problem sadece benden.yakin arkadaslarimizin cocuklari olurdu esimle bende hic huzur olmazdi stresden birbirimize tavir yapardik ama desdekde olurduk.derken 4 seneyi bitirdik tam tup bebek yapmaya karar vermistik ki suan 9 haftakil hamileyim.Allah buyuk canim bol bol dua et.doktorlar sadece bir vesiledir.sen yeterki gonulden iste.o kocaman problemler bile birden yok oluveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?