Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun şu ki arkadaşım namuslu rolü yapmak istemiyo ama geçmiş özelinide anlatmak istemiyo. Çocuğa geçmişiyle ilgili soru sormak istemyo ki o da kendisine sormasın diye. Geçmişte sorgulanmadan evlililk olırmu ki
Namus kavramını ilişki ile bağdaştırmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum. Kendim evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama sebebi namus bakış açısı değil.sorun şu ki arkadaşım namuslu rolü yapmak istemiyo ama geçmiş özelinide anlatmak istemiyo. Çocuğa geçmişiyle ilgili soru sormak istemyo ki o da kendisine sormasın diye. Geçmişte sorgulanmadan evlililk olırmu ki
benim değil kendi lafı o da toplum yüzünden zaten pişman değil ki kendi gibi biri olsaydı hiç düşğnmcekti çocuğun ailesi kendisi mutasıp namazında niyazında insanlar biraz arkadaşım için ters çocuk hoş karşılamayabilir ailesi istemeyebilir diye düşünüyo kaldıramadığı bir şey yok yani . O da istemiyodu böyle birini ama bi şekilde oldu gönülleri ısındı birbirlerine kendini mi öldürsün yaninamuslu rolü yapmak mı ? yani eskiden beraberlik yaşadı diye namussuz mu ?
çok şaşırdım bu lafa ve kınadım.
madem bunu namussuzluk addediyordu bir zahmet zamanı gelince kaldıramayacağı haltları yemeyip dizini kırıp evinde otursaymış.
aşırı çirkin bir laf bu.
peki kendisi için mi sorsun yoksa genel bi düşüncen nedir acaba diye mi sorsunNamus kavramını ilişki ile bağdaştırmadığım için o konuda yorum yapmak istemiyorum. Kendim evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama sebebi namus bakış açısı değil.
Geçmişini sormadan evlilik olacağına inanmıyorum. Dediğim gibi evlilik öncesi ilişkiye karşı ise evlenince bu durum sorun olur. Hiçbir şey söylemeden yola devam etmek büyük risk almaktır. Ve sürekli bir stres sebebi sorun olup olmayacağını düşünmek. Ben bir önceki yorumumdaki gibi direkt olarak sorması ve düşüncesini öğrenmesi taraftarıyım. Karşıdakinin düşüncesine göre bakarlar yola devam edip etmeyeceklerine.
Ne münasebet ailesinin bu kadar özeli bilmesine ne gerek var. İki bireyi ilgilendiren bi mesele bu. Mecbur zamanı gelince anlatacak. Anlatmazsa gerdek gecesi ne tepkiyle karşılacağı riskine girecek. Ya da ayrılacak. Bu üç yoldan birini seçecek başka yol yok çünkü. Arkadaşınızda ona gelmiyo buna gelmiyo. 3 yoldan başka yol yokken ney bekliyor acaba köprü mü çekelim.benim değil kendi lafı o da toplum yüzünden zaten pişman değil ki kendi gibi biri olsaydı hiç düşğnmcekti çocuğun ailesi kendisi mutasıp namazında niyazında insanlar biraz arkadaşım için ters çocuk hoş karşılamayabilir ailesi istemeyebilir diye düşünüyo kaldıramadığı bir şey yok yani . O da istemiyodu böyle birini ama bi şekilde oldu gönülleri ısındı birbirlerine kendini mi öldürsün yani
Söylediğinize göre kendisi ile ilgili bilgi vermeyi şu aşamada istemiyor. O sebeple genel olarak düşüncesini öğrenip ona göre hareket edebilir bence.peki kendisi için mi sorsun yoksa genel bi düşüncen nedir acaba diye mi sorsun
benim değil kendi lafı o da toplum yüzünden zaten pişman değil ki kendi gibi biri olsaydı hiç düşğnmcekti çocuğun ailesi kendisi mutasıp namazında niyazında insanlar biraz arkadaşım için ters çocuk hoş karşılamayabilir ailesi istemeyebilir diye düşünüyo kaldıramadığı bir şey yok yani . O da istemiyodu böyle birini ama bi şekilde oldu gönülleri ısındı birbirlerine kendini mi öldürsün yani
"Olabilme ihtimali " sanırım. Değilse de arkadaşlar düzeltsin ben öyle yorumladımolabilite ne demek
her şey iştw o zar mı gerdek gecesinde erkeğe dikkat edilmiyo kadına niye dikkat ediliyo bu yğzden sormayıda anlatmayıda gereksiz buluyor ama karşısındaki kişinin dğşğncesinden emin değil bu konular açılmamış dahaNe münasebet ailesinin bu kadar özeli bilmesine ne gerek var. İki bireyi ilgilendiren bi mesele bu. Mecbur zamanı gelince anlatacak. Anlatmazsa gerdek gecesi ne tepkiyle karşılacağı riskine girecek. Ya da ayrılacak. Bu üç yoldan birini seçecek başka yol yok çünkü. Arkadaşınızda ona gelmiyo buna gelmiyo. 3 yoldan başka yol yokken ney bekliyor acaba köprü mü çekelim.
işte evlenmeden girdiyse dayanamadın mı bekleyemedin mi her şeyin bi sırası adabı vardır gibi söylemler duymak istemiyor . özelinide bu yüzden anlatmak istemşyor ama dediğiniz gibi dolaylı yoldan sorsa daha iyi olcak gibiÖncelikle bu konudaki fikrini direk kendisini söylemeden net bir şekilde anlasın. Konu bir şekilde dolaylı yoldan oraya getirilebilir. Durum kriterlerine uygun değilse usulca çıksın hayatından.
Ama hak etmemek nedir yaaa ? Ne saçma bir düşünce öyle. İlişkiye girmek cinsel dürtü sonucu ortaya çıkar. Yaşamımızın temel amacı yaşamak ve üremektir yaaa. Ayyy neyse girmiyim şimdi insan türünün cinsel evrimine filan. Özetle ilişkiye giren bir kadın veya bir erkek kirli olmaz.
Şimdi yok efendim zinadır, aile düzeni, bozulur soy nesip bozulur p.ç olur vb. diyenler çıkacaktır. Kızlarınızı kardeşlerinizin çocuklarıyla evlendirerek soyu bozuyorsunuz zaten. Aman ne alaka konuyla. Bu konuda çok ciddi eğitim almamız lazım ülke olarak.
Neyse özetle arkadaşınız o kişiyi hak ediyor. Tek sorun buysa eğer.
Herşey o değil elbette. Ama Maalesef ülkemizde bu duruma önem gösteren kesim fazla. Direk soramıyorsa ağzını yoklayacak mesela sinemaya bu konuyla alakalı bi filme gitsinler. Filmden cıkınca illaki film hakkında konuşacaklardır. O zaman ne görüşte olduğu ortaya çıkar. Ağzını yoklaması da kolay olurher şey iştw o zar mı gerdek gecesinde erkeğe dikkat edilmiyo kadına niye dikkat ediliyo bu yğzden sormayıda anlatmayıda gereksiz buluyor ama karşısındaki kişinin dğşğncesinden emin değil bu konular açılmamış daha
Ne kadar hatalı bir düşünce. Ne demek haketmiyormuş. Hem ne biliyor gerçekten geçmişte ne yaşadığını. Belki onun da bir çok ilişkisi olmuştur. Ama atıp tutması erkeklerde daha kolay tabii..Merhaba bi arkadaşım için soruyorum çünkü ben ne diyeceğimi ne akıl vereceğimi bilemedim . Arkadaşımın geçmişinde iki erkekle beraberliği oldu biriyle evlencekti olmadı . Cinsel ilişki bu arada kastettiğim o bunu çok sorun eden bir insan değil zaten pişmanda değil. Ama yeni biri var hayatında ve çok düzgün biri mutasıp bi erkek aileside öyle ben de tanıştım gerçekten düzgünler. Arkadaşıma değer veriyo sahipleniyo ilgileniyo arkadaşımda hoşlanıyo ama geçmişinde bu ilşişki işi kafasını kurcalıyo kendini kötü hissediyo onu haketmiyorum gibi ve arkadaşım kendi gibi birini isterdi hep ilişki yaşamış etmiş vs bu çocğunn o taraklrda bezi yok hiç yani gerçekten hakedemez mi böyle birini bana fazla gelir diyo arkadaşım çocuğada söylemek istemiyo ama evlenmeyi çok istyo onunla ama haketmiyorum kısmınıda çok düşünüyo haketmekten kastım herkes dengi dengine gibisinden düşünüyo biraz hakedilmcek tabiki bi durum yok ortada ne yapması nasıl hareket etmesi lazım bu tarz bi örnek yaşayan var mı
Aynen kendsini ortaya atmadan konu hakkındaki fikirlerini alabilir. Eğer olumlu bakıyorsa devam etsin.işte evlenmeden girdiyse dayanamadın mı bekleyemedin mi her şeyin bi sırası adabı vardır gibi söylemler duymak istemiyor . özelinide bu yüzden anlatmak istemşyor ama dediğiniz gibi dolaylı yoldan sorsa daha iyi olcak gibi