Olacak iş mi şuan :(

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
Kızlar ya çok acil aklınıza ihtiyacım var. Konum ne olur biraz burda dursun inşallah yanlış yere açmamışımdır Mune Mune
Bodrum’u lağım suyu basmış bebek arabam da içine düşmüş iki gündür evdeydim ne zaman düşmüş haberim yok. Bi kaldırdım arabadan sular sızıyor.
Acil aldım bütün örtülerini çıkardım yıkadım hatta biri domestosla olmak üzere 3 kez. İskeletini de domestosla yıkadım banyo da ama içim rahat etmiyor :(
Başka ne yapabilirim sizce mikrobu kırılmış mıdır. Başka alacak gücüm de yok şuan olacak iş mi yaaa

Sirke ve limonla yıkayın. Ben bir şey olacağını sanmıyorum. Çocuklar büyürken dokundukları her yerden tahmin edemeyeceğiniz mikropları alıyorlarmış zaten. Bağışıklıkları da bu sayede gelişiyormuş.

Ben ki temizlik hastası biri olarak çocuğum olsa kendim gibi yetiştirmem, bağışıklığı güçlü olsun diye önlemimi alıp kendi haline bırakırım.
Çok geçmiş olsun.

Bebeğiniz artık yürüyorsa baston puset alabilirsiniz. 85 tlye almıştım ben gayet iş görüyor.

Yanlız domestos kokusu da zararlı olur, kokusu cıktımı?
Marketleri fln kollayın, kaç aylık bebek?

Kızlar ya çok acil aklınıza ihtiyacım var. Konum ne olur biraz burda dursun inşallah yanlış yere açmamışımdır Mune Mune
Bodrum’u lağım suyu basmış bebek arabam da içine düşmüş iki gündür evdeydim ne zaman düşmüş haberim yok. Bi kaldırdım arabadan sular sızıyor.
Acil aldım bütün örtülerini çıkardım yıkadım hatta biri domestosla olmak üzere 3 kez. İskeletini de domestosla yıkadım banyo da ama içim rahat etmiyor :KK43:
Başka ne yapabilirim sizce mikrobu kırılmış mıdır. Başka alacak gücüm de yok şuan olacak iş mi yaaa
Geçmiş olsun yani bilemedim herkes farklı bu konuda sanırım ben atardım. Durumum yoksa bile biraz bekleyip en ucuzlarından almanız daha mantıklı. Cunku normal bir pislıkten bahsetmiyorsunuz. Buna yakın bişey benim basima geldi. Oglumun bebek arabasında fare pisligi gördüm bir tane, direk arabayı attım mesela. İsmini yazarken bile tüylerim diken diken oluyor zaten ı hayvanın.

İmkanlariniz el veriyorsa kullanmayin az saga sola devrilme agziyla emmeye calisma girisimleride oluyor malum domestosta cok matah degil islemistir iyice ucuz baston denilenler isinizi gormezmi
İmkan yok mecburum buna diyorsaniz medikal firmalarina dezenfektan sorabilirsiniz yada araba yikamacilar hali yikamacilar belki birsey onerir
Gecmis olsun

Ben olsam kullanmazdım. 2. el bile olsa yenisini alırdım.

Bu kadar kimyasal kullandığınız bir ürünle bebeğinizi temas ettirmektense durumu toparlayana kadar kucağınızda taşıyın veya ince bastonlardan alın battaniyeyle gezdirin uygun oluyo onlar. Çok geçmiş olsun bu arada.

Bizimde bebek arabasına kedi yatmış onu bile yıkadığım halde kılı tüyü kaçar mı boğazına diye tedirgin oluyorum..
Böyle bişey olsa direk çöpe atarım..
Kullanma onu yaa durumun varsa yeni al..

Sadece internette şunu araştırın.

“Zorla lağım temizlettirilen taşeron işçinin ölümü”

Kenarına sağına soluna illa bulaşmış temizlenmemiştir. Veya domestosun öldüremeyeceği türde canlılar vardır. Ne kadar temizledim sansanızda temizlenmez. Hiçbirşeyden emin olunmaz.

Direk atın bence. Gerekirse kucakta taşı. Ama kullanma.

Back
X