Devir de erkekler de değişti. Her şey yüzeysel, çabuk harcanılır oldu ve maalesef cinsellik ön planda. Ben de sizin gibi davranıyorum, sonradan Allah çıkarıyor zaten iyi bir şey yaptığımı. Üzülmeyin, deneme yanılma yoluyla biraz daMerhaba Sevgili Kadınlar...
Yine kendimi sorguladığım bir noktada fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşanalı 3.5 sene oldu. Hayatıma kimseyi alamadım hala. Arayışta da değilim orası ayrı konu da. Bu zamana kadar 3 flört deneyimim oldu. Hiçbiri duygusal yakınlaşmaya evrilmedi . Yüzeysel ilişki yaşamak da bana göre değil. Isteseydim olurdu yani o 3ü de.
Işte tam bu noktada benim sorunum. Ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum . Etkilendiğim kişiler de , genelde sessiz içe dönük dışardan bakınca derin görünen çok sabırlı sakin insanlar oluyor.
flört şöyle başlıyor , benden hoşlanıyorlar ve ilgileniyorlar. Iltifat ediyorlar, kahve ısmarlama, küçük komplimanlar falan. Ben de tava geliyorum ve adım atıyorum. Sonra bi bakıyorum ağırdan almaya çalışıyolar. Ben şaşkın. Sonra üçünde de aynı şey oldu. Görüşme için plan yaptık baya heyecanlı ve ilişki başlayacak o görüşmede yani bEn en azindan öyle sanıyorum. Sonra uzun derin bir sessizlik ve belirsizlik.
Ben de bu belirsizliği saygısızlık olarak değerlendirip, reddedilmiş hissedip bir kısa mesajla veda ediyorum ve iletişimi koparıyorum. Diyorum ki, isteseydi beni belirsizlikte birakmazdı, beni kaybetmek istemezdi, böyle havada kararsızmış gibi ilişki mi başlar ?
Sonra ben rest çekince karşıdan çok küçük bir adım geliyor, yine kararsız bir görüşme teklifi iyice sinir olup arkama bakmadan gidiyorum.
Ben acele mi ediyorum ? Sabırlı olmam mı gerekiyor? Görüşme planını askıda bırakmak saygısızlık değil mi? Ben kibirli mi davranıyorum.
Duygularım konusunda da çok şeffafım . Hiç öyle taktik yapayım bekleteyim duygularımı gizleyim havasinda değilim. En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. Yani ne biliyim içimden geçenler bunlardı söyledim. Sanki korkunç bir duvara bütün coşkularım çarpıp paramparça olmuş gibi soğuk yaptı.
Bu erkekler niye böyle değerSizler yaa
3 ay oldu ama yaa iletişimde olalı yine mi fazla, ama içimden öyle şeyler geçiyor. Hatta daha fazlası da geçiyor da utanırım söylemeyeAcaba duygulariniz konusunda biraz fazla seffaf olmaniz karsi tarafi korkutuyor olabilir mi?
'Onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. '
Bu dedikleriniz bana soylense flort donemi icin fazla gelirdi mesela.
Ben niye taktik yapmak zorundayım yaa. Seviyorum ve istiyorum demek neden kötübiraz gizemli olmak iyidir bence siz direk açık kart oynuyorsunuz herseyi ilk günlerden dökmemek lazım karşı taraf sizi merak etmeli siz av o avcı doganın kanunu bu.
Özet geçeyim herkes önce benden hoşlanıyor sonra da ışık hızıyla kaçıyorÇok uzun okuyamadım kısa olsaydı okurdum
ama bi cezbediciliği yok ki herşey ortada :) bırak karşı taraf sen seviyor musun sevmiyor musun ? diye kendi çözsün ya açma kendini bu kadarBen niye taktik yapmak zorundayım yaa. Seviyorum ve istiyorum demek neden kötü
Özet geçeyim herkes önce benden hoşlanıyor sonra da ışık hızıyla kaçıyor
Benim burada ve çevremde gördüğüm bir durum var. Sadece erkekler için değil, kadınlar için de geçerli bir durum. Kimse 1 bardak pirince 1 bardak su koymuyor artık. Benim zamanımda (yaşım 40), bir kişi bir kişiyle görüşürdü. Enerjisini bir kişiye verirdi. Olursa olur, olmazsa olmaz derdik. Şimdi insanlar aynı anda 4-5 kişiyle birden görüşüyor. Birisiyle buluşuyor, olumlu geçmediyse o tarafı tamamen soğutuyor veya yemeğin altını kısıyor. İyi geçerse diğerlerinin altını kısıyor. Olmadı tekrar öbürüne bir bakıyor. Bana tuhaf geliyor ama yargılamıyorum da. Siz sanırım yemeği birden harlı ateşe koyuyorsunuz.
Merhaba Sevgili Kadınlar...
Yine kendimi sorguladığım bir noktada fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşanalı 3.5 sene oldu. Hayatıma kimseyi alamadım hala. Arayışta da değilim orası ayrı konu da. Bu zamana kadar 3 flört deneyimim oldu. Hiçbiri duygusal yakınlaşmaya evrilmedi . Yüzeysel ilişki yaşamak da bana göre değil. Isteseydim olurdu yani o 3ü de.
Işte tam bu noktada benim sorunum. Ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum . Etkilendiğim kişiler de , genelde sessiz içe dönük dışardan bakınca derin görünen çok sabırlı sakin insanlar oluyor.
flört şöyle başlıyor , benden hoşlanıyorlar ve ilgileniyorlar. Iltifat ediyorlar, kahve ısmarlama, küçük komplimanlar falan. Ben de tava geliyorum ve adım atıyorum. Sonra bi bakıyorum ağırdan almaya çalışıyolar. Ben şaşkın. Sonra üçünde de aynı şey oldu. Görüşme için plan yaptık baya heyecanlı ve ilişki başlayacak o görüşmede yani bEn en azindan öyle sanıyorum. Sonra uzun derin bir sessizlik ve belirsizlik.
Ben de bu belirsizliği saygısızlık olarak değerlendirip, reddedilmiş hissedip bir kısa mesajla veda ediyorum ve iletişimi koparıyorum. Diyorum ki, isteseydi beni belirsizlikte birakmazdı, beni kaybetmek istemezdi, böyle havada kararsızmış gibi ilişki mi başlar ?
Sonra ben rest çekince karşıdan çok küçük bir adım geliyor, yine kararsız bir görüşme teklifi iyice sinir olup arkama bakmadan gidiyorum.
Ben acele mi ediyorum ? Sabırlı olmam mı gerekiyor? Görüşme planını askıda bırakmak saygısızlık değil mi? Ben kibirli mi davranıyorum.
Duygularım konusunda da çok şeffafım . Hiç öyle taktik yapayım bekleteyim duygularımı gizleyim havasinda değilim. En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. Yani ne biliyim içimden geçenler bunlardı söyledim. Sanki korkunç bir duvara bütün coşkularım çarpıp paramparça olmuş gibi soğuk yaptı.
Bu erkekler niye böyle değerSizler yaa
Detaylar konudaaaaa neden
Yüzeysel ilişki isteseydim olurdu onlarla. Bana bu ipucunu kendileri veriyolar.Durumun başından sonuna celiskili oldugu acik.
Basta "isteseydim olurdu, agir adamlardi" demissiniz. Sonda istemissiniz ve olmamis.
Elestirmiyorum, durum tespiti yapiyorum.
2. Anlattiginiz kadariyla bu adamlar agir adamlar degiller, ilk gorusmede elektrik alamayip uzak duran kisiler.
Iliskiler konusunda agir durmaniz değilde insanlari tartmayi ogrenmeniz gerektiğini dusunuyorum. Nasil bir evlilikten ciktiniz bilmiyorum. Ama kendinizi de tanimiyorsunuz bana kalirsa.
Olacak ya da olmayacak iliskiyi dahi ayirt edemiyorsunuz gordugum kadariyla
Sert yazdigimi düşünmeyin oldugu gibi fikrimi yazdim.
Flortlesmek, iliski icin erken mi onu siz bilirisniz. Sizin ruhunuz, kalbiniz yeni birine acikca hazirsinizdir zaten.
Bence biraz kendinizi taniyin, fiziksel ozellikler dahil sizin denginiz nasil biri bir gozlemleyin, buna kisilik ozellikleriniz de dahil.
Bu gozlemlerden sonra dogru olduguna inandiginiz insanlarla gorusun.
Ha bir de sorum var bu 3 kisi ile tanisma nasil olmustu?
Durumun başından sonuna celiskili oldugu acik.
Basta "isteseydim olurdu, agir adamlardi" demissiniz. Sonda istemissiniz ve olmamis.
Elestirmiyorum, durum tespiti yapiyorum.
2. Anlattiginiz kadariyla bu adamlar agir adamlar degiller, ilk gorusmede elektrik alamayip uzak duran kisiler.
Iliskiler konusunda agir durmaniz değilde insanlari tartmayi ogrenmeniz gerektiğini dusunuyorum. Nasil bir evlilikten ciktiniz bilmiyorum. Ama kendinizi de tanimiyorsunuz bana kalirsa.
Olacak ya da olmayacak iliskiyi dahi ayirt edemiyorsunuz gordugum kadariyla
Sert yazdigimi düşünmeyin oldugu gibi fikrimi yazdim.
Flortlesmek, iliski icin erken mi onu siz bilirisniz. Sizin ruhunuz, kalbiniz yeni birine acikca hazirsinizdir zaten.
Bence biraz kendinizi taniyin, fiziksel ozellikler dahil sizin denginiz nasil biri bir gozlemleyin, buna kisilik ozellikleriniz de dahil.
Bu gozlemlerden sonra dogru olduguna inandiginiz insanlarla gorusun.
Ha bir de sorum var bu 3 kisi ile tanisma nasil olmustu?
Yüzeysel ilişki isteseydim olurdu onlarla. Bana bu ipucunu kendileri veriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?