Olamayan aşk hayatım

Ama maşallah duygularınız da gayet aktif, yerinde.bunu bulmak da hiç kolay değil.fazla coşkulu olduğunuz için mi hayal kırıklığı oluyor acaba.bu anlattıklarınızı çoğu kişi 15 yaşında yaşarsa yaşıyor, sonrası yok ya da o kadar kendinizi şartladığınız için mi bu kadar etkilenmişsiniz gibi geliyor.hani illa aşk yaşamam lazim gibi.10 senede bir anca öyle kuvvetli hissettireni çıkar.

Soyle diyeyim, iliskinin hizli ya da yavas ilerlemesi tamamen karsilikli olarak ayni ritimde ilerlemenize gore degisir. Ben mesela 6 ayda evlendim ama esimden onceki butun iliskilerimde agirdan alan taraftim, hizli ilerleyen olursa kaciyordum. Sizin de bu kisilerle iliski ritimleriniz tutmamis, tutan biri karsiniza ciktiginda zaten her sey su gibi ilerleyecektir.

Onlar kaybetti o zaman. Çok da tınn Duygularınıza, turkunuza karşılık verebilecek ve hak edecek, sevip sevildiğiniz ilişkilere...

Karşılıklı deniyor ama kadin olarak biraz naz yapmamız gerektiğini düşünüyoruz biz de içgüdüsel olarak.bence de normali erkeğin bir adım önde çaba göstermesi.ne yapalım.doğamız bunu istiyor.

Enerjin yüksek olmasa tanışacaktı sanki seninle.lafa bak.

Allahım allahım. boşver ilk cümleyi.o kadar yazdım ona mı takildin.şurada çok can alıcı ve herkesin ortak sorunu olan bir dert yazmışsın.
Hayır takılmadım , siz yazınca fark ettim kendimi kanıtlama çabam olduğunu. Bu samimiyetsiz mi onu düşünüyorum. Bu kadar deneyip de elim boş olunca özgüven sorunu yaşıyorum. O yüzden kendimi kanıtlama ihtiyacım

Yapım böyle coşkulu. Içime atmayı sevmiyorum hicbir şeyi. Çok mutlu bir insanım normalde. Çok şükür bin şükür

Ben niye taktik yapmak zorundayım yaa. Seviyorum ve istiyorum demek neden kötü
Ya aslında taktik değil de.. kendimi koruma becerisi mi deniyordu buna, tanımadan karşı tarafa hayallerinzde yer vermeniz aslında sakıncalı bir durum bu beceriye göre. Duygularınızı belli etmeyin deyince taktik geliyor insanın aklına, elbette o da sağlıklı değil asla, insanlar da bu konuda bilinçli artık kısmen (ben taktik insanıyım bana da dediğiniz zor geliyor ama olması gerekene daha yakınsınız sanırım ). Ama işte öyle olmicam diye hayaller alemine dalmak da doğru değil. Anlatabildim mi bilmiyorum ama denge olmalı yani

Hayal kurmak beni rahatlatıyor. Sanki gerçeğe yakinlasmak gibi. Kendim gibi olacağım , elenen elensin. Evet çok acı çekiyorum şuan onlarca sevişme hayali kurup , rest çekmek zorunda kaldigim için ama geçecek hepsi. Gerçekten kendisi kaybetti. Ben tek geceliğe bile razıydım değer gördüğümü hissetseydim. O kadar hoşlandım ki anlatamam.

Bence herkes ilişkiden beklentisini önceden söylemeli valla zaman kaybı yaşanmasın bence ama çok kapsamlı anlatmadan ben ciddi ileriye dönük arıyorum deyip geçmeli insan bence o toplara giremiyorsa gitsin kendi yollarına başta üzülmek daha iyi inan kendi kafa yapında birine dönüştürmek [ki imkansız ] zor ve uzun süreç.

insan kendi kendine bile kendini ispat etmeye çalışıyor.normaldir.çok sıkıntılı işler geçekten.keşke diğer bütün konularda olduğu gibi bu konuda çabamıza bağlı olsaydı.bir takım şeyler için başkasına muhtaç olmak benim de zoruma gidiyor ama öyle yaratılmışız maalesef.diğer arkadaşlar gibi ben kendi kendime de mutluyum klişelerine katılamıyorum.insan ilişki istiyor işte.ne yaparsan yap.

En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim.
Ateş yakmak,meteor yağmurları izlemek..
Bence gerçek hayattan kopuk örnekler bunlar.
Bazen sadelik ve anlasilabilirlik daha cazip geliyor insanlara
Flortum : "Ateş yakalım,meteor yağmurları izleyelim" deseydi ; tuhafıma giderdi herhalde.
Karşınızdaki kişiler sizi anlamakta güçlük çekiyor bence.
Yahut profilinizi daha üst düzey buldukları için sizinle birliktelik konusunda endişe yaşıyorlar.
Bu bir tavır sonuç olarak,ne sizde ne de karşı tarafta hata yok gibi geldi bana.

Sen normal davranmissin, Karşına çıkan adamlar denyoz
Bazı insanların sevgiyi alma kapasitesi belli, fazla verince taşıyor. Kapasitesi yok çünkü, kendileri degersizler siz sevgi verince fazla geliyor bilinçaltında ben bu sevgiyi hak ediyor muyum diye sorguluyorlar. Birçok insan zaten sağlıklı bağlanma stillerine sahip değil, çoğu toksik ve ilişki yaşamayı bilmiyorlar.
Olmadığında hayır var, eminim karşına seni anlayabilecek ve karşılıklı aynı ilerledihiniz hesapsız kitapsız ilişki yaşayan birisi çıkacak. Kendinde hata görme, ben de senin gibiyim ve çok kişiyle görüştüm ama çoğu belli ediyor kendini başında

Artık ileriye dönük bir şey bile aramıyorum, sadece duygusal bağlanabileceğim birini istiyorum. Illa evlilik de değil amacım. Hatta geleceği hiç düşünmüyorum bile. Ama anlamıyorum yani nedir bu her şeyi havada bırakıp belirsizlik yaratma amaçları , kendilerini daha mi değerli hissediyorlar karşıdakini şüphede bırakınca, güçlü mu oluyorlar nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…