o zaman Allah size sabır versin. ama annenizin evine giderseniz hem ayıp olur hem de onların eline cok güzel koz vermiş olursunuz.![]()
Bilmiyorum.. Sasirdim kaldim..
Babasi istiyorki.. Esim ve ablalari hergün birbirine gelsinler gitsinler.. Herkesin isi var, gücü var, ailesi colugu cocugu.. Adam anlamiyor.. Istiyorki.. Onlar geldi diye hep onunla ilgilenilsin..
Arada bir kizlarina gidiyorlar oturmaya, yatmaya geri geliyorlar tabi ki.. Ben evde kaliyorum dogal olarak, kafami dinlemek icin, rahat rahat evimin icinde hareket etmem icin.. Onada laf ediyorlar..
Benim üzerimde onlarin kücücük bir hakki bile yok.. Dügünümüzü, en kücük ayrintisina kadar, altinlari bile, borc cekip kendimiz ödedik. Evimizi borc parayla kendimiz dösedik.. Tek yardim benim ailem tarafindan geldi ve her firsatta yine yardim ederler..
Ya ben onlardan birsey istemiyorum.. Cok sükür biz herseyimizi kendimiz yaptik ama onlarda benden fazlasini beklemesinler.. Evime aliyorum, misafir ediyorum, hizmetimi ediyorum, daha ne?? tesekkür edecekleri yerde, huzurumu kaciriyorlar, her firsatta..