sizin hiç özel hayatınız yok mu ?
Özel hayatiniz yokmu derken?? Sorunuzu pek anlamadim!?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin hiç özel hayatınız yok mu ?
4 büyüğüme yaptığım işler hizmetçilikse,hizmetçiliğimden gurur duyuyorum.![]()
Allah Allah cocuğu catidami yatiracakmissiniz cocuğunuz onlardan dahanı az kıymetliymis böyle insanları evinizde yatırdığımıza duaci olsunlar!!!
eleştirilerine kulak asmayacak dediğini yapacaksın
sözel olarak karşı karşıya geldiğinde saygılı saygılı cevabını vereceksin
kafaya takmak en kötüsü, boşverrr
kayınpederimle bir konuda karşılıklı görüş alışverişi yapıyorduk :)))))
dediki " ee sen anlaşmaya iyetli değilsin. böyle olmaz"
dedim : " eee baba susunca , neden konuşmuyorsun susuyorsun
sorunları konuşalım halledelim diyorsun
düşüncemi söyleyincede böyle oluyor
sizin konuşma anlayışınız bumu
napayım ben böyle düşünüyorum" dedim.
Valla gidecekleri günü iple cekiyorum.. Ne konusmak istiyorum nede anlasmak. Böyle insanlarla anlasilmiyor.. 5 dk önce dedigi 5 dk sonra dedigiyle uymayan insanlarla nasil anlasabilirsin ki?! Nasil islerine geliyorsa kendilerine öyle ceviriyorlar!!
takma canim kafaya yaslilar onlar, yasliliklarina ver sende... esin arkandaysa eger senin gerisi bos hic kulak asma derim söylediklerine....
yuvanizin huzuru bozulmasin, hee de gec karsilik verme onlar söylenip dursunlar, aradan zaman gectikce susarlar bisey demezler artik![]()
tatlim nerdesn son durumlar ne inanki merak ettim seni....
Teşekkür ederim :)..
Son durum.. K peder, dayanamadi.. Cumartesi gitti.. K valide önümüzdeki cumartesi gidecek.. Ve galiba o zamana kadar da bir kac kez kizlarinda kalmak istiyor, tabi kizlari isterse..
rica ederim canim.... :)
ohh iyi oldu canim senin icin kurtulmus oldun sonunda.... gitsin kalsin birazda kizlarinda, nasil kizlar onlar insan istemezmi annelerini yaninda, demek ki hayirli evlat deyillermis... ben annemin gelip yanimda kalmasi icin can atarim Allahim herkeze hayirli evlatlat nasip etsin insallah.... sey sorabilirmiyim kayinpeder dayanamadi dedin de?? noldu acikcasi ??
Önemli deyil canim asil sen kusura bakma mesajini yeni fark ettim....
bi kac gundur girmiyordum annemlerde kaldim...
anladigim kadariyla senin kaynana cok bencil hep kendini dusunuyo, bi baskasini dusunmuyo... bu yazdiklarin babanneme cok benziyo, oda cok bencil ve hep kizlarini dusunur ogullarini hic dusunmez... zavalli annecim neler cektti durduk yere laf söylerdi annecime annem surat azsa, oda surat asardi sanki annem ona laf söylemis gibi... babama karsi kendini hep acindirirdi, babamin yaninda anneme farkli davranir, babam olmadigi zaman bi farkli yani saati saatini tutmuyor cok dengesiz... iyiki bunalmis kaynanan![]()
iyi oldu canim rahatlamis oldun sende ,gittiler cok sukur artik keyfine bak takma onlari, inan onlari deyistiremezsin bu saatten sonra![]()
artik diledigin gibi yaparsin cocuk odasini rahatlikla, bu arada canim cocugun kac yasinda?
Topiğin nöbetçisi olarak ben cevap vereyim cnm,1.5 yaşındaymış.
![]()