Olamaz böyle birsey yaa

bu kapalı gelin isteyip te sanki dinimizde gelinin açıksa her türlü eziyeti edebilirsin gibi bir hüküm varmış gibi davranan k valide ve pederlerden nefret ediyorum.din sadece kapalılıktan ibaret çünkü.kul hakkı diye bir şey yok.hadi gelini insan saymıyorsunuz peki kul olduğunu da mı inkar ediyorsunuz.yoksa siz gelini önemsemiyorsunuz diye yaradanın da önemsemeyeceğini,yaptıklarınızın yanınıza kar kalacağını mı sanıyorsunuz.gerçi siz beni duymuyorsunuz biliyorum ama allah sizi görüyor.kendinize gelin.

4 büyüğüme yaptığım işler hizmetçilikse,hizmetçiliğimden gurur duyuyorum.:31:

4 büyüğüme yaptığım işler hizmetçilikse,hizmetçiliğimden gurur duyuyorum.:31:

:)) ne yaptigina bagli.. Bende elimden geleni yapiyorum, kahvaltidir, yemektir, caydir, kahvededir, bulasik, camasir, temizlik ama yinede begendiremiyorum kendimi.. Daha ne yapmam gerekiyor ki??

Allah Allah cocuğu catidami yatiracakmissiniz cocuğunuz onlardan dahanı az kıymetliymis böyle insanları evinizde yatırdığımıza duaci olsunlar!!!

Allah Allah cocuğu catidami yatiracakmissiniz cocuğunuz onlardan dahanı az kıymetliymis böyle insanları evinizde yatırdığımıza duaci olsunlar!!!

Bilmiyorum artik... Catida mi, bodrumda mi, yoksa küvvette mi?? :))
Torun diye diye basimin etini yediler.. Simdide niye cocuk odasi yapmisiz? Bu kadar oyuncaga ne gerek var?? Buna ne gerek var, suna ne gerek var?? Ne gerek haluk gibi oldular :))

eleştirilerine kulak asmayacak dediğini yapacaksın

sözel olarak karşı karşıya geldiğinde saygılı saygılı cevabını vereceksin

kafaya takmak en kötüsü, boşverrr

kayınpederimle bir konuda karşılıklı görüş alışverişi yapıyorduk :)))))

dediki " ee sen anlaşmaya iyetli değilsin. böyle olmaz"

dedim : " eee baba susunca , neden konuşmuyorsun susuyorsun

sorunları konuşalım halledelim diyorsun

düşüncemi söyleyincede böyle oluyor

sizin konuşma anlayışınız bumu

napayım ben böyle düşünüyorum" dedim.

eleştirilerine kulak asmayacak dediğini yapacaksın

sözel olarak karşı karşıya geldiğinde saygılı saygılı cevabını vereceksin

kafaya takmak en kötüsü, boşverrr

kayınpederimle bir konuda karşılıklı görüş alışverişi yapıyorduk :)))))

dediki " ee sen anlaşmaya iyetli değilsin. böyle olmaz"

dedim : " eee baba susunca , neden konuşmuyorsun susuyorsun

sorunları konuşalım halledelim diyorsun

düşüncemi söyleyincede böyle oluyor

sizin konuşma anlayışınız bumu

napayım ben böyle düşünüyorum" dedim.

Valla gidecekleri günü iple cekiyorum.. Ne konusmak istiyorum nede anlasmak. Böyle insanlarla anlasilmiyor.. 5 dk önce dedigi 5 dk sonra dedigiyle uymayan insanlarla nasil anlasabilirsin ki?! Nasil islerine geliyorsa kendilerine öyle ceviriyorlar!!

Valla gidecekleri günü iple cekiyorum.. Ne konusmak istiyorum nede anlasmak. Böyle insanlarla anlasilmiyor.. 5 dk önce dedigi 5 dk sonra dedigiyle uymayan insanlarla nasil anlasabilirsin ki?! Nasil islerine geliyorsa kendilerine öyle ceviriyorlar!!

boşver takma nasıl olsa gidecekler diye düşün rahatla
hizmetini yap Allah rızası için ama fazla konuşma susmak en büyük cezadır anlayana sen sustukça kudursunlar

bir laf vardır çok beğenirim:
söylediklerimden ben sorumluyum, anladıklarınızdan siz....:ssz:

takma canim kafaya yaslilar onlar, yasliliklarina ver sende... esin arkandaysa eger senin gerisi bos hic kulak asma derim söylediklerine....
yuvanizin huzuru bozulmasin, hee de gec karsilik verme onlar söylenip dursunlar, aradan zaman gectikce susarlar bisey demezler artik:34:

takma canim kafaya yaslilar onlar, yasliliklarina ver sende... esin arkandaysa eger senin gerisi bos hic kulak asma derim söylediklerine....
yuvanizin huzuru bozulmasin, hee de gec karsilik verme onlar söylenip dursunlar, aradan zaman gectikce susarlar bisey demezler artik:34:

4,5 yil oldu evleneli... Ne kadar zaman gecmesi gerekiyor?? Acaba beni timarhaneye gönderdikten sonra mi?? :)

benim babaannemlerde her yaz bize kalmaya gelirlerdi cok laf sokarlardi anneme zavalli annecim neler cektti bi bilsen anlatsam roman olur.... ama annem hep susttu bi gun olsun karsilik vermedi saygisindan... simdi anladilar annemin kiymetini, gectte olsa anladilar kaybeden onlar oldu....:34:

tatlim nerdesn son durumlar ne inanki merak ettim seni....

Teşekkür ederim :)..

Son durum.. K peder, dayanamadi.. Cumartesi gitti.. K valide önümüzdeki cumartesi gidecek.. Ve galiba o zamana kadar da bir kac kez kizlarinda kalmak istiyor, tabi kizlari isterse..

Teşekkür ederim :)..

Son durum.. K peder, dayanamadi.. Cumartesi gitti.. K valide önümüzdeki cumartesi gidecek.. Ve galiba o zamana kadar da bir kac kez kizlarinda kalmak istiyor, tabi kizlari isterse..

rica ederim canim.... :)

ohh iyi oldu canim senin icin kurtulmus oldun sonunda.... gitsin kalsin birazda kizlarinda, nasil kizlar onlar insan istemezmi annelerini yaninda, demek ki hayirli evlat deyillermis... ben annemin gelip yanimda kalmasi icin can atarim Allahim herkeze hayirli evlatlat nasip etsin insallah.... sey sorabilirmiyim kayinpeder dayanamadi dedin de?? noldu acikcasi ??

rica ederim canim.... :)

ohh iyi oldu canim senin icin kurtulmus oldun sonunda.... gitsin kalsin birazda kizlarinda, nasil kizlar onlar insan istemezmi annelerini yaninda, demek ki hayirli evlat deyillermis... ben annemin gelip yanimda kalmasi icin can atarim Allahim herkeze hayirli evlatlat nasip etsin insallah.... sey sorabilirmiyim kayinpeder dayanamadi dedin de?? noldu acikcasi ??

Kusura bakma.. Cevap biraz gec yaziyorum..

Kp biraz sorunlu.. Herkes onun dizinin dibinde oturacak, sabahtan aksama kadar.. Kimse onun sözünden cikmayacak.. Düsünmüyorki, herkesin isi gücü, colugu cocugu var.. Yok herkes onu avutsun.. Dogal olarak olmuyor tabi o'da surat asiyor, laf carpiyor.. İnsanin huzurunu bozuyor (en cokta benim)...
Sonra.. bizim misafir odamiz vardi, cocugumz olmadan önce.. Tabi cocugumuzun olacagini ögrenince cocuk odasi yaptik orayi.. Öyle bir trip yapti ki, sinir olmamak elde degil.. Yok niye cocuk odasi yapmissiz.. Niye düsünmemisiz onlar gelince nerde yatar diye... Niye karina karsi agirligini koymadin, hayir böyle kalacak bu oda, demedin diyor esime.. Falan filan.. Bende artik surat asmaya basladim.. Gerekmedigi zaman konusmadim.. Esim zaten sabah 10 dan aksam 11 e kadar iste.. Bütün triplerini ben cekiyorum.. Durduk yerde bagiriyor, küfür ediyor..
Bunaldim ben dedi ve gitti.. Kv bugün gitti, ben yarin gidecek biliyordum.. Ve sadece 2 gece kaldi kizlarinda...

İste böyle canim benim :)

Önemli deyil canim asil sen kusura bakma mesajini yeni fark ettim....
bi kac gundur girmiyordum annemlerde kaldim... ;)

anladigim kadariyla senin kaynana cok bencil hep kendini dusunuyo, bi baskasini dusunmuyo... bu yazdiklarin babanneme cok benziyo, oda cok bencil ve hep kizlarini dusunur ogullarini hic dusunmez... zavalli annecim neler cektti durduk yere laf söylerdi annecime annem surat azsa, oda surat asardi sanki annem ona laf söylemis gibi... babama karsi kendini hep acindirirdi, babamin yaninda anneme farkli davranir, babam olmadigi zaman bi farkli yani saati saatini tutmuyor cok dengesiz... iyiki bunalmis kaynanan :9:
iyi oldu canim rahatlamis oldun sende ,gittiler cok sukur artik keyfine bak takma onlari, inan onlari deyistiremezsin bu saatten sonra;)
artik diledigin gibi yaparsin cocuk odasini rahatlikla, bu arada canim cocugun kac yasinda?

Önemli deyil canim asil sen kusura bakma mesajini yeni fark ettim....
bi kac gundur girmiyordum annemlerde kaldim... ;)

anladigim kadariyla senin kaynana cok bencil hep kendini dusunuyo, bi baskasini dusunmuyo... bu yazdiklarin babanneme cok benziyo, oda cok bencil ve hep kizlarini dusunur ogullarini hic dusunmez... zavalli annecim neler cektti durduk yere laf söylerdi annecime annem surat azsa, oda surat asardi sanki annem ona laf söylemis gibi... babama karsi kendini hep acindirirdi, babamin yaninda anneme farkli davranir, babam olmadigi zaman bi farkli yani saati saatini tutmuyor cok dengesiz... iyiki bunalmis kaynanan :9:
iyi oldu canim rahatlamis oldun sende ,gittiler cok sukur artik keyfine bak takma onlari, inan onlari deyistiremezsin bu saatten sonra;)
artik diledigin gibi yaparsin cocuk odasini rahatlikla, bu arada canim cocugun kac yasinda?

Topiğin nöbetçisi olarak ben cevap vereyim cnm, :29: 1.5 yaşındaymış. :nazar:

Back
X