Olanlar kaderim mi yoksa her şey bir tesadüften ibaret mi?

hygieia208

biraz zaman biraz sabır..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
210
0
46
Ankara
Öncelikle herkese merhabalar siteyi uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum ama bugün bende üye olup aranıza katıldım. Benim uzun süredir kafama takılan bir olay var ve sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim. Çok fazla uzatmadan kısaca anlatmak istiyorum. Annem geçen yıl bir akrabamıza ziyarete gitti oraya da akrabamızın komşusu geliyor ve bu kadın fal bakıyormuş. Annemin kuzeni de ben ne zaman baktırdıysam çıktı sende baktır diyor ve annem her ne kadar inanmasa da baktırıyor. Annem kadını hayatında ilk defa görmüş ve hakkımızda hiç bir bilgiye de sahip değil. Fal'da bir çok şeyi söylemiş benim tek çocuk olduğumu, okuduğum bölümün toprak ile ilgili olduğunu (arkeoloji okuyorum), bir yerden miras geleceğini hatta ve hatta kuzenimle ilgili de bir çok şey söylemiş. Çok uzattım farkındayım ama konuyu asıl açmamda ki amaç kadın anneme "Kızın okuduğu yerde 2. senesinde asker ya da polis olan birisiyle tanışacak ama asıl ilginç yanı tanışacağı çocuk kızının okuduğu yerde görev yapacak ve sizin memleketliniz olacak, kızının ilk ve son konuştuğu bu çocuk olacak, kızın son sınıftayken nişan olacak ve sonra da çok güzel bir evlilikleri olacak" v.s daha bir sürü şeyler demiş. Ben fala falan inanmam ama ben üniversiteyi geçen sene kazandım ve bu sene 2.senem, 1 Şubat'ta da bana Facebook'ta bir mesaj geldi bir süre konuştuk ve arkadaş olduk. Çocuk teğmen, bizim memleketli ve benim okuduğum yerde görev yapıyor. Açıkçası çocuktan çok etkilendim, gerçekten beni tamamlayabilecek biri olduğunu düşünüyorum. Ben anneme bundan bahsettiğimde tesadüfen annemin çocuğun ailesini tanıdığını öğrendim. Kızlar her ne kadar fala falan inanmasam da etkisinde kaldım ve günlerce kafamı kurcalıyor sizce bu çocuk gerçekten benim kaderim mi yoksa her şey bir tesadüften ibaret mi?

Rüyayla ya da falla amel olmaz. Bana bakılan fallarda hayatımın erkeğiyle tanışmak üzereydim, evlenecektim. Her falcı aynı şeyi söylüyordu. Sonunda biriyle tanıştım ama hiç de hayatımın erkeği değildi. Yürümedi zaten. Kaderim diye bakma çocuğa, bırak olacağına varsın. Evlenirseniz bu fal hoş bir hatıra olur.

Kesinlikle haklısın zaten şuan ortada çok ciddi bir şey yok ama yine de insan düşünmeden edemiyor işte :)

İlginçmiş hakikaten bende şaşırdım ama fala inanma sakın, ona göre hayatını yönlendirme. Nasipse zaten olur bir şekilde..

canim etkisinde kalmak iyi birsey degil olacak olan olur zaten hic kendine stres etme sadece şunu çok merak ettim annen kime fal baktirdi yani bu kadinla iletişime gecme imkanimiz varmi bende bi baktirsam :)

canim etkisinde kalmak iyi birsey degil olacak olan olur zaten hic kendine stres etme sadece şunu çok merak ettim annen kime fal baktirdi yani bu kadinla iletişime gecme imkanimiz varmi bende bi baktirsam :)

yok canım annem kuzenine gittiğinde baktırmıştı yani kadın bizim yaşadığımız yerde değil bende tanımıyorum.

bu tür bir şeyi ben de yaşadım, lise sondaydım daha. bir tanıdığımız fal baktı.

üniyi kazanacaksın, 3. senende bırakacaksın çünkü evleneceksin. evlenip içinde i olan bir şehre gideceksin dedi. tabii tabii dedim ben de. aynen dediği gibi de oldu.

ben çok inanan biri değilim ama etkisinde kalmamak elde değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…