- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
-
Evet kendimiz alacağızBirikmiş paranızla alacaksanız gidin kendiniz alın. O zaman mecbur uymak zorunda kalır.
Hayır öncesinde bu tarz olaylar yaşadık, kendi bildiğimizi yapardık. Şimdi kendisi kararından cayınca hiç bir şey yapamıyorumHep boyle onlarin agzina bakmiyor muydu?
Iste gidin siz alin birikmiş ile. Söyleyecek sözü kalmaz. Biraz kızar ve sonra susarEvet kendimiz alacağız
İnanın bende böyle yapacağımızı sanmıştım. Eşim ailesinin kararlarına önem vermeseydiIste gidin siz alin birikmiş ile. Söyleyecek sözü kalmaz. Biraz kızar ve sonra susar
Artık tahammülüm kalmadı herşeye karışmalarına. Böyle yapacaklarına evlendirmeselermişHayır oğlundan ayrilamiyosa göğsünden ayirmasaymis beraber uyuyup uyansalarmis niye vermişler sana
Gerçekten sinir bpzucu.Artık tahammülüm kalmadı herşeye karışmalarına. Böyle yapacaklarına evlendirmeselermiş
Iste siz yapın eminseniz karardan. Gidin parayı çekin ve arsayı alın.İnanın bende böyle yapacağımızı sanmıştım. Eşim ailesinin kararlarına önem vermeseydi
Evet benim aileme de danıştık. Onlar sevindiler,desteklediler. Kv şuan keşke bu yorumları görebilseEsiniz sizin ailenize de danisir mi? O danistiginiz kv.cok biliyorsa evinizi o alsin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?