Olanlara üzülmek yerine sinir bozukluğundan gülüyorum

Yarim saat uzak miymiş.

Bir konu daha okudum az once onlar da biyere giderken kaynanaya haber veriyorlarmiş. Vermezlerse kiyamet koparmiş.
Siz de yarim saat öteye gidemiyorsunuz.
Baskalarina sorun, internet elinizin altinda arastirin. Nebileyim.

Evlenene kadar aile evinde durmaktan büyüdüğünüzün farkinda mi olmuyorsunuz anlamiyorum ben. Ben de aile evindeydim gerci ama böyle huylarim yoktur, istisnalar olsa da aile evinden evlenince cikanlarda daha cok oluyor boyle şeyler.

Son düzenleme:
Böyle ailelerden uzak durmak gerek..

Böyleleri çocuğunun mutluluğunu, refahını istemez..

Bencilce o evladı sömürmek isterler..

Eşinizle konuşun ve böyle davranmalarına müsade etmeyin. Eşiniz aklını başına toplasın çekirdek ailesi için çaba harcasın.

Yarın maddi, manevi zor durumda kalsanız o aileyi etrafınızda göremezsiniz.

Ne kadar terbiyesizler yaf.Siz kendi anneniz babanızla da aynı mahallese mi yaşıyorsunuz? Tahminimce hayır!!! Sizin anne babanız da sizi silsin o zaman aynı mahallede oturmuyorsınuz die.Siz napsanız boş bence,kocanız adam olsa bunu kendi düşünür.Siz yine konuşun bakalım,biraz empati yapsın. Siz ve aileniz aynı mahallede oturrmuyorken sorun değil de onlar oturmayınca nie sorun oluomuş,azıcık düşünsün. Göbek bağını ailesiyle koparamayanlar da bir zahmet evlenmesin

Bİzden mi kaçıyorsunuz cevabından belli nasıl insanlar oldukları. Hemen kaçın valla. Ne kadar mesafe o kadar huzur. Bak ben 5 dk lık mesafedeydim hem kayınvalide hem görümceyle. Sımdı 25-30 dk lık yerden ev aldık. Gerçekten kaybettiğim huzurumu bulmuş gibiyim. O kadar iyi oldu. Kaç hemen kaç kaç. Eşini ikna et ev huzuruyla ilgili. Onlardan uzaklaşmamız onları gormemıze engel değil sürekli biz gideriz onlar gelir falan de. Benim 1 sene olcak geçen gün kayınvalidem bana dediki oğlum senden yüz bulmasa bu kadar uzağa gidemezdi. Uzak dediği de 25 dakka ha. Biz burda çok rahat ettik dedim kapak oldu

Ne evimizi alırken ne satarken eş ailesine danışmadık. Evi aldıktan sonra arayıp haber verdik. Evimizi yine sattıktan bi kaç hafta sonra fln öğrendiler. Niye danışıyorsunuz ki.
Ayrıca madem eşiniz cayma noktasına geldi, sinir krizi değilde ağlama krizine girin eli ayağına dolaşsın.

Bence ailenin izin vermemesi değilde arsa alma işinin ayrıntıları artıları ve zorlukları hakkında konuşun.İlgisini o yöne kaydırın..O ailesinin izin vermemesinden bahsederse de ciddiye almadan onlar bu işin karının farkında değiller ,evi olan insanlar kiracılığın zorluğunun farkın da olamıyorlar..Biz alalım da onlar zamanla kabullenirler bu sorun değil vs deyip ilgisini ve düşünmesi gerekenin çocuklarının geleceği olduğunu hissettirin..Yani ilgisini o yönden uzaklaştırın derim ben..Yani ters psikoloji yapın bence..Asıl önemli olanın yapacağınız evin maliyet, ayrıntı vs onları konuşun..Ailen böyle niye yapıyor, bizim iyiligimizi istemiyorlar fln fln diye ikna amaçlı konuşunca o da kendi ailesi orası diye hissedebiliyor...Sizde durum nedir bilmiyorum ama insana senin annen senin baban senin ailen diye başlayan cümleler kurulduğunda kendini ailesine daha yakın eşini ise başka biri gibi hissettiriyor..Duruşunuz ve tavrınız çok önemli akkıllıca fikirler sunup evinizin dışında ki yorumları fazla ciddiye almadığınızı hissettirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…