Olanlara üzülmek yerine sinir bozukluğundan gülüyorum

Teşekkür ediyorum, dediklerinizi uygulayacağım.

Ne güzel....Darısı başımıza inşaAllah

yemın ederım aynı dertten muzdarıbım daha evlenelı 4 ay oldu aldıgımız ev temelden gırdık uzakta ve suan orayı satıtırıp bızı kendı yakınlarna oturtma cabasındalar ama bende yoruldum esıme dedım kendı oturacam eve kımsenın karısmaması gerektıgını bakalm neler beklıyor yakın oturuyoruz kıradayız bızde

Eşinize net tepki koysanız ne der? Mesela kiminin kocası, karısının net tepkisini önemser vazgeçer. Kimininki öküz gibi boş bos bakar ve kendi bildiğini yapar. Sizinki hangisi?
Geceden beri eşimle konuşuyorum ikna etmek için çenem yoruldu artık. Şuan biraz ikna oldu gibi. Doğru söylüyorsun falan dedi. Ama ailesi gene yaygara yapacak eminim. Tekrar karar değiştirmesinden korkuyorum

Geceden beri eşimle konuşuyorum ikna etmek için çenem yoruldu artık. Şuan biraz ikna oldu gibi. Doğru söylüyorsun falan dedi. Ama ailesi gene yaygara yapacak eminim. Tekrar karar değiştirmesinden korkuyorum
Ben buna kızıyorum, niye ikna etmeye çalışan biziz? Bu eşlerin ortak kararı. Sanki koca kişisi hükümdar da biz onu ikna edeceğiz. Ahlaklı olsunlar da karı kocanin işine ana babasini karistirmasinlar

Şunu söylemeden edemeyeceğim, siz büyük deyip danışmasanız bile eminim eşiniz size sormadan ailesine danışırdı ve sonuç yine aynı olurdu.
Onlar tehdit ediyorsa sizde eşinizi tehdit edin ne diyelim?
Ama son pişmanlık fayda etmez. İnsanın karşısına bu tür fırsatlar her zaman çıkmaz.
sonuna kadar savaşmanızı tavsiye ederim.

Katılıyorum..
Tehdit edercesine, bu işten cayarsa sonumuzun iyiye gitmeyeceğini söyledim.
Teşekkür ederim yorum için

Yatırımın akıllıca olduğunu dilerlerse onların da yakın bir konumdan böyle bir yatırım yapabileceklerini (umarım yapmazlar çok yakınınızdan) derdinizin bu olmadığını belirtebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…