• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaya bak

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar eşimin akrabaları whatsaap da bi grup kurmuşlar bana da davet yolladılar, neyse bende kabul ettim. Eşim burdan bana bir iki msj attı canım aşkım diye yazıştık, eşimin akrabalarının bu durum hoşuna gitmemiş canım, aşkımda ne varsa, eşimin annesini babasını aramışlar yazışmalarına dikkat etsinler diye, Şaş Şaş şaştım kaldım, babasıda eşimi aramış oğlum dikkat edin diye, eşimde baba bu bu laflar oldu dikkat edilecek nesi var diye, hayretlerdeyim ya

Bu kadar büyütülecek ne var siz karı kocasınız

görende elin adamıyla aşkımlı konuştunuz sanacak

en iyisi o gruptan çıkın.

İyi akşamlar arkadaşlar eşimin akrabaları whatsaap da bi grup kurmuşlar bana da davet yolladılar, neyse bende kabul ettim. Eşim burdan bana bir iki msj attı canım aşkım diye yazıştık, eşimin akrabalarının bu durum hoşuna gitmemiş canım, aşkımda ne varsa, eşimin annesini babasını aramışlar yazışmalarına dikkat etsinler diye, Şaş Şaş şaştım kaldım, babasıda eşimi aramış oğlum dikkat edin diye, eşimde baba bu bu laflar oldu dikkat edilecek nesi var diye, hayretlerdeyim ya
Whatsappta grup açıp, sohbet eden insanların böyle bir yobazlık yapması, çekememezlikten başka bir şey değil.

esine de diyecektin sizli bizli mi konusacaktin:)

Allah Allah ya kime neyse :KK57: inadina aile toplantilarinda da boyle canimlar cicimler havada ucurun da iyice catlasinlar :KK45:

Tamam onlara ne ama siz de eşinizle konuşuyorsanıZ kendiniz özel sayfanız vardır ordan konuşun. Ben şahsen bizle konuşulmuyorsa derim ki niye grup sayfasında konuşuyorlar. Fesatlık da değil bu merak sadece

Esinizle neden aranizda konusmayip akraba grubunda birbirina askim canimlar yaziyonuz bi kari koca bi siz misiniz ? Sahsen bende rahatsiz olurdum grupta ben kimsenin showunu izlemeye gerek duymam eger kimine diyosaniz gidin ikiniz ayri sayfadan konusun millet sizin birbirinize askim canimlarinizi okumak zorunda mi biz yalnizken esimle oynasmalar aşk sozleri havada ucar ama gormemiş gibi milletin yanindada askimli cicimli vicik davranmayiz herkes evli oldugumuzu biliyor gozune mi sokalim milletin yaninda yapmayinca biseyimiz eksilmiyor hatta babanem siz niye askim demiyosunuz demez mi :D oda ayri şoktu

Grubun yaş ortalaması yüksek gibi geldi o yuzden olabilir bizde de oyle bi grup var bizim sulalemiz diye konuşmalar hep ayni yemek tarifleri ve cocuklarin resimleri :KK12:

Sen ne döşedin onlara allah aşkına .yazda içimin yağları erisin .sinir oldum.

Sizi cekemiyorlarsa aşk dolu kelimeleriniz batmistir bir yerlerine. Boş verin ve hem o konuşmalarda hem de gerçek hayatta birbirinize daha fazla aşkım birtanem diye seslenin. İki insanin birbirine ask dolu kelimelerle hitap etmesi kadar harika birşey var mi, asla kendinizden odun vermeyin mutlulugunuz daim olsun :)

Cekemiyolar demis bazilarida ya grupta yazi yazilinca herkese bildirim gidiyor cart cart acip millet onlarin askim canim muhabbetlerini mi okuyacak sanki ayri konusacak yer yok gibi millette gorsun diye ordan yaziyorlar sonra millet kiskanc oluyor yapmayin ya

Bence eşler normal bir konuşmanın sonunda aşkım diye hitap etmişler birbirlerine. Ne var bunda. Grup konuşmasında fantazi yapmamışlar herhalde.
Milletimiz de bir tuhaf tacize,tecavüze gıkları çıkmaz bir aşkım lafına mı takılmışlar. :KK43:

Back
X