• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaya bak

Cekemiyolar demis bazilarida ya grupta yazi yazilinca herkese bildirim gidiyor cart cart acip millet onlarin askim canim muhabbetlerini mi okuyacak sanki ayri konusacak yer yok gibi millette gorsun diye ordan yaziyorlar sonra millet kiskanc oluyor yapmayin ya
benim anladığım aşkım demelerine karışmışlar yani özel olarak grubun ortasında karı koca konuşmamışlar grup ortamında aşkım demeleri tuhaflarına gitmiş , öyle ise aşkım diyemezmi kocasına ya Ali rıza bey mi diyecek ne diycek : )

benim anladığım aşkım demelerine karışmışlar yani özel olarak grubun ortasında karı koca konuşmamışlar grup ortamında aşkım demeleri tuhaflarına gitmiş , öyle ise aşkım diyemezmi kocasına ya Ali rıza bey mi diyecek ne diycek : )
Bey demesine gerek yok bende kocama ailemin yaninda x bey demiyorum abartmayalim ama herkes boyle seylerden hoslanmayabilir biz esimle konusurken o laflar hosuma gidiyor hosumuza gidiyor ama baskasi yanimda viciklik yaparsa hoş bulmam ikide bir askim canim bitanem filan kiskancligimdan degil bizimde iletisisimiz bu sekilde ama ben rahatsiz oldugum icin kendimde insanlarin icinde dikkat ediyorum biz askimli canimli konusmuyoruz pek aile akraba yaninda biyerimiz eksilmiyor sevgimiz eksilmiyor :) tutup annemin babamin halamin vs iste konusunca kiskancaklarinida hic sanmiyorum ama ben hoslanmiyorum herkeste hoslanmak zorunda degil kari koca diye

Sonra erkekler sevgisini belli etmiyor diyenler çıkıyor tabi ki belli etmez her yerde bir kısıtlama:KK14:

Bey demesine gerek yok bende kocama ailemin yaninda x bey demiyorum abartmayalim ama herkes boyle seylerden hoslanmayabilir biz esimle konusurken o laflar hosuma gidiyor hosumuza gidiyor ama baskasi yanimda viciklik yaparsa hoş bulmam ikide bir askim canim bitanem filan kiskancligimdan degil bizimde iletisisimiz bu sekilde ama ben rahatsiz oldugum icin kendimde insanlarin icinde dikkat ediyorum biz askimli canimli konusmuyoruz pek aile akraba yaninda biyerimiz eksilmiyor sevgimiz eksilmiyor :)
Herkes öyle olmuyor işte benim face de bir çift var görmelisin , kendi aralarında yazdıkları aşklı mesşkli notları a kocacım süpriz yapmış diye paylaşıyor , kocası sanki karısı yanında değil yüzüne söleyemiyorda face de paylaşımın altına seni seviyorum karıcım yazıyor karısıda ona yazıyor kendileri yazıp kendileri beğeniyorlar : ) öyle tuhaf bir çift ne yaptıklarını biliyorum bi tek yatak odalarını çekip atmıyorlar bi o eksik : )

Herkes öyle olmuyor işte benim face de bir çift var görmelisin , kendi aralarında yazdıkları aşklı mesşkli notları a kocacım süpriz yapmış diye paylaşıyor , kocası sanki karısı yanında değil yüzüne söleyemiyorda face de paylaşımın altına seni seviyorum karıcım yazıyor karısıda ona yazıyor kendileri yazıp kendileri beğeniyorlar : ) öyle tuhaf bir çift ne yaptıklarını biliyorum bi tek yatak odalarını çekip atmıyorlar bi o eksik : )

Bence hoş degil face kullanmiyorum ama surekli gozumun onune gelse oyle seyler uyuz olurdum burdada safiir var albumlerine cok cikisan olmus oda herseyi yaymis ama onunki bi album gozunun onune zorla sokmuyor girip bakarsan gorursun girmessen gormessin ben girip baktim hosumada gitti ama onume zorla sunuluyorsa gozume sokuluyorsa bisekilde o hoş degil buda kiskanclik degil :)))

ayyy çokkk saçmaaaaaa :)

offf iyi yapmışsın lafı döşeyip gruptan çıkmakla

ya milletin zihni mi bozuk aşkım diyince akıllarına hemen cinsellık mı gelmiş

te Allahım

Milletle yazışırken eşimde bende yazışıyodum orda ki hitap aşkım canımdı, ne var bunda

Bence hoş degil face kullanmiyorum ama surekli gozumun onune gelse oyle seyler uyuz olurdum burdada safiir var albumlerine cok cikisan olmus oda herseyi yaymis ama onunki bi album gozunun onune zorla sokmuyor girip bakarsan gorursun girmessen gormessin ben girip baktim hosumada gitti ama onume zorla sunuluyorsa gozume sokuluyorsa bisekilde o hoş degil buda kiskanclik degil :)))
aynen öyle bende akrabam malesef bi hata ettim arkadaşlık isteğini kabul ettim ama silemediğim için gönderileri engelledim bazen arada bakıyorum hala aynı paylaşımlar devammı diye hala aynılar : ) mutluysa seviyosan özelinde sev yahu bu kadar göz önünde ne gerek var nazardan damı korkmuyorlar? bi arkadaş burda tez savunmuşta böyle davrananlar aslında içlerinde mutsuz olan kişilerdir diye , bende öyle düşünüyorum. gerçekten mutlu olan bi insan böyle davranmaz.

aynen öyle bende akrabam malesef bi hata ettim arkadaşlık isteğini kabul ettim ama silemediğim için gönderileri engelledim bazen arada bakıyorum hala aynı paylaşımlar devammı diye hala aynılar : ) mutluysa seviyosan özelinde sev yahu bu kadar göz önünde ne gerek var nazardan damı korkmuyorlar? bi arkadaş burda tez savunmuşta böyle davrananlar aslında içlerinde mutsuz olan kişilerdir diye , bende öyle düşünüyorum. gerçekten mutlu olan bi insan böyle davranmaz.
allaha şükür genel anlamıyla mutluyum, sizin tez de bana uymadı

ahhh bu geri kafalilik sanki bekar kizlarini chatte yakaladilar bide sikayet etmisler hahaha tövbe tövbe

Tezi ben söylememiştim zaten bi ara böyle bir konu paylaşılmıştı bu arada siz üstünüze alınmışsınız ama ben aşkım deme olayında size hak veriyorum benim anlattığım çift daha bu olayın zirvesindelerdi her dakikalarını anlatıyorlardı onlardan bahsediyordum araya girdi pardon : )

Bu durumdakilere sonradan gormus diyoruz bu tez cuk oturuyor :)) bizde mutluyuz mutlu oldugumuzu bilirler ama hisim akraba icinde oyle konusmalara gerek duymuyoruz hoslanan olur hoslanmayan olur ozelimizde istedigimizi yapariz kimsenin bizim ask gosterimizi izlemesine sozlerimizi duymasina gerek yok zorunda degiller diye kiskanclar demiyorum ben mesela

Toplum içinde aşkımdan canımdan rahatsız olmayı anlarım da koskoca insanları konuşmalarına dikkat etsinler diye gidip anne babalarına şikayet etmek daha absürt geldi bana. Eğer düşünüldüğü gibi "sizin aşkımlarınızı okumak zorunda mıyız" gibi bir durum olsaydı direkt şahısları uyarırlardı diye düşünüyorum. Bence burada daha "ahlaki" bir hassasiyet söz konusu ki o da ayrı saçma zaten.

Back
X