Olayi normallestiren eşim

SÖZÜM BURADA GİTTİ GİDECEK YAZAN HERKESE. SİZLER DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARKEN OLABİLECEKLERE İHTİMAL VERİYOR MUSUNUZ? SİZ ŞAHİT OLMADIĞINIZ BİR OLAYA VE TANIMADIĞINIZ DİNLEMEDİĞİNİZ BİR İNSAN HAKKINDA NASIL BÖYLE BİR YARGIYA VARIYORSUNUZ? MAHKEMEDE HAKİM YAPMAZ SİZİN BU YAPTIĞINIZI. EĞER BİR İNSANIN GÜNAHINI ALDIYSANIZ O GÜNAH SİZİN. KONU SAHİBİNDEN DE SES ÇIKMIYOR KİMBİLİR NE KADAR MORALİ BOZULDU. EĞER BU YORUMLARINIZ YÜZÜNDEN BİR YUVA YIKILIRSA ONUN DA GÜNAHI SİZİN!
Punto büyüklüğü kesmediyse bir de billboard kiralayıp oraya yazın. :confused:

Mutlu son dedikleri ne ya, adam masaja gidiyor, masaj yaptırıyor sonra yapan kadınla ilişkiye mi giriyor 😳 kocan resmen yuvamız düzenimiz bozulsun, bana olan güvenin yerle bir olsun adlı bi çalışma yapmış. Bu adam manyak mı deli mi? Arkadaşına da yazık kadın öğrense nasıl üzülür tahmin edemiyorum ya.

Biz de eşimle her şeyi konuşuruz. Ama ben böyle bi şey olsa eşime adamla görüşme demem. O adamın sorunu.bizi ilgilendirmez.eşim yaparsa sonuçlarına katlanır.fikrimi söylerim olayla ilgili o kadar

Selâmlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımıza oturmaya gittik.oturmadan kalktık eve dönerken eşim gittiğimiz arkadaşının eşi annesindeyken masaja gittiğini söyledi. O kadar şaşırdım, eşi olan arkadaşıma da ayni zamanda o kadar üzüldüm ki. Masaj da sonu mutlu sonla bitenlerden... eşim o an gayet normal biseymiş gibi anlatti fikrini dahi soylemedi. Sabah oldu kahvaltıda dedim ki ben baya sinirlendim bu mevzuya onunla görüşmesen iyi olur saçma sapan mevzular konuşuyosunuz hoşuma gitmedi .O adamı da evime sokup aynı ortamda oturamam hic bisey olmamış gibi dedim. Ses vermedi.cevap versene dedim.baska konu açtı. Dedim sana bisey diyorum niye beni ciddiye almiyosun.
Dedi ki ; iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi. Şoka girdim kalktim sofradan yatak odasına gidip hüngür hüngür ağladım.aksam oldu ne bi özür ne bi kusura bakma ben öyle demek istedim hiç birşey yok.simdi de memleketten annemler gelicek eşim iste.suratim asık olmasın diye baya uğraşıcam sanırım.hazmedemiyorum
Bu işin patlaması büyük.olur boşanmaya bile.varabilir .offff........
Öncelikle sakın ol. Evet büyük öküzlük yapmış ama nihayetinde aldatan o değil. Bence biraz sana inat yapmış gibi.

Konu sahibi bir dedikodu yaptırmamışsınız adama ağız tadıyla. İletişimi zayıf anneler gibi o kötü çocukla arkadaşlık etmeni istemiyorum seni de yoldan çıkarır çekmişsiniz hemen. Böyle bir muamele karşısında ben olsam ben de sinirlenirim çünkü karşımdaki bana arkadaşı camdan atlasa atlayacak zayıf iradeli bir gerizekalı muamelesi yapıyormuş gibi gelir.

Bunun yerine ilk başta gülerek ' Bak sen şu x'e. Aşkım mutlu son nasıl oluyor ki? Sen hiç gittin mi? Mesela normal masaj salonu mu mutlu sonlu salon mu nasıl ayırt ediliyor?' tarzı sorularla ağzından laf alabilirdiniz. Eğer itiraf ederse ona göre kavganızı çıkarırdınız.

Etmezse 'Yazık kızcağıza çıtlatsam mı hafiften ama yok sonuçları ağır olur. Ben seninle ilgili böyle birşey öğrensem anında açardım boşanma davasını' deseniz, gerekli uyarıyı yapmış olurdunuz.

Böyle size anlatılan herşeyi kişiselleştirip görüşmeyi yasaklamak, bütün gün oturup ağlamak gibi dramatik tepkiler verirseniz iletişiminiz çok zayıflar. Dramanızla uğraşmak istemediği için size anlatmaz insanlar çevrelerinde dönen olayları ya da akıllarından geçeni.

SÖZÜM BURADA GİTTİ GİDECEK YAZAN HERKESE. SİZLER DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARKEN OLABİLECEKLERE İHTİMAL VERİYOR MUSUNUZ? SİZ ŞAHİT OLMADIĞINIZ BİR OLAYA VE TANIMADIĞINIZ DİNLEMEDİĞİNİZ BİR İNSAN HAKKINDA NASIL BÖYLE BİR YARGIYA VARIYORSUNUZ? MAHKEMEDE HAKİM YAPMAZ SİZİN BU YAPTIĞINIZI. EĞER BİR İNSANIN GÜNAHINI ALDIYSANIZ O GÜNAH SİZİN. KONU SAHİBİNDEN DE SES ÇIKMIYOR KİMBİLİR NE KADAR MORALİ BOZULDU. EĞER BU YORUMLARINIZ YÜZÜNDEN BİR YUVA YIKILIRSA ONUN DA GÜNAHI SİZİN!
Accık daha büyük yaz hemsire,görmeyenler olabilir
Mal degiliz okuyunca anliyoruz kocaman harflere gerek yok

Accık daha büyük yaz hemsire,görmeyenler olabilir
Mal degiliz okuyunca anliyoruz kocaman harflere gerek yok
Büyük harflerle yazınca zaten bağırmak gibi oluyor, karşı taraf söylediğinde haklı olsa dahi o büyük harfler itici yaptığı için okumak dahi istemiyorum.

Back
X