Selâmlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımıza oturmaya gittik.oturmadan kalktık eve dönerken eşim gittiğimiz arkadaşının eşi annesindeyken masaja gittiğini söyledi. O kadar şaşırdım, eşi olan arkadaşıma da ayni zamanda o kadar üzüldüm ki. Masaj da sonu mutlu sonla bitenlerden... eşim o an gayet normal biseymiş gibi anlatti fikrini dahi soylemedi. Sabah oldu kahvaltıda dedim ki ben baya sinirlendim bu mevzuya onunla görüşmesen iyi olur saçma sapan mevzular konuşuyosunuz hoşuma gitmedi .O adamı da evime sokup aynı ortamda oturamam hic bisey olmamış gibi dedim. Ses vermedi.cevap versene dedim.baska konu açtı. Dedim sana bisey diyorum niye beni ciddiye almiyosun.
Dedi ki ; iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi. Şoka girdim kalktim sofradan yatak odasına gidip hüngür hüngür ağladım.aksam oldu ne bi özür ne bi kusura bakma ben öyle demek istedim hiç birşey yok.simdi de memleketten annemler gelicek eşim iste.suratim asık olmasın diye baya uğraşıcam sanırım.hazmedemiyorum
Bu işin patlaması büyük.olur boşanmaya bile.varabilir .offff........