Olayi normallestiren eşim

Eşinizin bu durumu tasvip ediyormuş gibi anlatması çok çirkin gerçekten. Nabız yoklamış gibi geldi bana.

Eşinizin bu durumu tasvip ediyormuş gibi anlatması çok çirkin gerçekten. Nabız yoklamış gibi geldi bana.

Bana adam yadırgamış o yüzden söylemiş gibi geldi. Onayladığı bir şey olsa eşinden saklardı ya. Tabi bilemiyorum belki o kadar akıllı bir adam değildir :olamaz:

Yahu böyle iş mi olur. Aynı şeyi kadın yapsa ne olurdu düşündünüz mü. Sonu mutlu biten Masajlardan. Daha bir de karı milleti diye şikayet ediyor.
ben hep söylüyorum. Bazen erkek arkadaş ortamları çok zehirli oluyor. Erkek arkadaş ortamlarında yıllarca beyinleri yıkanıyor . Gerçekçi düşünemiyorlar artık. Bunlar evlendi mi aldatmayı hak olarak görüyorlar.

Bana adam yadırgamış o yüzden söylemiş gibi geldi. Onayladığı bir şey olsa eşinden saklardı ya. Tabi bilemiyorum belki o kadar akıllı bir adam değildir :olamaz:
Sonrasında söyledikleri ile birleştirince onaylamış gibi konuştuğunu düşündüm. Bilemiyorum tabi.

Esiniz hatali elalemin herifinin masaja gittigi bilgisini neden size veriyor?
Siz hatalisiniz esinize arkadasiyla gorusmesi konusunda ambargo koyuyorsunuz
Esiniz hatali “kari milleti bla bla” seklinde kaba cevap veriyor
Siz hatalisiniz elalemin herifi icin esinize sariyorsunuz
Siz hatalisiniz elalemin herifi icin kavga cikinca agliyor odaniza kapaniyorsunuz

Ozetle baskasinin derdi kari-koca sizi germis. Size neydi acaba da kalkip tadinizi kacirdiniz? Birakin kim nere giderse gitsin gule gule

Esin nerden biliyor onun gittigini? Muhtemelen beraber gittiler yada bunun bel alti sohbetimiz yaptilar. Ve esin ya gitti o masaj salonuna ya gidecek. Her halükarda, sana saygisi ve sevgisi 0. Igrenc bir durum.

Benim başka yerlerde nickim Cherry Blossom ama bu sitede alamadığım için Blossom oldu. Ben kiraz çiçeğini çok severim, kokusuna görüntüsüne bayılıyorum 😍
Ben bu nicki önce MissCherryBlossom MissCherryBlossom da görmüştüm. Kaç yıllık üyesiniz bilmiyorum, belki daha eskisiniz, affınıza sığınıyorum ama onun taklitleri gibi duruyorsunuz.

Ben bu nicki önce MissCherryBlossom MissCherryBlossom da görmüştüm. Kaç yıllık üyesiniz bilmiyorum, belki daha eskisiniz, affınıza sığınıyorum ama onun taklitleri gibi duruyorsunuz.
Ben çok eski bir üye değilim. Dediğim gibi başka sitelerde kullandığım nikimi burada kullanamadığım için bu şekilde seçtim dedim.
Herkes istediği nicki kullanır, ne münasebet niye taklidi olacakmışım.
Benim fikrim, düşüncelerim bana özeldir. O zaman aynı adı taşıyan milyonlarca insan bir birinin taklidi mi oluyor.

senin gibi midesizler arayisa giriyor her erkegi kendin gibi sanma derdim esim boyle birsey dese ve cidden bosanmaya giderdim kadin soylese bunu namus derler boyle kadinla evli mi kalinir derler erkek deyince aman erkek oyledir boyledir

Bu kadar rahat ve arkadaşına hak verir tarzda konuştuğuna göre belki eşiniz de gitmiştir, ya da beraber de gitmiş olabilirler

Son düzenleme:
Selâmlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımıza oturmaya gittik.oturmadan kalktık eve dönerken eşim gittiğimiz arkadaşının eşi annesindeyken masaja gittiğini söyledi. O kadar şaşırdım, eşi olan arkadaşıma da ayni zamanda o kadar üzüldüm ki. Masaj da sonu mutlu sonla bitenlerden... eşim o an gayet normal biseymiş gibi anlatti fikrini dahi soylemedi. Sabah oldu kahvaltıda dedim ki ben baya sinirlendim bu mevzuya onunla görüşmesen iyi olur saçma sapan mevzular konuşuyosunuz hoşuma gitmedi .O adamı da evime sokup aynı ortamda oturamam hic bisey olmamış gibi dedim. Ses vermedi.cevap versene dedim.baska konu açtı. Dedim sana bisey diyorum niye beni ciddiye almiyosun.
Dedi ki ; iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi. Şoka girdim kalktim sofradan yatak odasına gidip hüngür hüngür ağladım.aksam oldu ne bi özür ne bi kusura bakma ben öyle demek istedim hiç birşey yok.simdi de memleketten annemler gelicek eşim iste.suratim asık olmasın diye baya uğraşıcam sanırım.hazmedemiyorum
Bu işin patlaması büyük.olur boşanmaya bile.varabilir .offff........

ben olsam arkadaşının eşine söylerdim, nasılsa eşinle arkadaşının arası bozulur sana söyledi diye.
ben böyle birşeyi saklayamazdım de çık işin içinden.
öyle bir adamla görüşmek zorunda bırakılacağıma şeytanlık yaparım.

Konu sahibinin bunu sorun yapip triplenmesini neden tuhaf karsiladilar anlamadim onlarda masajda calisiyor muhtemelen bu kadar olaya norm baktiklarina gore. Bunda eşi evden sogutup uzaklastiracak olan kadin degil erkek bir kere. Mutlu sonlu masaja gitmek genel eve gitmektir acik ve net bu kadar ac doyumsuz erkeklere omrumuzu harciyoruz ne icin kim icin yaziklar olsun. Sizde sakin kalin esinizin bu duruma norm bakip bakmadigini yuz yuze konusun dusunca farkliliklari var belli ki ortada.

Konu sahibinin bunu sorun yapip triplenmesini neden tuhaf karsiladilar anlamadim onlarda masajda calisiyor muhtemelen bu kadar olaya norm baktiklarina gore. Bunda eşi evden sogutup uzaklastiracak olan kadin degil erkek bir kere. Mutlu sonlu masaja gitmek genel eve gitmektir acik ve net bu kadar ac doyumsuz erkeklere omrumuzu harciyoruz ne icin kim icin yaziklar olsun. Sizde sakin kalin esinizin bu duruma norm bakip bakmadigini yuz yuze konusun dusunca farkliliklari var belli ki ortada.
Evli bir erkeğin mutlu sonlu masaja gitmesine normal diyen mi çıktı? çıktıysa ben kaçırmışım. Ama şu "eşin de gitmiştir, gitti, gidecek" diyenlere "Nerden biliyorsunuz gittiğini gideceğini masaj salonunda mı çalışıyorsunuz, size mi geldi?" diyeceğim olmayacak. Yahu insan bir yorum yazarken "acaba bir yuvanın yıkılmasına mı sebep olurum?" diye bir düşünür ya ne biçim bir yer burası?

Yani düşünüyorum da bu arkadaş bunu eşinize ne amaçla söyledi? . Erkekler bizim gibi değil çünkü . Ona da teklif etmiş olabilir mi ?
Senin eşinin de verdiği cevaplar ve düşüncelerinden ötürü bu teklif sanki cazip gelmiş gibi ..
Biraz aldatma potansiyeli var gibi bu adamın . Kesinlikle alttan almayın . Kendinize o zemini hazırlamayın.
Bir de bu arkadaş hiç mi korkmamis karısının kulağına gider diye çok ilginç . Bi bityenigi var bu olayda ama ne ?

Allah aşkına kadınları kim soğutuyor.Ne güzel dünya kendi pisliğine başkasını bahane edip vicdan rahatlatmakmı bu ?Gerçekten böyle zihniyette olan tüm canlıları allah bildiği gibi yapsın.Maalesefki çok laf yakışırda böylelerine söyleyemiyorum.

Back
X