Olayın normal bir yani var mı ?

Beni önemsiyor diye düşünürdüm.
Ablanın seni önemseyip önemsemediğini hal ve hareketlerinden az çok anlayabilirsin diye düşünüyorum. Bu olayla bunu belirleyemezsin ki. Çok yanlış olur. Ablan çocuğu umursamadığı için kendisi yüzünden reddetme diye demişte olabilir. Yani tam tersi seni önemsediği içinde böyle bir şey demiş olabilir.

Ben adama deli divane aşık değilim ki arada kalmayayım diye geri çekiliyor. İnsan böyle bir adamı dengesiz diye düşünüp aman o bana da yürüdü uzak dur der. Yani kardeşinin dengesiz adamla olmasını istemez.

Böyle bir durumu kimsenin kolay kolay içi almaz.

Ablan onu dengesiz değil iyi biri olarak görüyor ama. Demiş ya iyi bir çocuk diye. Herkesin ilgi gösterme,önemseme şekli farklıdır. Sen istiyorsun ki ablan senin istediğin şekilde ilgi göstersin. Bir olaydan seni önemsemediği sonucuna varman çok yanlış.

Ablama vaktinde yürümüş şimdi de bana yürüyen adama niye iyi etiketi yapıştırıyor

Ablana hala asiksa ona yakın olmak seni tavliyor intikam almaya çalışıyor olabilir mi.Baslamadan hiç olmasın bence.İyi niyetli bile olsa ablanla ikisini yanyana görmekten rahatsızlık duyabilirsin.

Ablama vaktinde yürümüş şimdi de bana yürüyen adama niye iyi etiketi yapıştırıyor
Yürümüş derken ilanı aşk mı etmiş? Aşkından ölüp bitiyorum mu demiş? Yoksa basit bir hoşlantı mı? Her hoşlantı yürümek sayılmaz. Nasıl bir yürüme bu mesela?

Gerçekten 33 yaşında mısınız bu olayı neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. Engelleyip geçin ablanızın da fikrini sallamayın.

Ben ada
E derdiniz ne o zaman ? Kendinize niye hiç yoktan drama yaratıyorsunuz öyle bir durum kesinlikle olamazsa engelleyin geçin konuşmaya bile değmez ki
Adama cevap vermedi, acaba olur mu düşüncem de yok. Ablam neden bu kadar duyarsız kalıyor beni üzdü

Konu sahibinin asıl derdi istek gönderen adam değil konu sahibin asıl derdi ablasının 40 Kat yabancıymış gibi tepki vermesi ve vakti zamanında kendisinden hoşlanan kişiyle kardeşinin ciddi bir ilişki yaşarsa evlenirse aynı ortamda bulunmaktan rahatsızlık duymayacağı, adamın kötü niyet beslemesi ihtimaline karşı ablasının bu konuya duyarsız kalması . Ablamızın tutumu gerçekten benim de hoşuma gitmedi.

Onu anladım şunu soruyorum çocuğun hoşlandığını nasıl anladınız bakışından mı gülüşünden mi somut bir şey var mı ? Ablanız böyle sanmış olamaz mı ?
Ablama senin arkadaşın beni her yerden eklemiş dediğimde hıı o bir ara benden hoşlanıyordu diye tekrar söyleyip sonra da iyi çocuk düşün olursa dedi. Ablamın dediği kısmıyla ve evde geçen konu itibariyle bilgim var sadece

Derdimi o kadar iyi anlamışsınız ki.

Yürümüş derken ilanı aşk mı etmiş? Aşkından ölüp bitiyorum mu demiş? Yoksa basit bir hoşlantı mı? Her hoşlantı yürümek sayılmaz. Nasıl bir yürüme bu mesela?
Hiçbir türlüsünün benim için oluru yok. Ben adama değil ablamın bana bu kadar uzak kalmasına üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…