üni 2 .Liselisin sen galiba
Ne güzel şeyler bunlar
hayatı ondan ibaret sanmak
O ona bakti bu bakis atti sunu giydim mesaj atti bakmadi gelmedi gitti
Kafam karistii..
insan ünide hoşlanamazmı anlamadım yahu . nasıl oluyor bu işler.üni mi şok şok şok
Bende ayrildiktan sonra etek giymistimeski konuda yazıyor aslında seni her halinle severim demiştim eski sevgilime bana ruj sür topuklu giy diyip yaralamıştı bende ona inat yaptım hepsini . sonra bunlar oldu işte yoksa böyle biri değildim
Anlatim sekli liseli gibiinsan ünide hoşlanamazmı anlamadım yahu . nasıl oluyor bu işler.
Ben bölümünüzü çok merak ettim.insan ünide hoşlanamazmı anlamadım yahu . nasıl oluyor bu işler.
üzülüyorum valla. ne biliyim işte kalbim heyecanlandıNe güzel pırıl pırıl bir beyin.Ah gençlik ah
insan ünide hoşlanamazmı anlamadım yahu . nasıl oluyor bu işler.
eski konuyu anlatsaydım aslında baştan . evet süslendim gözüne girmek için gibi oldu ama eskiden yaşadığım olay sonucu böyle yaptım. diyorum işte karşımda bakımlı ol diyen bir erkek vardı bana iftira atan bir erkek vardı ve onu özür diletene kadar uğraştım ve iftirasını ortaya çıkardım. ben böyle ona inat giyinip gidince başka birisinin bakışlarını üzerimde yakaladım ve etkilendim bundanAnlatim sekli liseli gibi
O yuzden sasirdik biraz
sağlam basıyorum sürekli derslerle meşgulum ama birde fotoğrafına her baktığımda içimin erimesi var aklımdan çıkmıyor o bakışıayaklarınızı daha sağlam yere basın daha mantıklı ilişkiler kurun yoksa herkes her yaşta hoşlanabilşr birilerinden
sağlam basıyorum sürekli derslerle meşgulum ama birde fotoğrafına her baktığımda içimin erimesi var aklımdan çıkmıyor o bakışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?