Kadınların arasında kala kala, koca da bir hoş olmuş.
ilk açtığın konulardan itibaren herkes sana sedefe ve kv nasıl davranman gerektiğini hatta senin nasıl olman gerektiğini yazdı ama anlamamak istiyorsun ki sen.bu konuyu niye açtım diye sorarsanız biraz içimi dökmeke biraz yrum almak birazda bundan sonra kaynanama karsı nasıl bir tutum içinde olmalıyım sorusuna cevap bulmak için.ilgilenen herkese teşekkürler..
sevgiler
ilgilenen eleştiren hasta olduğumu düşünen herkese teşekkürler:)
foruma girip yazamadıysam vardır bir sebebi değilmi.ama insanlar o kadar önyargılıki vurcak yer arıyorlar sağolsunlar..
hamile olduğumu öğrendim sevgili günlüğüm yaşadıklarımı unutup bebeğime sarılmaya karar verdim:)
oldmu istediğiniz söylediğiniz gibi.tarih 31,05,2013 görüşmek üzere sevgili günlük
Valla amanede hamile oldugunu yeni öğrendin yani bu yazmama meselen yeni olan birşey değil o sebeble önyargıdan ziyade konuya dair sorumsuzlugun diyelim bunun adına..Ya da işine gelmeyen cevaplar karşısında susma eğilimi gösterme ...Bu arada vuracak yer arıyorlar demişsin tek derdimiz buydu zaten :))
Bu arada sağlıkla al kucagına belki bu senin için daha hayırlı çocuguna odaklanırsın ortamı karıştırmaktan olmayan yerden sorun yaratmaktan imtina edersin...Yada olmuş bitmiş sorunları temcid pilavı gibi ısıtmaktan vazgeçersin.
gözünüz aydın
sağol ama önyargın devam ediyor masallah.yeni öğrendiğimi nerden çıkardın belki konuyu açtım hemen o gn ögrendim o yzden gremedm foruma yanımdamıydın nerden biliosun
nerden mi bileyoss...Senin agzında bakla pek islanmiyi oradan bileyos...Hadi hayırlı olsun
keşke türkçe konussaydın daha kolay anlardım cnm neyse yormıcam kendimi selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?