olaylar ..olaylar

Bir süre önce başka bir topikte dile getirmiştim, burada yineliyeyim, yönetim üyelere konu kotası uygulamıyor, dileyen dilediği kadar konu açar, bir bölüme girdiğinizde topiği açmadan başlığını okuyabiliyor, başlığın altında da konuyu açan kişinin nikini görüyorsunuz, yani eğer takip etmeyi istemediğiniz biriyse topiğe girmeden pas geçme hakkınız var amma topiğe giriyor ve yorum yapmak istiyorsanız üsluba, kullandığınız sözcüklere dikkat edeceksiniz.

Tabii konu sahibeleri de dikkat edecek, beğendiği yorumları onaylayıp beğenmediklerini topikten kovmayacak, hakaret etmeyecek.

Kadınların arasında kala kala, koca da bir hoş olmuş.

Dimi ya, erkekler genelde bu kadar uzatmaz, hatta hiç üzerinde bile durmazlar veya söyleyeceklerini söyler, uygulayacağını uygular çekilir kenara, normalde bu tarz durumlarda da yapılan şey mesafedir. İstediğin kadar konuşup anlat kendini, onlar kimin doğru söylediğine bakmıyorlar ki, inanmak istediklerine bakıyorlar. Yani mıç' ta yırtsak durum değişmez..

amanede sana bu sedef ve eşinin ailesi hakkında hep ha verdim üzüldümde...
ama eltinin sütünün kesilmesi olayına verdiğin cevabı yakıştıramadım sana...
bebeğine verdiği süt kesiliyor sonuçta o yavrunun günahı neki umrumda değil diyosun canım...

kayınvalidene gelince neden uzak durmak için çaba göstermek yerine yine yüz göz oluyosun bu ailenin huyunu biz çözdük sen çözemedin...

Bu arada Sema' da akıllı kadınmış gerçekten. Kendisi ağır takılıyor Sedef' in üzerine seni salıyor.

Bu kadına karşı temkinli olmanı tavsiye ederim. Oltaya takıldın bir kez bundan sonra aynı yolu izleyebilir. Bilgine...

amanade seni merakla takip ediyorum ama en çok eşine kızıyorm bu sorunları halledebilir iki tarafı da idare edebilir olması gerek hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz ama senin hikayende aklı başında oayları toparlayacak adam yok en büyük sıkıntı bu gibi geldi bana

Sema, Sedef'ten acısını Amanede'yle çıkarma yoluna da girmiş bulunuyor!
Uyma kimseye derim. Duyma kimseyi derim.
Ailesi ile ilgili sorunları kendine hobi haline getiriyorsun ama sen asıl yuvanın temelini yavş yavaş zedeliyorsun.
Eşin bir gün PES edecek..
Seni ailesinden de kendisinden de kurtaracak..

Sorunlu insan mıknatısı gibisiniz yeminle...Kocana gerçekten sabır diliyorum ama bana göre birgün sana çok kötü patlayacak..

İşin gücün dipten köşeden sorun bulup gün yüzüne çıkarmak olmuş kim ne demiş kim ne etmiş diyerek konuyu eşeleyip duruyorsun istiyorsun ki eşinde ailesini unutsun siz mutlu mesut yaşayın..

Sana bir sır vereyim mi amadene ? Yok öyle bir dünya !

En sabırlı adamın bile yaka silktiği insan olursun o zaman ne yapacaksın soruyorum sana ?

Yahu bir kadınsın sen toplarlayıcı unsursun eşini dibe doğru çektikte çekiyorsun adama da yazık dana ne yapsın ? Ne dese yaranamıyor sana istiyorsun ki ne dersem diyeyim hep ben haklı olayım..Neymiş efendim arkamdan konuşmuşlar yahu burada hangimizin arkasından konuşulmadı ki ? Hepimizin kayınvalidesi birer melek mi sanıyorsun..Ama yuttuk eşlerimizin güzel hatırları ve iyilikleri için alttan aldık,alamadığımız yerde de bu kadar detaylandırmadan ufak tefek çekişmelerin ardından yine mecburen yüzyüze baktık..Şahsen ben kayınvalidem için ayılıp bayılmıyorum,eşim için ona saygı duyuyorum..çünkü eşimi sıkarsam biliyorum ki bana birşey diyemez ama içine atar derd sahibi olur mazallah...

Senin eşine de bu olacak adamı derdden kanser edeceksin..Yapma artık,etme..Ömür törpüsü gibi olma şu kısacık hayatta kendine takacak bu kadar sorunlar bulmana hayret ediyor insan..Hiç mi elle tutulur bir yanı yok..

amenede,
konunu uzaktan takip etmen ve sana yazılanlara cevap vermemen ne kadar ilginç bir durum.
önemli bir mazeretin yoksa hoş bir tavır değil.
daha önceden de benzer şekilde konu açıp cevap vermediğini bildiğim için ve yine aynı şekilde davranıyor olman güçlü bir ihtimal olduğundan böyle emin konuştum.
bir abla olarak ta sitem etmeden duramadım açıkcası.
neyse varsa bi mazeretin yazarsın da yanılan ben olayım.
ama bu şekildeki bir davranış,seni ve sorununu ciddiye alıp- sana aklı selim bir çerçevede cevap vermeye çalışan insanları rahatsız eder bilmem anlatabildim mi.

Hala kafana takıyorsun ya sunları ne dıyecegımı bılmıyorum
gerekenı yapmıssın gorusme bundan sonra onlar sag sen selamet yanı

Vermez arkadaşım beklemeyin V E R M E Z !

Burası onun günlüğü yazar yazar ve yine yazar zahmet ederse eğer gelir okur birkaç kişiye höt höt eder ve konu biter...

Anlayacağınız tarih değil ama amanede sürekli kendini TEKERRÜR eder..

Anlattıgınız/anlattıgım şeyler onun için nafile..İflah olmaz bir derecede ''hep ben haklıyım'' takıntısı var..Sonra neden bu halde olduğuna dair bir konusu daha var ki okumanızı tavsiye ederim..Aile hayatında yaşadığı zorlukların arkasına sığınarak böyle oluşuna kılıf uydurmak derdinde...O hep haklıdır...

ilk açtığın konulardan itibaren herkes sana sedefe ve kv nasıl davranman gerektiğini hatta senin nasıl olman gerektiğini yazdı ama anlamamak istiyorsun ki sen.

geçip gitmiş olayları deşip durma lütfen ya.

kim kime dum duma.

çek kapını bak işine.

daha evlenmeden önce de dedik sana böyle olacagın belli idi. bari biraz otur düşün ben ne yapıyorum diye.

ilgilenen eleştiren hasta olduğumu düşünen herkese teşekkürler:)
foruma girip yazamadıysam vardır bir sebebi değilmi.ama insanlar o kadar önyargılıki vurcak yer arıyorlar sağolsunlar..
hamile olduğumu öğrendim sevgili günlüğüm yaşadıklarımı unutup bebeğime sarılmaya karar verdim:)
oldmu istediğiniz söylediğiniz gibi.tarih 31,05,2013 görüşmek üzere sevgili günlük

çok sevindim senin adına uzun zamandır istiyodun sanırım,rahatsızlığın vardı diye hatırlıyorum, işte bu yaa artık bitti kaynana sedef falan, bebeğine eşine odaklan

Valla amanede hamile oldugunu yeni öğrendin yani bu yazmama meselen yeni olan birşey değil o sebeble önyargıdan ziyade konuya dair sorumsuzlugun diyelim bunun adına..Ya da işine gelmeyen cevaplar karşısında susma eğilimi gösterme ...Bu arada vuracak yer arıyorlar demişsin tek derdimiz buydu zaten :))

Bu arada sağlıkla al kucagına belki bu senin için daha hayırlı çocuguna odaklanırsın ortamı karıştırmaktan olmayan yerden sorun yaratmaktan imtina edersin...Yada olmuş bitmiş sorunları temcid pilavı gibi ısıtmaktan vazgeçersin.

gözünüz aydın

Son düzenleme:

sağol ama önyargın devam ediyor masallah.yeni öğrendiğimi nerden çıkardın belki konuyu açtım hemen o gn ögrendim o yzden gremedm foruma yanımdamıydın nerden biliosun

sağol ama önyargın devam ediyor masallah.yeni öğrendiğimi nerden çıkardın belki konuyu açtım hemen o gn ögrendim o yzden gremedm foruma yanımdamıydın nerden biliosun

nerden mi bileyoss...Senin agzında bakla pek islanmiyi oradan bileyos...Hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…