Burada iyi insan imajı yaratmak için bedduasını özel mesaja saklıyordur. Bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş
katılıyorum,
kendisiyle çok çelişiyor.
burada gerek üyelere gerek kayınvalidesi ve eltisine ağza alınmayacak şeyler söyledi.
madem sanal ortam olması birşey değiştirmez o halde bu yaptıkları günah değilde ne...
çok mu mükemmel ki,bendduamı aldın haberin olsun diyebiliyor?
bir de gerçekten garip,neden buradan değilde özelden yazıyor,demekki bir kusuru var yaptığı şeyin ve o da farkında.
aklınca beni korkutmaya çalışıyor ama boşa uğraşıyor.
ha bir de....ben küçük amanede dedim diye beddua etmiş.bebeğimle alay ediyorsun diye.
ben hamile olsam ve bana küçük civciv geliyor deseler çok memnun olurum,
demekki amanede kararterinden emin değil ki ona hakaret ettiğimi düşündü,aksi takdirde o da diye bilirdi evet benim gibi bir kızım olacak diye.
aslında herşeyin farkında.
sonuç itibariyle bedduasını almaktan korktuğum için değil, o gün kandildi ve özelden mesaj atacak kadar incindiğini düşünerek ve bebeği hatrına o cümlem için özür diledim,kimseyi kırmak için yapmadım çünkü o espriyi.
ben insanen,vicdanen üzerime düşeni yaptım.
uyarımıda yaptım,böyle zırt bırt herkese herşeye beddua etme döner dolaşır sana yapışır diye.
umarım dinler ve böyle çelişkili hareketler yapmaz.
yani çok garip insan gördümde bedduayla adam tehdit edeni ilk kez görüyorum
normalde o mesajı kazene yollamayı bilirdim ama dediğim gibi o gün kandildi ve annelik hormonlarına verdim : )
edit:amanede umarım bu mesaj içinde özelden mesaj atmazsın?