Olayların bu şekilde geliştiğine inanamıyorum.

Aslında bunaltmadım faceyi açtığında tamam aç canım çocuk değiliz sonuçta dedim ama olay çok farklı gelişti... Pişman olursa bilmiyorum o lafları nasıl kaldırıcam .. Meseleyi bende çözmüş değil olaylar çok taze olduğu için.
 
Bence biraz zaman tanı, hem kendine hem ona. Sessiz kal, bırak o çıldırsın.
 
Kızlarla yazıştığını düşünmedim ama içimde bir merak oluştu ve kendime engel olamadan baktım sonuçta o benim ciddi düşündüğüm biri.. Face yüzünden kavga ettiğimize bende inanamıyorum hele ki olayların böyle geliştiğine şaşırdım kaldım.
 
Bence biraz zaman tanı, hem kendine hem ona. Sessiz kal, bırak o çıldırsın.
Skypede konuşurken soğuk davrandım ve işim olduğunu ,bir daha girmemek üzere diyerek çıktım bir de bir daha arama beni dedim . Askerde olduğu için bana rahatlıkla ulaşamayacağı için yokluğumu kolay anlar bakalım .
 
Facebook un günahı ne ?

Neden açmamak üzere kapatiyorsunuz ki? Aldatacak yada yalan soyleyecekse sosyal medya olmasa da yapar.

Onun dışında üstüne gitme bakalım, asker sonuçta. Ama sakin yalvarıp yakarip affet deme. Gözlemle biraz, belki iliskinizin sonu gelmiştir.
 
Kesinlikle bir sey var tavirlarindan belli. Uste cikmaya calismis..
Evet ben hatalarını söyleyerek tartışmadan çözüme ulaşmaya çalıştıkça o üstüme çıkmaya çalışıyor,ağır laflar etti.Allahım bana gösterir yalanını,arkamdan ne işler çevirdiğini umarım..
 
Kapatmayı o istemişti sende kapat bişi yapmıyoruzki sadece ikimiz konuşuyoruz demişti bende hak vererek kapatmıştım ama bir daha açmayalım ya dedi.. Aynen öyle zaten uzağımda yapar ama işte üstüme çıkarak beni çok kırdı ben birşey demediğim halde.
Artık konuşmuyoruz beni ankesörlüden arıyordu artık arama demiştim ,mesajlaşamayızda ,asla yalvarmıycam kendimi geri çektim çünkü çok incindim..Zaman hepsini göstericek ama şuan çok farklı hissediyorum kendimi..
 
Cnm diger sayfalara bakamadim belki baska biri daha yazmistir ama dondurdugun hesabi face bi sure sonra otomatik aciyor!!Yeni cikmis buda kendi basima geldi ordan biliyorum dondururken bi buton acmis orayi tiklaman lazim sonra acilmamak uzere donuyor daha dogrusu istegin dogrultusunda aciliyoo..
 


Canim kiskanc biriysen eger bu tur seylwe cekilmez oluyo esim sahsen cok kiskanc benimde kalir yanim yok heleki bu facebook aara bozmaya birebir sacma spaan mrb tanslm bi msj gelse al basina belayi dgru duzgun kullanan oldugu gbi kullanmayi bilmeyip sapitanda cok onlar bide bize denk geldmi basina bela aliyosun.
Genellikle empati kuruyorum kendime yapilmasini istemedigim seyi karsimdakine yapmam o yuzden esim nisanliyken kapatmami istedi sende kapat dedim hic dondurmadik direk kapattik iptal ettik hesaplari o gunden beride kafamiz rahat biz bize yetiyoruz bilmesinler bizim nereye gittigimiz ne yedigimizi ictigimizi :))
Cokta lazim degl o yuzden en iyisi kullanmamak tavsiye ediyorum kesinlikle cok rahatlarsiniz surekli kusku kalmaz icinizde
 
Faceyi dondurunca bir süre sonra tekrar açılıyormuş ; sayfam yok fakat bu forumda onlarca defa okudum bunu. Belki buda böyle birşeydir.
Burada ki asıl mesele size sarf ettiği kelimeler , yoksa açılmış , yok siz bir daha kapatacaksınız falan filan bunlar hepsi detay.
Ayrıca bunu açmasa başka gizli hesap açar ruhunuz duymaz.
Bir sayfam olsa biri bana " o sayfayı kapat" dese işkillenirim.. Kesin birşeyler karıştırıyordur. Ne hakla karışır " kişisel!" hesabıma.
Faceyi kapatmak yerine açık kalıp kontrol etmek daha yerinde şimdiki halinize göre.

Erkeklerin genel huyudur , hangi konu olursa karşısındakine yapma etme der , aylar, yıllar geçer aynısını kendi yapar.
 
Facebook kapalıyken çok rahattık ama buna noldu anlamadım faceyi açtı birden bende güvendiğim için birşey demedim eğer pişman olupda kendini affettirmeye çalışırsa kesinlikle facesini kapatacağım ve kendiminkinide kapatırım açıpda takılmak istiyorsa ortak açarız ne olucakki ..
 
mesele o değil, sabah ikimizde açtık .. Olay çok başka yerde geliştiği için çok kırıldım ve şuan hatasını hala anlamadı
 
Mesele Facebook değil, 2-3 küçük soru sordum ama o ağır laflar etti, 2 yıl benim için birşey ifade etmiyor saygım kalmadı sana ne demek.. Aldattığını düşünmüyorum ama bana karşı başka birşeyler çevirdiğini farzediyorum . Facebook'u kapatmak ilk onun fikri olduğu için bu sefer ben sordum yani. Aynen öyle katılıyorum size huy bu galiba,ama eğer barışırsak çok ağır bir ders vermeyi düşünüyorum .
 
facebook şifrelerini karşılıklı olarak almak ne çirkin şey yahu... ben sana güvenmiyorum demekten başka bir şey değil. sevgililer birbirine güvenip saygı duymadıktan ortada sağlıklı bir ilişki olmaz ki.
 

Sana saygım kalmadı , iki yılın pek önemi kalmadı diyen birini günlerce amuda kalkarak af dilese kabul etmemeniz gerekir.
 
ama bilmeli diye düşünüyorum bu size ait bir düşünce ,Şahsen ben öyle düşünmüyorum ..
 
Sana saygım kalmadı , iki yılın pek önemi kalmadı diyen birini günlerce amuda kalkarak af dilese kabul etmemeniz gerekir.
amuda kalkarak af dilese bile ona affetmem ayaklarıma gelip yalvarıcak burnundan getirmeyi düşünüyorum ..
 
Hayirlisi olsun ne deyim sen daha iyi bilirsin sonucta biz tanimiyoruz o kisiyi.. bosver uzulme ileri zamanlarda bile dersinki bosuna uzulmusum herseyde vardir bir hayir..
 


Biz onuda yaprij ortak actik oda olmadi illa bi huzur bozan cikiyo cnm hakkinizfa hayirlisi olsn bi sure ses cikarma bakalm smdi askerde diye kmseyle iletisim yok diye acmistir kendisi pisman olup dile getrince kapatrsiniz inslalah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…