• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaylı gün

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
İyi akşamlar..
eşim bugün iş yerinde bi talihsizlik yaşamış biri intihar etmiş her yer kan revanmış polis olay yeri savcılar baya yoğun bi gün olmuş morali aşırı bozuk gözü devamlı boşluğa bakıyor. Haklı olarak cok etkilenmiş. Kafasını dağıtmaya çalışıyorum ama nafile. Canım çok sıkıldı benim de ne yapabilirim acba

Şu an sadece sakin bırakın.
Biraz kendine gelince sizinle dertleşmek isterse konuşursunuz ama şu an o tramvayı o yaşadı, her gün gördüğü konuştuğu biri idi belki.
Normal bir ölüm hepimizi etkiler bu çok daha fazlası o yüzden sükut edip yanında olduğunuzi hissettirmen yeterli olacaktır.

kim olsa kötü olur en azından bir iki gün öyle olması normaldir, konuşursanız normal konuşun başka birşeyden bahsedin ama yine üstüne gitmeyin sürekli konuşmayın yani sessizse kendi haline bırakın

İyi akşamlar..
eşim bugün iş yerinde bi talihsizlik yaşamış biri intihar etmiş her yer kan revanmış polis olay yeri savcılar baya yoğun bi gün olmuş morali aşırı bozuk gözü devamlı boşluğa bakıyor. Haklı olarak cok etkilenmiş. Kafasını dağıtmaya çalışıyorum ama nafile. Canım çok sıkıldı benim de ne yapabilirim acba
Sakin olun ses etmeyin. Siz ne yaparsanız yapın düzelmez kolay mı? Etkilenir insan.

Yalnız bırakın.
Çok korkunç bir şey yaşamış, insanlar genellikle bu gibi durumlarda yalnız kalıp düşünmek, kafayı toplamak isterler. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

toplumsal olaylardan bu kadar çok etkilenir mi normalde
Adamın iş yerinde biri (ki belki tanıdığı) intihar etmiş, kan olmuş her yer. Normal değil mi sizce etkilenmesi? 😱 konu sahibi bence hayatta her sıkıntının çözülebileceğini hep onun yanında olduğunuzu, üzüntüsünü paylaştığınızı söyleyin. Böyle hissetmesi de normal. Bırakın yas sürecini yaşasın /kafasını toparlasın.

Adamın iş yerinde biri (ki belki tanıdığı) intihar etmiş, kan olmuş her yer. Normal değil mi sizce etkilenmesi? 😱 konu sahibi bence hayatta her sıkıntının çözülebileceğini hep onun yanında olduğunuzu, üzüntüsünü paylaştığınızı söyleyin. Böyle hissetmesi de normal.
hayır ondan demedim bazı insanlar vardır aşırı duyarsız olurlar yanındaki ölse aman bana ne der işine bakar bazıları da toplumda her olaya karşı duyarlıdır mesela bende hanımefendinin eşi gibi uzun süre şokunda kalırım olayın o yüzden sordum

Intihar edenin eşi dostu yakını çoluğu çocuğu anası babası daha çok etkilenmiştir emin olun. Yani eşinizin minnoş kalbi tabiki etkilenmiştir ama sizin abartmaniza çok da gerek yok kendine gelecektir yakında.

Back
X