senin adına üzüldüm canım. öncelikle psikolojik yardım al tatlım inan faydası olurMerhaba arkadaşlar daha önce de buraya üniversiteye alışamamakla ilgili bir konu açmıştım ve çok yardımcı olmuştunuz yazan herkese çok teşekkür ederim ama sorunum çözülmedi gerçekten çok mutsuzum burda hiçbir şekilde alışamadım nefret ediyorum burdan o kadar çok ağlıyorum ki artık bunun sağlığıma bi zararı olacağını falan düşünüyorum lütfen şımarıklık olarak algılamayın gerçekten elimden geleni yaptım arkadaş edindim çok samimi olmasak da iyiyiz yani sorun arkadaşsızlık da değil bence yapamıyorum burda olmadı yani endüstri mühendisliği okuyorum bu senenin bitmesini bekliyorum adüye makine mühendisliğine geçiş yapcam zorluğu falan umrumda değil yoksa ölcem burda boğazımda 7724 bir yumru , her an yanımda biri varken ağlamamak için kendimi tutmak o kadar zor ki zaten derslere de odaklanamıyorum hep aklımda aydın'a gitme fikri var gün sayıyorum gitmek için zor dayanıyorum daha yazsam yazarım ama olay bu yazıp rahatlamak bir de fikrinizi almak istedim
Ben de böyle düşünüyorum yani cideen değcek bi üniveristede okusam dişimi sıkardım bir şekilde aklıma bunu getirip ama değmez o yüzden sene bitimini bekliyorum işteEee madem alışamadın git o zaman.
Bu kadar kendini yıpratmaya değer mi?
yapıyorum gerçekten dizi indirdim canım sıkılınca onu izliyorum kitap okuyorum ama içimde bir sıkıntı var ne yapsam geçmiyor anca böyle şeylerle kısa bir süreliğine aklımı meşgul ediyorum sonra yine aynı oluyor her şeyzaman dediğin çabucak geçer, kendini oyalayacak şeyler yap. film izle mesela, kendini hoşnut tutacak şeyler yap. geçiş yapınca mesele hallolur zaten
Bende düşündüm ama faydası olur mu acaba diye bilemedimsenin adına üzüldüm canım. öncelikle psikolojik yardım al tatlım inan faydası olur
Cidden benim de öyle aileme açmadım konuyu daha ama kendimi tükeniyormuş gibi hissediyorum buraya gelince aydından gözlerimin altı falan kararıyor böyle biraz daha zaman geçsin dayanabilirim belki diye düşündüm ama olmadı makine bile olsa geçiş yapacağım en azından sevdiğim yerde olmam bana güç veirrkendi üni hayatım canlandı gözümde. bende üniye giderken orayı hiç istememiştim ilk sene bırakıp dönmek istemiştim ama ailem izin vermemişti. öyle ya da böyle ne zorluklarla bitirmiştim sonunda. istemiyorsan imkanın varsa bi seneyi atlat geçiş yap yoksa çok kötü. ben kendime zarar verme noktalarına kadar gelmiştim. zar zor orada kaldığım için puanlarım düşüktü o yüzden de geçiş yapamamıştım.
manisa celal bayar üniversitesi endüstri mühendisliğiHangi şehir hangi üniversitedesiniz?
İşte bu senenin bitmesini beklemek zorundayım mecburen gün sayıyorum resmenBırak git o zaman madem.
Akıl sağlığından Olcan mazallah
Evet AydındalarAilen Aydın'da mı?
Evet Aydındalar
Mecbur sene sonuna kadar beklemek zorundayım sene sonunda merkezi yerleştrme puani ile geçiş yapabiliyorum hemen kesinlikle güç veriyormuş çok iyi anladım bende teşekkür ederim bu aradaŞu durumda gitmek istiyorsan git bence.
Aile insana gerçekten çok güç veriyor.
Çok yıpranmışsın bu kadar bunalmana değmez.
Hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim cidden insan istemeyince ne yaparsan yap olmuyor kız kardeşiniz çok doğru bir tercih yapmış ben de inşallah bu sene bitiminde kurtulacağım burdanBukadar istemeyerek ve mutsuz bi şekilde okunmaz.( sağlık herşeyden önemli )
Kız kardeşim de dershane öğretmenin Üniv tercihinde " bu tercihi en sona yaz gelmez "
Demesiyle iki yılı yandı.
O sevmediği bölüm yanı.gıda mühendisliğini kazanmıştı.
Çok üzüldü.çünkü o matematik öğretmenliğini istiyordu.
Gitti gıda müh kaydını yaptırdı yapamayacağını anladı ve o gece babam gitti getirdi.
Tercih yaptığı için bidahaki yıl puanı dusecekti
Ondan sonraki yıl matematik öğretmenliğini kazandı.
Çok şükür okudu bitirdi.
Şuan öğretmen.
Dilerim sizde istediğiniz bölümde okursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?