Ölcem mutsuzluktan

aydına yatay geçiş yap
o zamana kadar da her haftasonu aydına git.
manisa memleketim diye demiyorum hiç sevmem.
ama insanı mutlu eden şehirler değil o şehirlerdeki sevdikleri ve anılarıdır.
gidene kadar bir maceraymış gibi düşün.
zaten seneye geçeceksin.

Gecıs ıcın calısmaya baslarsan bence sıkılacak zamanın kalmaz..

Küçük yaşlardan beri ailenden hiç ayrılmadın belki ondandır bu alışamaman. Biraz da yaşadığın yerle alakalı çok mutlu yaşıyormuşsun demekki .. Ben üniversiteye gittiğimde geri dönmeyi hiç istememiştim mesela :)

evet ilk ailemden ayrılışım uzun süreli yani ve mutluydum gerçekten ne güzel keşke ben de öyle olabilsem.

Ya ben Manisayı sevip sevmediğimi bile anlayamadım düşünün Muradiye kampüsündeki yurrtayım merkeze 40-45 dk zaten 2 aydır burdayım ve hiçbir şey bilmiyorum abartmıyorum hiç tek başıma merkeze gidip gezemiyorum malum.yapmayı düşünüyorum bu sene bi bitsin de sene sonundaki duruma göre bakıcam

En son 'mutsuzluktan ölücem' yakarışını oğlu motosikletle kaza geçirip aylarca komada kalan kuzenimden duymuştum.

Hayat çok garip.

eğer aydına geçiş yapacaksam zaten merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yapacağım için sene sonunda yapabiliyorum hemen sadece mf4 puanıma bakıcaklar o da tutuyor zaten

O zaman unıversıtelerın hobı kluplerı olur onlara kayıt olsanız bıraz renk katar hayatınıza o zamana kadar en azından mesgalenız olur..

En son 'mutsuzluktan ölücem' yakarışını oğlu motosikletle kaza geçirip aylarca komada kalan kuzenimden duymuştum.

Hayat çok garip.
Tabiki o acıyla bu karşılaştırılamaz bile üzüldüm geçmiş olsun.Ben bir sorunumu anlatmak için abartılı bir başlık seçmiş olabilirim kusura bakmayın.

O zaman unıversıtelerın hobı kluplerı olur onlara kayıt olsanız bıraz renk katar hayatınıza o zamana kadar en azından mesgalenız olur..
Bir kulübe katıldım aslında ama sınav dönemi falan diye 2-3 haftadır bir şey yapmadık ama etkinliklerimiz olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…