- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
okulu bırakmayı düşünmüyorum zaten öyle bir şey yapmam . Geçiş yapmadan önce demek istediyseniz bende geçiş yapmadan önce görünmeyi düşünüyorumBence okulu bırakmadan dr a görün belki gerek kalmaz okulunu bırakmana.
evet ilk ailemden ayrılışım uzun süreli yani ve mutluydum gerçekten ne güzel keşke ben de öyle olabilsem.Küçük yaşlardan beri ailenden hiç ayrılmadın belki ondandır bu alışamaman. Biraz da yaşadığın yerle alakalı çok mutlu yaşıyormuşsun demekki .. Ben üniversiteye gittiğimde geri dönmeyi hiç istememiştim mesela :)
eğer aydına geçiş yapacaksam zaten merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yapacağım için sene sonunda yapabiliyorum hemen sadece mf4 puanıma bakıcaklar o da tutuyor zatenGecıs ıcın calısmaya baslarsan bence sıkılacak zamanın kalmaz..
Ya ben Manisayı sevip sevmediğimi bile anlayamadım düşünün Muradiye kampüsündeki yurrtayım merkeze 40-45 dk zaten 2 aydır burdayım ve hiçbir şey bilmiyorum abartmıyorum hiç tek başıma merkeze gidip gezemiyorum malum.yapmayı düşünüyorum bu sene bi bitsin de sene sonundaki duruma göre bakıcamaydına yatay geçiş yap
o zamana kadar da her haftasonu aydına git.
manisa memleketim diye demiyorum hiç sevmem.
ama insanı mutlu eden şehirler değil o şehirlerdeki sevdikleri ve anılarıdır.
gidene kadar bir maceraymış gibi düşün.
zaten seneye geçeceksin.
eğer aydına geçiş yapacaksam zaten merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yapacağım için sene sonunda yapabiliyorum hemen sadece mf4 puanıma bakıcaklar o da tutuyor zaten
üniversitede bir sevgilin olsa fena olmazdı alışman daha kolay olabilirdi :)evet ilk ailemden ayrılışım uzun süreli yani ve mutluydum gerçekten ne güzel keşke ben de öyle olabilsem.
Tabiki o acıyla bu karşılaştırılamaz bile üzüldüm geçmiş olsun.Ben bir sorunumu anlatmak için abartılı bir başlık seçmiş olabilirim kusura bakmayın.En son 'mutsuzluktan ölücem' yakarışını oğlu motosikletle kaza geçirip aylarca komada kalan kuzenimden duymuştum.
Hayat çok garip.
Bir kulübe katıldım aslında ama sınav dönemi falan diye 2-3 haftadır bir şey yapmadık ama etkinliklerimiz olucak sanırımO zaman unıversıtelerın hobı kluplerı olur onlara kayıt olsanız bıraz renk katar hayatınıza o zamana kadar en azından mesgalenız olur..
Ya hiç sormayın en azından o olsaydı bahtsızlık diz boyuüniversitede bir sevgilin olsa fena olmazdı alışman daha kolay olabilirdi :)
işte bende o vardı ben kolay alıştım canım bide ilk olunca daha da bi güzel olmuştu :) :) seninde olsun bak nasıl alışıyosun :)Ya hiç sormayın en azından o olsaydı bahtsızlık diz boyu
Yaa ne güzel valla olsa keşke ama durum ortadaişte bende o vardı ben kolay alıştım canım bide ilk olunca daha da bi güzel olmuştu :) :) seninde olsun bak nasıl alışıyosun :)
kendine biraz zaman ver canım sabret bence az daha :)Yaa ne güzel valla olsa keşke ama durum ortada
Ediyorum ediyorum mecbur yapcak bir şey yok yanikendine biraz zaman ver canım sabret bence az daha :)
Ölünmüyor valla doğruölünmüyor mutsuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?