şiddet gördüm kızlar.hatta işkence.ayrıntılı anlatmak istemiyorum çünkü eminim istemediğim yorumlar yazılacak,ve uzun bir konu
ruhu peşimde dolanır diye şeylere bende inanmıyorum zatende negatif anlamda etkiler diye korkuyorum arkadaşın dediği gibi çekim yasası falan.
sadece benim değil birçok kişinin canını yaktı,ve çok kötü bir şekilde can verdi,vücudunun her bir parçasını başka yerlerden topladılar,ondan nefret eden babam bile ölüsünü morgta tespit edince üzülmüş.ama ben üzülemiyorum işte..
valla bu duyduğun nefret sadece sana zarar verir bence canım, sonuçta o ölmüş gitmiş, ardından istediğin küfrü et, umrunda değildir o insanın, ölmüş ya, daha napsın, daha ötesi var mı:roflol::roflol:
ruhumu muhuda gelmez korkma, gelse bile cevap hakkı doğduğundan, en fazla, dediklerini aynen sana iade eder, napcak başkakaydirigubbakcemile3
şaka bi yana da unut gitsin canım ya, bu nefretin sana ne faydası olabilir ki, seni negatif duygulara sürüleyip, moralini, bozmaktan başka:hulya:
şiddet gördüm kızlar.hatta işkence.ayrıntılı anlatmak istemiyorum çünkü eminim istemediğim yorumlar yazılacak,ve uzun bir konu
ruhu peşimde dolanır diye şeylere bende inanmıyorum zatende negatif anlamda etkiler diye korkuyorum arkadaşın dediği gibi çekim yasası falan.
sadece benim değil birçok kişinin canını yaktı,ve çok kötü bir şekilde can verdi,vücudunun her bir parçasını başka yerlerden topladılar,ondan nefret eden babam bile ölüsünü morgta tespit edince üzülmüş.ama ben üzülemiyorum işte..
başıma gelen birşey de yok ama acaba diyorum bu adama bu kadar küfür ettiğim için acısı çıkarmı,çocuğum olur onun gibi ruh hastası olur falan,ben böyle şeylere inanıyorum
giden geri gelse mezardan babam çıkardı derlerya aynen öyle
daha kimsenin ruhu falanda gelmedi uyduruk hikayelere inanma onlar filmlerde
zaten dediğin gibiyse öbür tarafta bayağı bir meşguldür
hem bırak bedduayı zaten alacaklarının tahsilatı öbür tarafa kaldıysa karlı olan sensin
bu kişi babamın kuzeniydi.beni döverdi aynı ortamda olduğumuzda(akraba olduğumuz için illaki aynı ortamda bulunurduk ve ortalıkta dövmezdi o yüzden başta inanmazlardı bana,sonradan farkettiler cidden dövdüğünü),ailen birşey yapmadımı derseniz,babamla birbirine girmişler ve babamın parmağını ısırmış kötü bir şekilde,dikiş atılmış babamın parmağına ve hala izi durur,birazda hissizlik var parmağında.(bunları sonradan annem anlattı)
babam vurmak istemiş birgün sinirlenip,almış silahı çıkmış yola annem geri çevirmiş yalvar yakar.(sadece benim olayımdan dolayı değil çok şey var ve babam şiddete karşı bir insandır lütfen onu yargılamayın)
polis birşey yapmadımı derseniz,zaten kısa süreli hapse girip çıktı,ama genel olarak her şeyi yaptı suç makinasıydı resmen.
kahvehane işletiyordu ve bir sene boyunca kira ödemedi,korkarlardı ondan kira almaya.düşünün böyle bir adamdı
küçükken bir akrabada otururken yaramazlık yapıyordum,babannemde ondan korktuğumu bildiği için 'otur yoksa x'i çağırırız' demişti.ve ben blöf sanmıştım ama adam gelmişti cidden.. beni tutup 4.katta balkondan sallandırmıştı,zor almışlardı elinden.tabi ben babannem benim için çağırdı sanıp yıllarca babanneme soğuk davrandım ama meğer adam tesadüfen gelmiş,bunu babannem söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?