şiddet gördüm kızlar.hatta işkence.ayrıntılı anlatmak istemiyorum çünkü eminim istemediğim yorumlar yazılacak,ve uzun bir konu
ruhu peşimde dolanır diye şeylere bende inanmıyorum zatende negatif anlamda etkiler diye korkuyorum arkadaşın dediği gibi çekim yasası falan.
sadece benim değil birçok kişinin canını yaktı,ve çok kötü bir şekilde can verdi,vücudunun her bir parçasını başka yerlerden topladılar,ondan nefret eden babam bile ölüsünü morgta tespit edince üzülmüş.ama ben üzülemiyorum işte..
psikoloğa daha önce gittim demişsiniz ama anlattıklarınızdan yola çıkarak terapiden çok da fayda göremediğinizi düşünüyorum. bir insana hala bu kadar öfke ve nefret duyuyorsanız, onunla ilgili düşüncelerinizi, duygularınızı boşaltamamışsınız demek ki. kendinize bir rahatlama noktası bulamamışsınız.
tekrar psikolojik destek almaya yanaşmayacağınızı seziyorum. o zaman bence onunla ilgili duygularınızı ve bunların sebeplerini güvendiğiniz biri ile konuşun. uzun uzun konuşun. ya da yazın. öfkenizi boşaltmazsanız bundan siz zarar görürsünüz. hasır altı ederek unutmaya çalışarak bunu aşamazsınız. bilakis üzerine gitmeli, tüketmelisiniz.
Bu arada ondan o kadar korkmuşsun ki , çocukken de bak x gelecek diye korkuturlarmış seni, hala o psikolojidesin canım ya..
Ruhu gelir mi diye korkuyorsun..
Ay canım takma bunları....Birşey olmaz, sana zarar veremez artık.
Ben hic sanmiyorum bir insan mezarda yatan ölüye azab cektirecek gücte degildir. Aksine ne olursa olsun savunmasiz bir ölüye kötülük yapmaya calismak bile yeterince günah. Böyle dersen arkadas daha fazla beddua eder. Kaldiki ettigi beddualardan mutlaka kendisine dönen olacaktir. Hesabi mahsere birakmaktan baska bir yol yok bence. Nasil olsa kimsenin ahi kimsede kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?