Öldüğünü kabullenemiyorum..

Öncelikle başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Ölmemiş olmasını hissetmeniz, hiç birşey olmamış gibi ben geldim bak buradayım demesini beklemeniz gayet normal.Hele ki ani olunca. Zaman herşeyin ilacı. Bu derdi veren Allah dermanını da veriyor. Belirli bir zaman sonra kabullenip içinizdeki acı özleme dönüşüyor. Sabırlı olun. Herşey insanlar için.. Saygılar..

başınız sağ olsun..acınız çok taze böyle hissetmeniz normal...Allah yar ve yardımcınız olsun...bol bol dua okuyun çünkü elimşzden başka birşey gelmez...Allah sabır versin..

Hepinize çok teşekkür ederim.Amin amin cümlemizin..

Başın sagolsun Rabbim sabırlar versin canım,ne oldu neyi vardı kardeşinin,ani ölümler her daim daha acıdır

başınız saolsun Allah mekanını cennet eylesin.sizlere de sabır versin.............

Başın sagolsun Rabbim sabırlar versin canım,ne oldu neyi vardı kardeşinin,ani ölümler her daim daha acıdır

Sagolun amin..Öz kardesim degil fakat kardesim gibi gordugum birisiydi.17 yasinda motor kazasinda oldu diger kardesim dedigim insanda sakat kaldi yuce Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi kimseye..

Başın sağolsun, Allah acını hafifletsin..

ölüm gençlere hiiiiç yakışmıyor
üzülme demeyeceğim
çok yeni daha üzüleceksin elbet
yasını tutacaksın
sonra bakacaksın hayat devam ediyor tutunacaksın hayata
ama kalbinin bir köşesi cız edecek ara sıra
Allah sabır versin mekanı cennet olsun

Sagolun amin..Öz kardesim degil fakat kardesim gibi gordugum birisiydi.17 yasinda motor kazasinda oldu diger kardesim dedigim insanda sakat kaldi yuce Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi kimseye..

Rabbim ailelerinin yar ve yardımcısı olsun,acılarını hafifletsin.Ah gençlik ele geçmeyecek kıymet,birde değeri bilinse birde gençlerimizin kanı deli akarken azıcıkda geride kalacak olanları düşünseler.
Hep duam Allah düşmanıma dahi evlat acısı vermesin.
Seninde acını hafifletsin canım,ölüm acı ama gerçek

Başınız sagolsun mekanı cennet olsun kendımı sızın yerınıze koydumda gozlerım doldu ınsanın cok sevdıgı ınsanları kaybetmesı cok acı kardesınıze duydugunuz o büyük özlemi anlıyabiliyorum RABBİM sizi cennette kavustursun inşallah...

Canım Allah mekanını cennet yapsın.Ölüm aslında bir yok oluş değil bir yerden bir yere göç ediş.Hepimizin gideceği yer ahiret mekanı.Bunu şöyle düşün.Kardeşin senden önce gitmiş,eninde sonunda sende ,bende ,hepimiz gidicez oraya.Bu ayrılık geçici bir ayrılık.İnşallah herkes bir daha ayrılmamak üzere orada olacak.Ayrılık,ölümler,acılar bu dünyada sadece.Biliyorum konuşması kolay bunları ateş düştüğü yeri yakar diceksin.Allah sabır versin canım.Dua ,kardeşin için dua et ,onun buna ihtiyacı var.

Başınız sagolsun
Allah sabır versın

Teşekkür ederim fakat düşündükçe içten içe kızıyorum neden haber vermedin giderken diye..İnsallah genç yaşta bıraktı bizi ama vakti gelmiş desekte yediremiyor insan kendine..Ediyorum her gece dua ediyorum Kuran okuyorum..

Amin İnşallah..

Ailesi yok annesi ve babası onu bırakıp başka birileriyle evlendiler ve annesi öldügü gün geldi..Hiç yapmayacağı şeydi bırakmazdı hiç bizi sürekli yanımızdaydı benim tek isteğim şu motor illetine bulaşmasın kimsenin canı yanmasın..

Hele ona hiç hiç yakışmadı onun şimdi okulda olması gerekti toprağın altında değil...Onu asla unutmayacağım şuan ne kadar gülsemde hep bir acı var yüzümde..Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…