Öldüğünü kabullenemiyorum..

İnançlı birisiyim kulluk görevlerimi yerine getiriyorum ama bunlar olunca neden oluyor diyorum isyan etmiyorum ama kendimi suçluyorum ne yaptımki ben bunlar oluyor diye ama yaşım daha 17 ne yapabilirimki bu yaşta..

Evet o Allahıma daha çabuk kavuştu ve bu yalancı dünyanın pisliğinden erken gitti hem yaşıda gençti günahları çok yoktur insallah...

Amin inşallah her duamda zaten...

Oyy sende küçükmüşsün canım benim. Yaşından ötürü bazı şeyler ağır geliyor sana ama farkında olman da çok güzel bişey. Sakın ben ne yaptım da böyle oluyor deme. Neticede insanoğluyuz,ot saman değiliz. Kalp taşıyoruz ve imtihan oluyoruz.

Ha şunu da unutma,Ölümün yaşı olmaz. Ölüm hep erken gelir başa..

Rabbim tekrar sabrını versin,üzülme..

Evet bende küçüğüm Duygularım tam oturmadı ondanmı acaba pazar günü mezarına gideceğim fakat ben mezara gidemiyorum çünkü gittigim zaman kendime gelemiyorum çok kararsızım sizce gitmelimiyim

Evet bende küçüğüm Duygularım tam oturmadı ondanmı acaba pazar günü mezarına gideceğim fakat ben mezara gidemiyorum çünkü gittigim zaman kendime gelemiyorum çok kararsızım sizce gitmelimiyim

Eğer kendine güvenemiyosan, gitme bence. Peygamberimiz mezarlıkları ziyaret edin diye buyurmuş. Ama gidip de isyan edeceksen, gitmemen daha hayırlı olur senin için. Çünkü yaran tazecik..

Eğer kendine güvenemiyosan, gitme bence. Peygamberimiz mezarlıkları ziyaret edin diye buyurmuş. Ama gidip de isyan edeceksen, gitmemen daha hayırlı olur senin için. Çünkü yaran tazecik..

İsyan etmek değilde mesela amcamın mezarına gittigimdede ailem zor kaldırıyor son 2 yıldır mezarlığa götürmüyorlar yani yaşananlar aklıma geliyor çok özlüyorum...Kendimi toparlayınca gideceğim teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…