Cnm basın sağolun sevdiğin birini
kaybetmek nedir çok iyi bilirim
ama hayat devam ediyor yapacagimiz
tek şey giden için dua etmek hiç birimizin
garantisi yok
Teşekkür ederim fakat düşündükçe içten içe kızıyorum neden haber vermedin giderken diye..İnsallah genç yaşta bıraktı bizi ama vakti gelmiş desekte yediremiyor insan kendine..Ediyorum her gece dua ediyorum Kuran okuyorum..
ölüm gençlere hiiiiç yakışmıyor
üzülme demeyeceğim
çok yeni daha üzüleceksin elbet
yasını tutacaksın
sonra bakacaksın hayat devam ediyor tutunacaksın hayata
ama kalbinin bir köşesi cız edecek ara sıra
Allah sabır versin mekanı cennet olsun
11 yıldır ölen babamın hala birgün biryerden çıkıp geleceğini düşünüyorumm. . mezarlığa gittiğimde inanamıyorumm . .Allahım günahlarını affetsin. .bazen durakta otobüs beklerken arkamda duran kişinin o olacağını , evde otururken çalan zille onun geleceğini düşünüyormm. . . Allah insanı en sevdikleriyle sınamasın . . Çok zor çok. . Başınız sağolsun . Allah bizlere güç versin .Hatırladıkça ağlamayı değil dua etmeyi nasip etsin
Canım benim ya çok duygulandırttın beni.Şunu bilki hiç kimse ben gidiyorum diyerek ölmüyor.Bak farzet ki kardeşin değil de ,sen ölmüş olabilirdin.bu bir kaderdir.Herkese biçilen bir kader var.Kardeşininde kaderinde bu varmış.Biliyorum sana çok acı veriyor ama zaman en büyük ilaç canım ve bu senin kardeşinle olan bir imtihanın.Sabırlı ol ve asla isyan boyutunda olmamaya çaba sarfet canım.Yeni uğraşlar edin kendine,ne bileyim bir süre imkanın varsa şehir değiştir.Anılardan uzaklaş biraz.
Buraya konu açmak istemezdim ama insanız işte ölümsüz değiliz.26.08.2013 saat 5 te canımın içini kaybettim o lanet olası teneke parçasında öldü yada ölmedi bir seyehate çıktı biraz uzun ve ani oldu.Şimdi kimi görünce ben heyecanlanacağım kim bana yürürken laf atacak bende içten içe güleceğim.Kabul edemiyorum onun orda yattıgını rahat değil orda biliyorum çünkü çok üşürdü kim bilir şimdi nasıldır.ben hala bekliyorum onu gelecek yine gülecek ben yine trip atacagım diye.sonra ben yine üzüleceğim hem annesi hem babası yok diye ağlayacağım.ama yok işte gelmiyor.aklıma geliyor çok kötü oluyorum.yazmak istedim çünkü ben hala kabul edemiyorum ölmüş olacağını orda yattıgını.Belki söyleyemedim canım kardeşim seni sevdigimi şimdi duymazsın beni ama seni çok seviyorum..
Hele ona hiç hiç yakışmadı onun şimdi okulda olması gerekti toprağın altında değil...Onu asla unutmayacağım şuan ne kadar gülsemde hep bir acı var yüzümde..Amin..
Ben öz kardesimi kaybedeli iki yıl oluyor bugün
Halen o mezarın ona ait olduguna inanamıyorum..
Sanki kardesim yurtdısına filan gitmis de, geri gelecekmis gibi..
Basiniz sagolsun 17yasindaki bi gencin ölmesi digerinin boyle bir duruma gelmesi..
Cok cok acı..
Allah sabirlar versin..
Canım benim böyle söyleme Rabbim bizden çok daha iyi bilir kimin nerde ne zaman olması gerektiğini acın çok derin imtihanında büyük ama isyan etmemeye çalış.
Bende erkek arkadaşımı kaybettim bir bir buçuk sene olacak yani hala toparlanmış sayılmam bunun çözümü zaman mı bende bilmiyorum açıkçası . Tek tesellim bir yerlerde hala bir yaşam sürüyor olması ruhende olsa . Hangimiz kazık çakıcaz ki ?
bir yüz sene sonra ki abartı bir rakam veriyorum şuan bu forumda olan insanlardan kaçı yaşıyor olacak ....
Sana tavsiyem acını yeterince yaşamaya çalış erkenden iyileşmeye çalışma hayatını etkilemesine izin ver demiyorum fakat isyana kaçmayaraktan üzüntünü en az bir 6 ay yaşa psikologlar yas sürecinin 6 ay sürdüğünü söylüyorlar ben hemen toparlanmaya çalıştım Onun ailesini ayakta tutmam lazım benim güçlü olmam lazım şu bu diyerek 1.5 sene olacak hala aynı noktadayım hala aynı acıylayım ...
Duanı eksik etme ..
Ki ölüm yakışıp yakışmayan birşey değil ölüm haktır .. Her canlı ölümü tadacaktır bu sadece bir nevi boyut değiştirmedir .. Dünyalarını değiştirip var olmaya devam ediyorlar .. Bunu derinden yaşayıp bilen biri olarak belki bu cümleyi kurmam saçma olucak ama keşke bu olayı kabullenebilsek artık ...
başınız sağolsun çok çok acı birşey, hele hele genç ise.. Rabbim mekanını cennet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?