Öldürün beni yaşamayı istemıyorum artık!!!

Hazalcigim gerçekten zor bir durumla karsi karsiyasiniz. Peki abinin çekingidi veya saygi duydugu hiç kimse yok mu? Oyle biri varsa konusmayi deneyebilir. Cocuk degil ki kulagini çekip ikaz edesiniz, sozunu dinledigi bir insan onunla cidi bir sekilde konusmali. Saygi guzel sey, saygi olmayinca insan her seyi yapiyor. Baban geldigi zaman evlerinizi ayirip artik evli oldugunu bundan sonra kendi sorumluluklarinin bilincinde hareket etmesi gerektigini soylese bir cozum olmaz mi? Evlerini kesinlikle ayirmalisinz, sonra ne halleri varsa gorsunler, en azindan her gun muhatab olmazsiniz. Maddi yardimda yapmadiginiz zaman mecbur calismak zorunda kalacak. Annene siddet uygulamis yanlis anlamadiysam, bu buyuk cesaret bunun hesabini Allah'a nasil verecek? Her seye ragmen annen karsisina alip cok guzel bir dille yapmasi gereken seyleri ve nasil bir insan olmasi geektigi hakkinda nasihatler verse. 24 saat sinirli ve saldirgan degilya bu?! Baktiniz olmuyor babaniz gelsin resti ceksin, git ne halin varsa gor desin, bu abine bir iyilik olur belki adam olur. Sen de canini skma ölümden bahsedip durma, dua ettim kabul olmuyor deme dualara devam et. Dua ne kadar yogun ve israrli olursa o kadar cabuk kabul olur. Bu sizin imtihaniniz belli ki, once konusmayi deneyin... adam olmayacaksa evleri ayiracaginizi soyleyin ve bunu yapin. Olmadi bir pskiloga goturun, normal insan davranisi degil bunlar...

hazalcım bana özel msjla mail atabileceğim bi adres verirmisin söyleyeceğim bazı şeyler var

Allah yardimcin olsun canim burdan ne soylenebilirki,Allah annnenede sanada sabir versin insallah duzelir hersey cok gec olmadan iyi geceler.

Allah yardimcin olsun canim burdan ne soylenebilirki,Allah annnenede sanada sabir versin insallah duzelir hersey cok gec olmadan iyi geceler.

amin meleğim inşallah. bu arada kızlar herkes tesekkur ederım saygı duyup uzun uzun yazımı okuyup bana yanıt verdiğiniz için
Herkese mutlu yarınlar dilerim

Cnm güçlü olmaya çalış ve Allah'tan Umudunu kesme ne olur.Kolay değil biliyorum ama endişelerden mümkün mertebe uzak durur ,olayları olduğu gibi kabullenir ve hayata daha pozitif bakabilirsen o zaman huzuru ve mutluluğu yakalayabilirsin.Allah'a duat et cnm abin güzel ahlak ve vicdanı ile başkalarına örnek olan bir insan olsun inş.Unutma cnm kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.Yaşama sevincini kaybetme cnm.Allah'a emanet ol.

bir anne için ne acı verici birsey
doğur büyüt besle o seni gelsin dövsün..
abinin güzel bir sopaya ihtiyacı var sanırım zamanında fazla sımartmışlar

ne kadar sinir oldum anlatamam, bunun tek bir çaresi var dayaga kar$i dayakla savunmak, sizin ailede ba$ka erkek yokmu mesela kuzenlerin falan? eger varsa bir gün hepsini topla getir eve bir güzel dövsünler abini birde tehtit etsinler sen birdaha bunlara dokun binbeter ederiz diye, eger polise falan $ikayet edersen öldürürüz desinler, olur biter, bu tiplelere iyilik yaramiyor zaten.. hatta fazla kuzenin yoksa bile, arkada$lariyla gelsinler gözünü iyice korkutsunlar, erkek degilmi$ zaten..

ahhh canım benı bı bılsen onu görunce sınırden dıslerımı sıkıyorum... bı nevı cehennemdeyım.. kuzenlerım flan bundan kucuk yaştalar bıde onlar cok uzak baska sehırde kımse yapmaz kı bu ıyılığı dıyorum kı keske erkek olsaydım da ıcım soğusun dıye ben halletseydım yada tekwaonda kursuna flan gıtseydım korkagın tekı zaten erkek olsaydı 25 yasına geldıgı halde baba parası yıyp en azından saygı gösterırdı benım yaptıgım tek sey dua etmek ama artık hıcbır seyden zevk almıyorum herseyden bıktım.. herkese idesteği için tşk

canim aslinda illaki dayak atmak için birileri bulunur mesela dayinlar veya amcanlar gibi, o size bunlari yapiyor çünkü biliyorki sizi savunacak kimse yok, dayagin amacida zaten arkanizda birilerinin oldugunu belli etmek.. Allah yardimcin olsun, canim bu kadar üzme kendine, biliyorum çok zor bir durum, ben ya$amadim fakat kom$umun oglu eline sopayi almi$ sokak ortasinda babasina kar$i geliyordu, gerçi babasininda elinde sopa vardi ama çok üzüldüm üstelik milletin için annesine or... bile diyordu, fakat o 17 ya$inda yani tam kötü zamani ergenlik döneminde ama senin abinin durumu daha vahim in$allah kendi çocuklari aynisini ona yapar, anca o zaman sizi anlar ne diyimm

.......................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…